Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
mamacita spune:
In primul rand scuze,rrox,ai dreptate,fiecare suntem preocupate de propriile probleme si ne place sa rezoneze toti la ele,sa primim raspunsuri si incurajari,dar uitam uneori sa ne mai uitam si in jur,la cei apropiati.Sincer mi-a parut rau ca am omis sa-i urez sanatate donaldelului la care tinem toate si nici nu-si au locul argumentele ,caci trebuie sa fim atente si la problemele celorlalti.Eu recunosc ca am citit mai pe sarite,caci Alexutu a devenit din ce in ce mai nazdravan,ieri de exemplu ne-am ales cu vreo trei vanatai,dintre care una urata de tot,langa ochi si doua zgarieturi,in urma aventurilor si experientelor de cunoastere,a caror viteza depaseste rapiditatea si vigilenta mamei.Si asta numai in jumatate de zi,ca restul eu am fost la cabinet,de unde m-am intors[uitasem de-a binelea ce munca istovitoare aveam]la 22,dupa ce-am terminat cele 13 anestezii generale.Si l-am gasit pe Alexut hranit,imbaiat si distrat de tati,care l-a preluat de la buni,unde a stat vreo trei ore.Si ne era un dor unul de altul...O sa innebunesc cand m-oi intoarce la intreaga activitate pe care o aveam.Atunci cred ca o sa mai intru pe forum o data pe saptamana.Si asa vad ca mi-au fost solicitate niste raspunsuri si nu eram prin zona,intre timp s-au rezolvat problemele respective.de exemplu,eu am beneficiat de concediu de risc maternal,care se impunea de-a dreptul,caci nu puteam sa mai fac garzi,sa plec dimineata la 8 la spital si sa ma mai intorc a doua zi la 14-16,cum mi-era norocul.andira,in cealalta problema te-a sfatuit foarte bine ocrainic,de aceea nici n-am intervenit,n-are sens sa ne suprapunem in raspunsuri asemanatoare,dupa cum ti-a zis si rrox.Da-i inainte ca esti pe drumul cel bun si noi toate iti purtam noroc.
ellinia,multumesc pentru sfaturi si reteta si spor la papat chiftelute.astaseara ii voi face si de pui,ca vad ca acelea de vita au avut mare succes.
paine neagra nici noi nu mai mancam de cand au tot dat la stiri diverse informatii cu privire la painea colorata artificial.Prefer painea pe care mi-o fac singura in casa,e totdeauna proaspata si stiu ce contine.
si de ce sa dau ceapa prin sita in loc s-o toc??
LA MULTI ANI sarbatoritilor carora n-am apucat sa le urez,de-abia astept moturile si turtele
,sa fie intr-adevar 'ani',nu'luni'
!
SANATATE bebelusilor bolnaviori!
Noi azi ne-am plibat cu masina cu trapa intredeschisa,ca nu era pic de vant si erau 3 grade pozitive
Ne-a venit si scaunul de masina,abia astept sa-l vad,yupiii!Fug ca isi solicita leganarea de dupa-amiaza,si sper sa mai intru azi...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
Uite ca am apucat sa citesc si eu cat de cat ce ati mai scris.
Noi suntem bine, eu cam ocupata, deplasarea lu tati s-a prelungit si sunt cam demoralizata, bebe cam marait ca dintele nr 6 e pe drum. Incredibil cum in mai putin de 2 luni i-au iesit 6 dinti. Saracutul de el 
Am vazut ca inca mai avem copilasi bolnaviori. Of OF.
rrox sanatate Ioanei, ninocikap sanatate mucosului de Alex, sa-i treaca repede,Valenka sanatate si voua!
mamacita, spor la treaba si succese cu ocazia reinceperii uneia dintre activitati!
andira, cum mai esti cu moralul? Oana e bine? Misca? cu pare, activa sau mai lenesha? Irina ce mai face? (ce de intrebari
)
pe toate trei!
pisicutza, intrebai de metode de obisnuit copii sa doarma singuri! Daca afli sa ne spui si nou , ca se pare ca noi nu prea reusim. Eu sunt printre aia care il adorm, sau leganat pe perna sau pus linga mine in pat , stingem lumina si il tin asha lipt de mine si ii cant
(ma rog, un fel de a spune, ca la vocea mea, vai mama ce iese
)
adela, am vazut pozele. Sunteti toti niste draguti (unii chiar si neingrijiti
).
pe bubuca!
ninocikap, erai f activa pe forum la un mom dat. Acum te solicita tare Alex sau ce s-a intamplat? Sau deja ai inceput pregatirile pt anuversare? Multumim pt "textele" pe care le postezi pt noi!
elinia, cum adica mare realizare ca nu mai bea lapte ziua? ATi fost afara. Deci s-a incalzit si la voi vremea. Si radua fost cu bunica azi afara!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ionela_r spune:
Buna seara mamici.
Am intrat si noi sa va salutam si sa va uram noapte buna.
Nu mai facem prezenta?
Mamici, voi taiati motul si rupati turta la 1 anisor?
la bebici.
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ligia13 spune:
rrox3, cum arata un videomicroscop?
mamacita, ziceai ca preferi painea facuta in casa. Ai mashina din aceea de facut paine? Daca da, spune-mi te rog si mie cum e , ca vreau sa-mi iau , dar nu stiu pe nimeni care are si as vrea o parere!
Va pup si va zic noate buna, ca azi chiar vreau sa adorm mai repede!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
Valenka spune:
Alex e mai bine azi, multumim de urari Ellinia, Ligia
LA MULTI ANI DAVID EMIL, THEA IOANA, DANIEL !!!
Tare greu s-a lasat dus la culcare..parca ar fii vrut sa se tot joace..si noi abia asteptam sa faca nani, ca ieri noapte a facut circ...
si eu la culcare, ca cine stie ce program ma asteapta ?!
Noapte Buna !
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Rares Andrei - Andrruzza, Alessandra -Giuliatm, Brien Constantin - Dariaevelin, Loriana - Danitin.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
Ia hai sa incerc eu sa ajung cat de cat la zi... sa fiu iarasi pe aici mai activa...![]()
Valenka, Rrox speram ca deja puiutii sunt bine.
noua ne curge nasucul... dar rau de tot.. altceva nu prea avem, nu avem febra, nu avem rosu in gat... dar tot marait suntem... mai ales ca abia respiram din cauza mucisorilor.
Ligia speram sa iasa cat mai repede si dintisorul 6 si fara dureri prea mari. Imi pare rau ca s-a prelungit deplasarea sotului, e tare greu asa singurica.
Mamacita sa va plimbati sanatosi si cat mai mult in scaunul de masina. pupam vanataile tizului ca sa treaca cat mai repede. 
Ellinia ii dai apa lui Stefan din cana normala, de-a noastra? dupa cum spui si-a format un program destul de bun, noi suntem tot haotici, tot cu somn cu treziri, dimineatza devreme ne trezim... aa ca trebuie sa avem 2 reprize de somn...
Pisicutza si la noi e durere cu somnu... asa ca nu avem sfaturi... intr-o perioada il puneam in patut si ii cantam si il mangaiam pe frunte si pe spate pana adormea, adica maxim 15 minute... acm nu mai merge ... decat leganat cu patutul... ca e din ala care se leagana..sau in scaunul de la calculator, din ala ergonomic.. care se invarte...![]()
Poze
ninocikap spune:
Adela si noi am vazut pozele, pupam frumosii neingrijiti. 
Ionela eu nu ii iau motul la 1 an , adica peste o saptamana, ci de Paste, asa am vorbit cu nasa.... ca a zis sa fie mai cald un pic... ma rog daca ea asa a zis ca e mai bine... nu prea aveam motive sa o contrazic... mai ales ca Alex nu e foarte pletos. ![]()
Andira totul bine? parca ziceai ca revii sa ne scrii despre cum a fost la doctor.
Andrruzza si totusi nu vii sa ne mai spui cum doarme Rares....? uite mai e o luna si face si el 1 anisor. 
Ligia eu am vazut niste comentarii si pareri pe forumul de la culinar, la topicul Tehnici, ustensile, ingrediente... cam pe pagina 2.. iti spun asa ca daca bag link-ul s-ar putea sa nu ajungi acolo.. ca se considera reclama... sper sa te ajute sa te hotarasti. 
in alta ordine de idei.. ieri mi-au venit banii de indemnizatie, mi i-a adus postarita, am semnat si acea declaratie care ziceau ca trebuie facuta luna de luna... dar acum nu se mai face...se completeaza doar o data... si mi-a dat si o copie dupa Decizia privind aprobarea acordarii indemnizatiei pentru cresterea copilului.. bla bla..
hai ca acum iau o pauza.. puiul trebuie sa manance.. daca o reusi sa inghita din cauza mucisorilor...![]()
Poze
cenia spune:
Roxx : da, te rog trece si puiul meu pe listuta 09.04.2005, era pe lista dar nu am prea dat importanta fiindca nu am avut timp sa verific de fiecare data cind am primit felicitari.
Despre masina de piine, cel putin, noi am folosit-o la inceput foarte mult dar apoi ca toate aparatele le lasi balta.
Ce remedii aveti pentru muci? stiu de aspiratorul minune si asta noapte as fi d orit din toata inima sa il am...era ceva cu over..dar nu mai retin. i-am mai dat zeama de portaocala ca are vitamina C dar nu ii place. cu pompita trebuie sa duc o adevarata lupta ca sa pot extrage ceva.
Despre metode de adormit: l ainceput il leganam puternic pe picioare si adormea, apoi a inceput sa faca urit la faza asta, in brate ca sa iti rupa spatele, dar aici era experta tati, pina a plecat si am rams din nou doar noi doi. incercam pe picioare doar cind e f obosot, in rest la tita, si in brate. fiindca nu pot stau jos si il zgitii mai mult cu picioarele, doar aceeasi miscare e si cu masina si adoarme instant in masina daca e obosit.
vreau sa cumpar scaun de masina dar nu stiu de care! voi de care aveti? ceva pareri?
A! cu indemnizatia. Fetelor din Iasi: scria in ziar ca pe data de 10 se vor da indemnizatiile. Adica azi.Cel mai rau e ca nu mai locuiesc la adresa de pe buletin si trebuie sa urmaresc la posta. Am sunat si nu dau banii pe card deocamdata!
te doare capul cu astia!
asta e Romania, tara in care traim si trebuie sa ne adaptam, se pare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=116c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pa pupici
Cenia si DAvid 09.04.2005
mamacita spune:
'Neata!N-am timp sa scriu,asa ca ma rezum,deocamdata la cateva cuvinte:
cenia,vezi pe pagina la produse recomandate,'batista bebelusului',overland.
scaun am luat aceeasi firma ca si scoica,am fost fffff multumiti,romer britax din Germania.
ligia,sunt multu de masina de paine,dureaza cam 3,5 h pana o face,dar iese excelenta,cu conditia sa nu folosesti drojdie dr.Oetker![]()
LA MULTI ANI sarbatoritilor!
Sper sa bage si pe card banii,n-am inca semnale
Va pup si sper sa revin;azi noapte am stat pana la 0:30 sa fac chiftelute si de pui,ca tot au avut succes alea de vita
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png