bebelusi de ian-feb 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, ce ai avut cu parul fetei??![]()
La noi nasii sint de alta conceptie, nu fac un cadou ca sa primeasca alt cadou...asa sint ei. Dar stiu de la alte persoane ce pretentii au nasii la nunta sau botez....eu nu sint de parerea asta, imi pare rau....eventual ceva simbolic. Parerea mea, nu dati cu rosii....am fost si eu nasa si de cununie, si de botez, nu am vrut absolut nimic, iar cind finii de cununie au insitat, le-am, zis sa imi ia o floricica, o plantutza, ceva sa stiu ca e de la ei...si voi fi iar in curind nasa de botez, la fel voi proceda. Eu vreau sa fiu cea care le face un bine fara sa aiba obligatii..
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Erica, eu azi fac fingers, dar chiar ma gandeam sa fac eclere din acel aluat, ca mi se pare super. Pl spune-mi impresiile tale. Ce crema ai folosit?
Ai tuns-o 0 pe Ruxi? De ce?
Mai fetelor, am fost la Cora sa ii iau niste cereale super ieftine si tare bune ( ca de regula merg la Carrefour) si borcanase Hame de piersici ( ceea ce nu gasesc la Carrefour) si pe langa astea am mai luat ceva de mancare, un prosop pt Rayan, o bluza pt mine si am platit 2 mil. Ce e asta frate? Cum poti plati o asemenea suma pt mancare? Nu, sunt socata nu alta.
Oana, ai plecat?
Crinuta si
Rayan
coraly spune:
Patricia, legat de nasi, nasit si botezat (am trecut prin toate), si eu sunt de aceeasi parere. N-am facut cadouri si nici n-am primit, de altfel pe aici nici nu se obisnuieste.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
PatriciaArdeleanu spune:
Coraly, 
eu de cite ori vin de la Carref si am avut de cumparat si produse curatenie, copil, etc, mereu vin acasa
si ma gindesc ca au gresit la casa....si pe urma le adun si vad ca mincarea e extrem de scumpa...asta e, cum s-or descurca oamnenii, chiar nu stiu...
eu am facut aseara fingers. o sa folosesc degetele in viitor si pentru aperitive sarate.am folosit smintina milli si a iesit cam moale/subtire, dar asta am gasit aseara cind s-a dus sotul meu vrei nu vrei la cumparaturi
. E buna dar mai moale ca cea de saptamina trecuta. Am strecurat si citeva fel de mandarina si e chiar f gustoasa.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Witchie spune:
Hello Ladies, pentru cine are chef, povestea de sambata asta
!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Fata lui Jackie Chan
crinuta spune:
Nu stiam de ce e atat de agitat si plangacios, mai ales ca nu mai are febra, ca sa constat ca i-a iesit al 7-lea dintisor si cine stie cati sunt pe punctul de a iesi.
I-am dat Calpol si s-a linistit, iar acum canta iar.
Deci, am 2 tavi in cuptor, tavi de fingers si tare frumoase au iesit deoarece le-am facut cu varfuri si punga de la Wilton.
Patricia, tot smantana Milli am cumparat si eu, deoarece stiam ca Natalia foloseste Milli si eram curioasa cum e.
Am batut-o si e moale, asta e, acum e la frigider.
O sa mai imi iasa o tava, asa ca mai am de asteptat.
Da, ai perfecta dreptate in leg cu mancarea. Pretul mancarii in Ro este revoltator si sfidator.
Crinuta si
Rayan
danielai spune:
In primul rand LA MULTI ANI pentru Stefana si Nicodim!
Magga, fratele meu se ocupa cu oraganizari de petreceri, si ne-a facut cadou aranjamentul. In alta ordine de idei, admir mult stilul in care o hranesti pe Hana, si banuiesc ca provine din felul in care mancati si voi. Chiar daca tu zici mereu ca e anu mananca prea mult, eu cred ca mananca si variat si sanatos.
MihaT spune:
Erika sunt curioasa de ce ai tuns fetita la 0?Eu am intrebat pediatra daca este adevarat ,ca dupa aia creste parul des si binenteles ca mi-a zis ca nu este adevarat ,ca astea sunt lucruri babesti.
Dar este tare haioasa asa cheliuta ,a stat cuminte sa o tunzi ca eu i-am taiat doar un pic din breton si abia am reusit ?