Clubul nurorilor (13)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel![]()
![]()
![]()
![]()
Am primit si eu steluta cu nr. 4
![]()
![]()
[
Felicitari ! Sa o stapanesti sanatoasa !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Tu de unde stii cum e la 8-9 luni?Ia zi repede....
Vezi ca eu am raspuns la acel subiect.
Pai pana acum, n-am intalnit nici o femeie care sa nu se planga de dureri de spate, de picioare umflate, etc... crezi ca la noi va fi altfel ?
Stiu ca ai raspuns, multumesc !
![](pupic.gif)
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Moko chiar ca ai niste socrii.... Da soacra aia nu reuseste nicicum sa va sensibilizeze si pe voi?![]()
Azi sunt stresata, abia astept sa-mi ajunga sotu acasa, si afara ninge in continuu, mi groaza
Moko, pare foarte fragila... si sensibila... dr uite ce
![](icon_smile_evil.gif)
Si tu, linisteste-te, ca nu se intampla nimic. Ce daca ninge ? Sotul tau va veni acasa si sa vezi luni ce
![](icon_smile_big.gif)
Pup
![](pupic.gif)
Foto
![](images/user_woman.png)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea sa ne zici daca vine prefectul la nunta:)
Aseara a fost iubi la un chef si a fost si nenea prefectu'. Dar nu au vorbit ca iubi a plecat repede (ca l-am sunat eu
![](icon_smile_big.gif)
Apropo de cheful de aseara...Pleaca iubi ca la 5 incepea...La 5 jumate ma suna unul din nasi sa vada ce mai facem, ce e cu tel. lu' iubi ca nu raspunde...Normal ca nu raspundea ca il avea in geaca, geaca pe cuier...si muzica mergea de mama focului la chef. O sun pe mama, care era si ea la acel chef si o rog saii spuna lui iubi sa ma sune. La 6 reusim sa vorbim, si ii spun ca nasii vor sa iesm in oras. Dar eu vroiam si mai mult..Si i-am spus.. La 6 jumate a fost acasa iubi, m-a luat de mana si a iesit cu nasii in oras. Va dati seama cat ma iubeste? A lasat balta cheful, ca sa ma scoata in oras. Cheful respectiv s-a terminat pe la 12 nopatea...
![](gravida.gif)
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE
marinar spune:
Neata nurorici
Ce bine ca vine week-endu-ul, ca azi abea am plecat la serviciu. Maine vor veni ai mei la noi- pt ca dupa termopane vin si reparatiile de rigoare pe langa geamuri, si mi le face tata. Bineinteles ca o sa vina si mama cu el- oricum nu au mai fost la mine din vara trecuta. Eu ii mai cert dar mama imi spune ca nu au cand sa vina ca suntem si noi tineri si ne place sa nu ne deranjeze nimeni- ca asa erau si ei in tinerete. Ce bine daca gandeau toti asa. Sunt curioasa daca o sa-si faca soacra-mea aparitia
Raza- inca nu stiu cand voi fi nasa pt ca nu s-au hot, dar important e ca o sa nasesc. Daca ar fi dupa mine as cununa pe toata lumea. De botezat nici nu mai zic.....
A.cicel- super pozici, m-a apucat nostalgia. Daca termin treaba pana duminica seara cred ca-mi scot si eu rochia din punga si ma falfai cu ea putin prin casa. Sau poate de Valentine's day cand implinim 2 ani de cand m-a cerut iubi de sotie. pe toate
marinar
cherry22 spune:
Neatza, fetele!
V-am cam parasit cateva zile, dar am avut niscaiva probleme de rezolvat si nu am avut timp sa scriu. Mi-am facut analizele, toate bune si frumoase, dar, o problema...am RH negativ. Cand am aflat, parca mi-a cazut ceva in cap. Stiu ca bb poate sa se nasca cu anumite deficiente, am tot citit pe net despre asta, ce sa mai, sunt super stresata si la dr. am programare abia pe 24. Cred ca pana atunci o iau razna. E vreuna dintre voi in aceeasi situatie?
Pe socrela am vazut-o in wk, e la fel de prefacuta si acra. Oricum, acum am altele pe cap si nu-mi mai pasa de ea.
Bun venit noilor nurori!
va pupez si sa stiti ca mi-a fost dor de voi
impreuna spune:
Felicitari Andreea pt steluta, la cat mai multe
Si va doresc sa fiti la fel de fericiti si iubareti si dupa 50 de ani de casnicie, cu copii si multi nepoti
Raza eu vreau sa iasa soarele si sa nu mai ninga, nu iti faci tu aparitia pe aici?:)
Marina banui ca o sa iti vina si socrela, mai ales ca vin ai tai, sa vada si ei ce grija are ea de tine si cum te ajuta:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Cherry si noua ne-a fost dor de tine.
Draga de tine, nu iti fa griji pt Rh, ca nu-i chiar asa.
Copiii puteau avea probleme dupa a doua sau a treia sarcina, dar la prima organismul nu are anticorpi anti Rh care sa dauneze la ceva.
Apoi in 72 de ore dupa nastere, daca bebe are Rh + iti vor face un vaccin cu imunoglobulina si la viitoarea sarcina nu vei avea probleme, pentru ca la fel, nu vei avea anticorpi, si tot asa, la cate sarcini vrei.
Deci stai linistita si nu te speria, daca vrei mai citeste ca au fost asemenea subiecte pe aici, sa vezi ca la fel zic si fetele.
Si eu am trecut prin asta, dar am facut vaccinul si e ok.
Problema aiurea este ca sunt si medici inconstienti care nu depisteaza Rh pacientelor si acolo e mai grav.
Flavia (sotie si mamica fericita)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata si de la mine
Vad ca sunteti harnicute. Hai mai Flavia, daca merg cu atentie nu se va intampla nimic. Nu te mai gandi la nebunii. Stii tu ca ideile negative atrag lucruri negative. Asa ca..hai, fruntea sus!
Andreea felicitari pt stelutza si pt iubi tau dragut si atent!
Cherry bine ai mai venit...din pacate nu stiu ce sa-ti spun. Doar ca o verisoara de-a mea are Rh- si a nascut(la 7 luni, ce-i drept) un super baietel!
Moko...auzi...dar eu ti-am mai raspuns apropos de Praga. Si pe socri continuati sa-i tratati cu indiferenta. Cred ca asta doare cel mai tare.
Ne auzim...toate bune!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Neatza, fetele!
V-am cam parasit cateva zile, dar am avut niscaiva probleme de rezolvat si nu am avut timp sa scriu. Mi-am facut analizele, toate bune si frumoase, dar, o problema...am RH negativ. Cand am aflat, parca mi-a cazut ceva in cap. Stiu ca bb poate sa se nasca cu anumite deficiente, am tot citit pe net despre asta, ce sa mai, sunt super stresata si la dr. am programare abia pe 24. Cred ca pana atunci o iau razna. E vreuna dintre voi in aceeasi situatie?
Pe socrela am vazut-o in wk, e la fel de prefacuta si acra. Oricum, acum am altele pe cap si nu-mi mai pasa de ea.
Nu cred ca are rost sa te agiti foarte mult. La prima sarcina nu sunt probleme, daca ai Rh negativ. Probabil o sa trebuiasca sa iti face ceva analize suplimentare, dar probleme nu cred sa fie. Cel putin asa mi s-a spus mie, inainte sa imi fac analizele. Abia de la a doua sarcina pot aparea probleme, dar nici atunci nhu e sigur.
![](gravida.gif)
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE