bebelusi de ian-feb 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
lbelciug spune:
Merci Patricia si Bubu. Eu trebuie sa le iau ceva nasilor, caci la botez nu le-am oferit nimic iar ei au fost f darnici. Deh, eram dupa operatie atunci, ma rog, asa a fost valul.
Nasii mei sunt la varsta a 2-a si impun mult respect prin prestanta lor. Nu sunt pers. dificile si au de toate in casa, insa, eu ma simt cumva datoare fata de ei si vreau sa le iau ceva frumos.
Salata si muraturi nu i-am lui Matei. A papat insa o data castravete murat, caci ii era pofta vazandu-l pe ta-su mancand. Imi amintesc ca atunci i-a placut, insa nu i-am mai dat pt ca e un pic sarat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
Shobo spune:
In prmiuL rind:
La multi, Andrei!!! o viata frumoasa!!! kita, sa va traisca! speram ca de ziua se simte mai bine mititelul.
apropos de relatia de cuplu... ca mai vb noi pe aici, azi am aflat cas nasii nostri de cununie au divortat
si au un copil de 3 ani de care tare mi-e mila in acest caz
. in divorturi cei care sufera cel mai mult SINT COPIII!!! adica mi se pare ca un divort fara copii trece, dar cind sint si copii in cuplu deja................... e nasol!
acum ma gindeam ca ma bucur de 10 ori in plus ca nu i-am mai pus nasi si la botezul lui Codrin (de fapt ne-au refuzat ei
dar in ascuns nici noi nu i-am mai dorit si chiar ne-am bucurat cind ne-au refuzat)... Dumnezeu stia El de ce! si asa nasii lui Codrin sint cei mai dragutzi prieteni ai nostri, au asa mare grija de Codrin, se intereseaza MEREU de el, ii aduc tot felul de chestii (uneori zic ca exagereaza) si chiar TIN la el, asa cum tb sa fie un nas adevarat!
ei inca nu au copii, insa isi doresc saracii de 1 si ceva an si nu reusesc
...
Bubu, l-am vazut pe Vladutz, e chiar marisor!!!
, tare scump si frumushel, intr-adevar!
Ubi, si pe mindrutza ta am vazut-o, serioasa fata! simpatica tare cum se uita ea la masina de tuns
, parca zice: "astia vor sa-mi fure boii!" ![]()
nici noi nu avem microunde si nici nu vrem! nu cred ca ne vom lua in viitor, tot optiune personala...
eu ii incalzesc lui C direct pe foc.
Liviana, eu nu i-am dat vinete;
nasilor nu stiu daca si ce cadou le facem... tb sa vb cu sotul pt ca nasii lui Codrin nu vor NIMIC, se supara cam tare dc le luam ceva. la botez nici nu mai stiu dc le-am luat ceva sau nu, insa cred ca voi insista macar acum la motz! mai vedem...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
BDana spune:
Urez si eu la multi ani sarbatoritilor Tudor si Andrei.
Liviana eu nu i-am dat lui Cris vanata (am sa ii dau putina cand vor apare la noi). Si nu i-am dat nici salata.Cred ca eu sunt mai conservatoare, merg ceva mai lent cu introducerea noilor alimente, mai ales daca unele dintre ele sunt cu semnul intrebarii.
Referitor la cadoul nasilor, relatia noastra cu ei este mai protocolara, desi sunt niste oameni de nota 10. Am tinut sa le facem un cadou, desi au absolut tot ce le trebuie, unele chiar si in mai multe exemplare, deci e tare greu sa le fac un cadou. Dar ptr ca si-au redecorat o parte din casa de curand, ne-am gandit sa le luam un ceas de perete si dupa cautari indelungi, am gasit unul f. frumos, pictat pe sticla, superb, si desi a depasit bugetul alocat, l-am luat si au fost foarte incantati.
Bubu ti-am vizionat si eu prichindelul impreuna cu Cristi. Este tare frumusel si voinic si...nazdravanel.
Tomasa e dulce foc Tudor si seamana din ce in ce mai mult cu mamica lui (si crede-ma nu vreau sa te perii
).
Referitor la noi, il vad pe Cristi cum evolueaza parca de la o zi la alta si fizic si psihic si sunt tare incantata. Singurul meu of este cca el nu stie sa se joace si singurel. Una doua vine si ma trage de mana sa ma joc cu el, sau ma plimba de mana prin casa, ca pe catel de lesa, numai sa fiu cu el.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
amo2004 spune:
KITA, LA MULTI ANI lui Andrei! Ii dorim numai bine si speram ca i-a trecut infectia.
Paula, felictari pentru burtica! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Magga si Danielai, multumesc pentru suport. Deja m-am obisnuit cu ideea, n-am ce face. Mai sun la 2-3 zile la Pol sa vad daca nu a gasit cineva actele, iar daca intr-o saptamana nu le primesc, voi incepe demersurile pentru refacerea lor.
Leta si Oana (Bubu), sanatate multa mamelor voastre! Sa ne dati vesti bune cat mai curand.
In legatura cu ciupercile, varza, conopida si broccoli: ciupercu nu i-am dat inca, dar as incerca champinion la cuptor (oare ies si la cel cu microunde? ca momentan doar din acesta am). Varza, conopida si broccoli i-am pus in supa inca de pe la 7 luni. Conopida cel putin ii placea tare mult. Si dovlecelul, deasemenea. A, a gustat din castravete murat si i-a placut atat de mult incat acum noi ne ferim sa mancam de fata cu el ca recunosate imediat ce mancam si incepe sa tipe ca vrea si el.
Magga, sanatate Hanei, de o boala a copilariei ati scapat.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
lavinia345 spune:
Kita La Multi Ani pentru Andrei!Sa creasca mare si sanatos!Natalia va trimite pupici!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
Crinia spune:
Buna la toate mamicile frumoase
Kita LA MULTI ANI lui scumpului bb ANDREI. SA FIE SANATOS< NOROCOS SI SA VA BUCURE CU SUCCESELE LUI.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor ce au implinit primul lor anisor. Multa sanatate bb si mamicilor.
Paula felicitari pentru bb2. Sa fie sanatos si o sarcina usoara.
Ubi multumesc de cintecel, e intradevar foarte dragut si Lucian a ramas pe loc si foarte intuziasmat ascultind cintecelul.
Noi avem o mare bucurie, de acuma de vreo saptamina mergem pe picioare si chiar incercam si sa fugim.
Cum pregatiti legumele inghetate? Adica cum le dati bb sa le manince? Pregatite sau chiar asa crude?
Pupici si o zi buna in continuare
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
danielai spune:
Bubu - super poza cu masina de spalat, poate o pui la vreun concurs de poze haioase.
ubi am vazut si pe alex "coafata"
Oana, eu nu incalzesc la microunde.
catiflo- n-am avut reactii la priorix.
Liviana, nu i-am dat vinete, caci mie imi fac rau si atuncea mi-a fost teama.
In schimb, Patricia, i-am dat o data castravete murat, tot asa, a furat de la mine. Eu nu stiam cum sa il iau inapoi, caci mi se parea prea sarat pentru ea, dar cumnata mea care era de fata mi-a zis s-o las, ca nu mananca mult si e mai bine sa-nceapa sa se obisnuiasca cu gusturi diverse (baietelul ei de 5 ani e foarte conservator la gusturi si ea crede ca din cauza ca l-a protejat prea tare).Oricum era tare simpatica cum il ducea la gura si se stramba de la acreala, dar totusi nu renunta. Si sal verde i-am pus in ciorbita de mult, dar nu tot timpul, cand am avut. Cruda nu i-am dat inca.
Noi am facut un cadou la nasi, caci ne era rusine ca ei vin tot timpul cu bratele pline.
bubu05 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre! 
Parerea mea este ca toti piticii sunt niste frumosi si scumpi! Pai au cine sa semene 

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Fetele, va multumesc pt raspunsuri.
Danielai, poti sa-mi spui ce cadou le=ai facut nasilor? Numai daca poti... tnx
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
sirimie spune:
quote:
Originally posted by krisTUDOR CONSTANTIN(Bestuza)
ANDREI (Kita)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Sa aveti parte numai de bucurii si o viata frumoasa!
Kita , sper ca sunteti bine?
Sirimie, unde locuiesti mai exact? eu stau pe calea Rahovei colt cu petre ispirescu. Frecventez parcul Sebastian? Poate ne vedem?
Ubi, super pozele cu masina de spalat!
Bubu, ai un flacau, jos palaria!
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
kris, eu locuiesc chiar linga parc dar in partea dinspre Rahova. Hai sa ne intilnim WE asta, tu iesi in parc? (daca iesi, e cam frig)
Spun si eu La Multi Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Sa cresteti repede mari si sa ii bucurati pe ai vostri in fiecare zi!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos