bebelusi de ian-feb 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
alipiticot spune:
ANDREI (kita) La multi ani sa cresti mare,frumos si sanatos!
Paula
5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
alipiticot spune:
ANDREI (kita) La multi ani sa cresti mare,frumos si sanatos!
Paula
7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Amaya spune:
LA MULTI ANI ANDREI, sa fii sanatos, fericit si sa-ti bucuri parintii.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
Witchie spune:
Kita, sa-ti traiasca baietelul si sa fie fericit. V-am luat baloane, cum facem sa ti le dau?
Magga: pupa pe Hana din partea mea. Imi pare rau ca e bolnavioara.
Eu nu am mai scris de multisor pentru ca am fost cam inghesuita cu treburile dar citesc zilnic...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
lbelciug spune:
Alina (Kita), sa-ti traiasca feciorul! In primul rand sa fie sanatos (sper ca e mai bine acum), sa creasca mare-mare si sa-ti aduca numai bucurii! Pupici multi de la mine!
Gata cu
? ![]()
Tiiii, mai fetelor ce mai trece timpul asta... si ce mai cresc puii nostri! Ubi si Bubu05, m-am uitat azi la pozele voastre. Frumosi ambii pui, sa va traiasca! Cat despre pozne... vad ca se intrec unii pe altii.
Fetele am si eu 2 intrebari:
1. Le-ati dat la pitici vinete? Eu i-am dat o feliut amica lui Matei si i-a placut, insa nu stiu daca am facut bine...
2. Ce cadou le-ati facut la nasi cu ocazia luarii motzului?
Mercic si astept re-urile voastre.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
V. Erica spune:
Andrei!
Sa cresti mare, sanatos si norocos!
Ubi, m-ai emotionat cu alintaturile alea! Si eu ii alint pe-ai mei intr-o mie de feluri, le cant... Vreau si eu cantecelul.
Irina, bine ai revenit pe forum! Mi-era dor de tine. Ce mare si frumusel s-a facut Tudor!
Oana, ce frumusete de baiat ai si tu. Sa-ti traiasca!
Cu pozele bebeilor mai am de recuperat, caci nu le-am vazut pe toate din lipsa de timp...
Si Ruxi ne pupaceste daca o rugam frumos, apoi se trage deoparte si "savureaza" efectul
.
Eu nu incalzesc la microunde, nici nu am asa ceva in cas si nici n-am de gand sa cumpar. Optiune pura si personala
.
Si eu am facut ceva abateri la Monti in prima saptamana, dar sper sa nu le repet prea des.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, eu inca nu i-am dat vinata. Poate la vara, cind vor aparea vinete proaspete sa fac vreun ghiveci sau la gratar feliutze.
La nasi nu am facut nici un cadou de motz, nu stiu daca se practica asta, la noi, fiind in familie, nu au fost pretentii din astea, nici nu am vrut sa o imbrace din cap in picioare
ba chiar am primit eu un cadou, nasa fiind sora mea, care a primit un parfum ce nu i se potriveste, mi l-a dat mie
;
acum cred ca depinde de relatiile dintre voi.
citeam ieri un mesaj vechi de la tine cu retete, si gasisem niste mincaruri de la 8 luni incolo, la care le puteai da salata verde sau castravete murat, puteai pune vegeta...voi ati dat deja muraturi copiilor? sau salata?? ca eu inca nu m-am gindit macar!
Miere cine a inceput sa dea??
Nici la mine nu exista cuptor microunde, nici nu va exista prea curind...de incalzit nu e asa grav, dar, fetelor, nu gatiti la ele, se pierde tot ce e mai bun si apa di alimente!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ixxi spune:
nu am timp de nimic, iertati/ma fetelor........
trebuie doar sa spun:
FELICITARI ALIPITICOT! sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bb2 sanatos!
Beatrice si
piersicuta Cristina (18 februarie 2005)
kris spune:

TUDOR CONSTANTIN(Bestuza)

ANDREI (Kita)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Sa aveti parte numai de bucurii si o viata frumoasa!
Kita , sper ca sunteti bine?
Sirimie, unde locuiesti mai exact? eu stau pe calea Rahovei colt cu petre ispirescu. Frecventez parcul Sebastian? Poate ne vedem?
Ubi, super pozele cu masina de spalat!
Bubu, ai un flacau, jos palaria!

kris si Bianca Maria (26.01.2005)
bubu05 spune:
Crinuta, tare mi-ar placea sa ne intalnim, sa vedem de ce sunt in stare 2 pitici cu Duracell! Am vazut pozele de la ziua lui Rayan, le-am vazut si pe Kita, Amaya si Patricia, super, super!
Patricia, nu gatesc la microunde, doar incalzesc orice, parca sunt dependenta de el! Nici eu nu i-am dat vinete, nici miere, iar muraturi...poate pe la 3 ani. Vinete poate ii pun si eu in ghiveci la vara, dar nu mai devreme, ca sunt grele.
Liviana, noi le-am luat la nasi un set de lenjerie cu pilota si pernute, nici ei nu sunt cu pretentii, l-au imbracat pe Vlad din cap pana in picioare, cum se zice.
Si nu in ultimul rand, Kita, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
La multi ani, Andrei!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz