Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by a.cicel

Tu de unde stii cum e la 8-9 luni? Ia zi repede....
Vezi ca eu am raspuns la acel subiect.

Pai pana acum, n-am intalnit nici o femeie care sa nu se planga de dureri de spate, de picioare umflate, etc... crezi ca la noi va fi altfel ?
Stiu ca ai raspuns, multumesc !

Eu o sa fiu o exceptie. Eu nu o sa ma plang O sa urlu in gura mare. Asta e sigur. C ala cat suport eu durerea.... Vai de urechile celor ce vor fi in jurul meu...

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Aveti dreptate, nu ar trebui sa-mi fac atatea griji, dar, acum 4 ani am facut un avort, nu am facut vaccinul ca nu stiam care-i treaba cu rh, abia acum am aflat, la analize. Am citit si ce au scris fetele, dar eu sunt toma necredinciosul si pana nu stau de vorba cu dr. meu(dr.Tutunaru), nu pot sta prea linistita. Dar, cu voi,o sa mai uit de ale mele.

Andreea, draguta burticuta ta, abia astept sa am si eu una. Dar, vreau sa te vad si pe tine, numai ca, de cate ori am incercat, mi s-a blocat calculatorul. De ce, nu stiu. O sa fii o miresica cu burtica, frumoasa foc si tare mandra

Fetelor, cand citesc despre unele dintre soacre, ma minunez cat de rele si nesimtite sunt. Si a mea e rautacioasa si acra, dar altele depasesc masura. Moama, le-as . Cinne ma ajuta?

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu ma declar invinsa de ritmul vostru, ieri am haladuit prin oras, aseara in vizite, mea culpa dar nu pot tine pasul cu voi
Ma' da ce socrisoare... Cami a ta e cea mai sexy, sigur stii, dar cum sa se poarte dom'le asa la varsta-i venerabila? Macar sa va lase-n pace, dar de ce vine mereu la voi? Acolo sta? Ca eu nu stiu Saracu' socru'.... sincer... Dumnezeu sa-l ierte...
Moko bafta la infruntat furtunile socroseniei.. ai vazut pataniile Ciuleandrei?
Andreea. ca aici vroiam sa ajung,... superba rochita de seara, si culoarea la fel, si jarteluta, totul Abia astept a te vad si pe tine!!! Aaaaa si pupi multi burticutei - mai-mai ce frumusica e, la mine abia la 4-5 luni a inceput sa se vada nitelus, chiar imi faceam probleme ca are bebe ceva Dar sa stii c-am cununat o miresuca in 5 luni si a fost superba!!!!! Iar cu durerile. sa stii ca eu am fost fericita, salele m-au omorat dar gleznele nici nu stiau de sarcina, am si mers muuult toata sarcina si ioc dureri de picioare. Asa-ti doresc si tie Mai dar ce dulcic si sotiorul cu cheful... ssa ramana asa si al tau si al Razei si sa dureze muuulte decenii grija si dulceata!!!!!!!!

Eu am soacra model ca nu mai vine sa stea la noi, ieri am fost la ea si m-a pus necuratul de-am intrebat-o ce face sotul singur la tara cat e ea plecata si cine da animalelor de mancare ( ca el lucreaza) si de aici a sarit ca arsa ca ce, eu cred ca ea se apuca de munci cand merge, asa operata, ca ce-lang lui de mila, aoleu m-a facut cu ou si cu otet. Nici n-o mai intreb de sanatate data viitoare ca iese ca ii doresc altele...
Pup si scuzati haoticul mesaj dar nu ma lasa maimuta sa scriu ca lumea si uit ce vreau sa spun fiecareia

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by andora
Andreea. ca aici vroiam sa ajung,... superba rochita de seara, si culoarea la fel, si jarteluta, totul Abia astept a te vad si pe tine!!! Aaaaa si pupi multi burticutei - mai-mai ce frumusica e, la mine abia la 4-5 luni a inceput sa se vada nitelus, chiar imi faceam probleme ca are bebe ceva Dar sa stii c-am cununat o miresuca in 5 luni si a fost superba!!!!! Iar cu durerile. sa stii ca eu am fost fericita, salele m-au omorat dar gleznele nici nu stiau de sarcina, am si mers muuult toata sarcina si ioc dureri de picioare. Asa-ti doresc si tie Mai dar ce dulcic si sotiorul cu cheful... ssa ramana asa si al tau si al Razei si sa dureze muuulte decenii grija si dulceata!!!!!!!!

Multumesc frumos . Sa stii ca iubi in ultima vreme s-a schimbat asa de mult. Mergea si ianinte la chefuri, ca trebuia sa fie prezent, dar statea mai mult. Acuma ... vine acasuta...cum sa isi lase el miresica si bebelina singure...Daca le fura cineva... Trebuie sa aiba grija de noi. Asa imi spune mereu.

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mama Andora da' si soacra-ta e dusa cu pluta. Pai se cam contrazice singura. Adica la 9 luni, cu burta la gura poti sa stai pe camp si sa dai si la animale, dar ea operata trebuie sa fie protejata. Mai mai, ce acritura fandosita!
Cherry hai ca te ajut eu cu exterminarea rautatilor. Ca io-s linistita, dar cand vad cate acrituri is pe pamant, ma apuca pandaliile!
Ma duc sa beau si eu o cafea...desi nu-mi place, dar pic de somn. Daca aseara in loc sa dorm, alergam pe autostrada...asa-mi trebe!
Revin

Mergi la inceput

Andreea no comments, sa ramaneti tot asa scumpi si iubareti!
Sunsmile, "contradictie" e numele ei mic, pacat ca nu va cunoasteam mai de mult sa va fi povestit cat am indurat la tara.. prima oara cu copil de 5-6 luni , vara treaba si toate alea, si toamna cu fii-mea de 11 luni plus nepotica de 3 ani si restu' lumii evident cu treaba. Da-i si da-i plansete ca ea le face pe toate singura si ca femeile la tara lasa copiii in casa cand isi fac treaba - iar pe de alta parte cum puneam copilu-n carut s-o iau in brate ca maraie si-o enerveaza. Iar copilu' din ce i se lua apararea dintr-atat specula mai tare. Nu mai zic nepotica geloasa care hop cu mine la wc, cu mine la papa, cu mine la joaca, cu mine la schimbat copilu' de m-a lasat fara servetele umede o saptamana. Ca de ce tin copilul cu hamul prin curte sa zica lumea ca e catel si ca eu-s comoda (dar spatele meu cum era sa suporte stat aplecat de la 7am la 10pm?). Ca de ce e racit copilu', pai d'aia ca trebuia sa stau cu ea afara din zori si pana-n noapte cu nepoata racita si ea...ufffff Mi-au trebuit 3 saptamani cand am ajuns acasa sa dezvat copilul de urlat, nu statea culcata nici la schimbat din cauza soacra-mii. Nu zic la plecare, 5 dimineata, Gogo se juca frumos in pat, noi imbracati pregatiti, cand s-o-mbracam pe ea apare socrella-n camera sa giugiulkeasca fata, apoi iese ca evident avea treaba si Gogo urla dupa ea. De aici a ajuns copilul la varsat si circ cu racnete fiindca afara era noapte si frig si oameni straini si soacra o pisca de obraz.. si cand i-am zis ca de cand a iesit ea din camera urla a sarit ca "ce ai fata acum eu sunt vinovata?" "voi nu stiti sa imbracati copilul, il alintati, uil luati in brate la cerere etc "
Si evident ca ne-am intors de acolo cu o enteroviroza cat casa pt care evident tot noi eram de vina, mai exact eu ca azui "nu-i spal biberoanele ca lumea" cand ea-i dadea toate prostiile cu mainile proaspat venite de la animale. A fost singura data cand a avut copilul ceva, si pt asta am ratat si sarbatorirea unui anisor si turta si tot

Mai fetelor sariti mesajul daca e aiurea, dar mi-au dat si lacrimile cand imi amintesc.. si acum vrea sa mergem alte saptamani ca vporba seia e treaba primavara la tara si cine face.... cine?????

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neatza, fetele!
V-am cam parasit cateva zile, dar am avut niscaiva probleme de rezolvat si nu am avut timp sa scriu. Mi-am facut analizele, toate bune si frumoase, dar, o problema...am RH negativ. Cand am aflat, parca mi-a cazut ceva in cap. Stiu ca bb poate sa se nasca cu anumite deficiente, am tot citit pe net despre asta, ce sa mai, sunt super stresata si la dr. am programare abia pe 24. Cred ca pana atunci o iau razna. E vreuna dintre voi in aceeasi situatie?

stai linistita! eu am Rh negativ si copilul meu e foarte bine.daca ai mai avut vreo nastere sau vreun avort o sa te trimita cam la 1 luna ,2 sa faci dozari de anticorpi.o sa-ti explice ginecologul mai bine.mai vb ca ma garabesc sa fug la Selgros.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Da asa e cu RHul negativ si eu stiam ca nu e nimic, chiar la urmatorii copii riscul e aproape zero, eu stiam ca ti se face un vaccin si gata... daca doctorul stie de asta va lua masurile necesare si totul sunt sigura ca va fi bine!!! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

Cherry22, nu te stresa, fetele au dreptate si eu am vb cu dr cand mi-am facut analizele (din fericire avem si io si sotzu' Rh poz) si mi-a explicat ce inseamna Rh -, dc iti faci dozarile cu anticorpi, iti menti situatia sub control.
Camelia arata -mi si mie o poza cu socrata ca tare curioasa mai sunt. deja parca imi imaginez o "gagica" care arata de vreo treizeci si ceva de ani, fitoasa, toata fandosita.........
Raza voi va faceti nunta fara nici un ajutor de la parinti, socri??
Flavia azi iti vine sotzioru'....

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar
cred ca-mi scot si eu rochia din punga si ma falfai cu ea putin prin casa. Sau poate de Valentine's day cand implinim 2 ani de cand m-a cerut iubi de sotie.

Inteleg ca nu-s dusa... ca mai sunt fomei care sa mai imbrace rochita pt ...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput