bebelusi de ian-feb 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Magga, ce legatura are munca ta zilnica cu sexele?

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

La multi ani, Stefana-Raisa!!!
La multi, Nicodim!!!

o viata frumoasa si pupici de la Codrin

crinuta, ce vaccin ati mai facut acum? cum se mai simte?

Magga, m-ai facut curioasa, ce faci tu zi de zi?

azi a baut Codrin ff multumit cei 130ml de Nan amestecat cu Milimul 3 siapoi sin la discretie. pare ca accepta canita cu laptic muuult mai usor de la tati ca nu mai are catre ce titi sa se intoarca cu capul . sint f bucuroasa, mergem bine cu intarcatul, doar ca va fi fff lent (poate pina prin aprilie), ceea ce e mai bine si pt el si pt mine . in cont e matinal, se scoala la 7 si nu imi vine sa-l pun in pat la loc dupa laptic ca mi-e ca va chirai nasol si afara se cam lumineaza intre timp si el da semne clare ca nu vrea sa mai doarma, chiar mai vorbeste cu noi in timp ce papa, desi ii aprindem lumina doar pe hol. asa ca si mami e matinala si in weekend .

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, cred ca merge si Calpolul, si eu il am de 1 an desfacut. Mai aveti febra?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci fetelor.
Am facut vaccinul de 1 an ( cu intarziere din cauza repetarii coproculturii) Penta actHib si desi toata ziua nu a avut nimic ( asa cum nu a avut la cele de 4 si respectiv 6 luni) pe la 1 noaptea cand i-am dat laptele i-am simtit manutele ca ard, cu toate ca termometrul de ureche nu arata mai mult de 38,1.
Calpol nu mai aveam, Eferalganul era desfacut de 1 an si nu mai aveam prospectul sa vad daca scrie ceva in acest sens, asa ca cu strangere de inima i-am dat Novocalmin, care din cate stiu eu se da numai la febra foarte mare. Bine, i-am dat cam 3/4.
Acum pare sa nu aibe febra, e vesel, face multe prostioare.
De fapt si azi noapte dupa ce l-am trezit a inceput cu joaca, desi el avea febra si greu de tot a adormit la loc.

Voi vreti sa faceti vaccinul impotriva varicelei?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Vreo amatoare de patinaj artistic pe aici? Au incepujt JO si tare curioasa sunt cand e patinaj.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

LA MULTI ANI NICODIM SI STEFANA!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Cam slaba activitatea pe aici. Haideti ca fac prezenta!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani!
NICODIM
STEFANA

Sa cresteti mari si sanatosi!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Prezent! Dar in trecere, probabil...

La multi ani, Nicodim si Stefana !!!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Crinuta, si mie imi place mult patinajul, dar nu stiu sa-ti zic cand. Care afla prima, ciripeste.

Raspund si eu cu intarziere la ce-mi amintesc:
Vinete nu i-am dat ca n-am avut ocazia, dar daca ma hotarasc sa fac, ii voi da cu siguranta un pic.

Noi le-am luat cadou nasilor ceva ce-si doreau f. mult (au vazut la noi si le-a scapat pasarica (,) chiar inainte de motz) si anume o masina electrica de tocat carne. Mi se pare firesc sa le dau cadou cu fiecare ocazie (cununie, botez, motz) pt. ca si pt ei e o cheltuiala mare...

Eu m-am apucat sa fac eclaire din reteta de Lady`s, cica eu nici nu voi gusta...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Aaa, mi-am mai amintit: i-am dat si castraveti murati de cateva ori, insa cantitati mici...

Ruxandra a stat neasteptat de cumintica la tuns zero...

Iata niste pozici cu donsoara cheala:
Prima tunsoare a Ruxandrei

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput