bebelusi de ian-feb 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Liviana - un set de 6 pahare de cristal pentru vin. dar ei sunt mai in varsta si mai traditionalisti, asa ca am mers pe ceva clasic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

LA MULTI ANI!!!
ANDREI
SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA OFERI PARINTILOR NUMAI BUCURII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, noi la botez le-am luat un set de oale de inox cu capace de iena super misto. La motz, ti-am zis. Poate te mai inspiri...Nasii nostrii sunt putin mai mari ca noi, au 2 copii, au de toate...asa ca le-am luat ceva ce oricum folosesc mereu.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mihaela (MihaT) ti-am vazut si eu fetita si este cu adevarat o domnisorica frumoasa.
Mamici am si eu un of: copilul meu se sperie din orice. Chiar si daca tuseste sau stranuta cineva langa el, se sperie si de multe ori, aproape plange. Mai sunt si alti copilasi la fel sau e cazul sa imi fac probleme?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

La Multi Ani ANDREI baiat mult iubit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Daniela, domnisoara ta in rosu este tare dulce. Multumesc pentru poze. Cred ca a fost o petrecere tare reusita. Prima poza m-a pacalit, am crezut ca ai tobogan in casa.

Coraly, ai dreptate, aici unii mai spun ca vaccinul trebuie confectionat altfel fara metale grele. Pina una alta, vrem nu vrem, intr-o tara ca Elvetia cu un lobby al industriei farmaceutice f puternic legea te obliga sa-l faci, ca dopar vaccinele trebuie vindute, nu?

Vin si eu cu raspunsul vinetelor, deja o sa spunetzi ca eu ii dau de toate, Liviana, eu i-am dat si un pic de vinete, o data o lingurita, a doua oara doua, dar erau bio (siciliene) si facute foarte dietetic, coapte in cuptor, apoi semintele inlaturate, fierta pulpa vinetei (coapta si scursa) in suc de rosii (pina ce scazu complet) si amestecate cu un pic de ulei de masline (la sfirsit cind s-au mai racit). Eu nu i-as da inafara sezonului decit daca sunt sigura de sursa, dar asta e valabil pt toate fructele si legumele.

Despre ciuperci, am citit raspunsutile de la parintii intreaba, una este sa-i dai copilului nu stiu ce feluri ciudate de ciuperci si alta sunt champignoinele albe de cultura care nu sunt grele si nici toxice si bineinteles ii dai copilului un pic, nu o tona. Hana n-a primit in total mai mult de doua ciuperci potrivite.

Crinuta, glumeam, pai asta e munca mea de zi cu zi.

va pupam

Mergi la inceput

DANA ,multumesc si puiul tau este un scump.
Sa stii ca si Alexia se mai sperie,daca este concentrata la ceva si eu o strig pe nume ,tresare imediat sau pune mana unde nu are voie si eu ridic un pic tonul la ea si spun NU la fel ,tresare ,de multe ori incepe sa planga.

Mergi la inceput

Liviana,noi la nasi le-am luat cadou un set de vase yena(8 piese )Sant sigura ca le va folosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rayan are febra de la vaccin, cam 38,1. M-am trezit ca mi s-a terminat Calpolul si sunt furioasa pe mama ca nu a cumparat sau nu mi-a spus mie.
Deci, am doar Novocalmin in casa, si Eferalgan care este desfacut de 1 an si mi-e frica sa ii dau. Am voie sa ii dau Eferalgan desfacut de 1 an? I-am pus jumatate de Novocalmin, nu stiu ce sa fac.
Maine dimineata la prima ora ii vom lua Calpol, dar pana atunci e ok asa?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Crinuta nu te alarma asa de tare. E bine ce i-ai dat la moment. In genere e normal sa se ridice temperatura pina la 38,5 si abia daca se ridica mai sus de atit trebuie de dat ceva sa scada febra. Anticorpii se formeaza cind febra ajunge la 38,5.

Sanatate si sper sa-i treaca repede

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput