Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mamacita din cate am inteles eu... primele 2 - 3 luni banii vor veni prin mandat postal la toata lumea... pentru ca inca nu s-a vorbit cu bancile sa vada cu care se va lucra si chestii din astea... si vor veni prin posta chiar daca ai completat ca vrei prin cont...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Rares si Brien !!!

Multumim Ellinia, Mamacita si Ligia

Mamacita 13 anestezii generale?!? Pai ce se intampla mai la cabinetul ala? Ca mi se par mai multe decat la spital! Asa e zilnic? Samuraiului sa-i treaca vanataile! La noi Mariuca e experta in vanatai, mereu mai apare una mare si ea habar nu are unde si cand s-a lovit Ii uram lui Alexut sa calatoreasca mult, in siguranta si cu mare placere in noul scaun!

Ligia videomicroscop e un microscop in care nu te chioresti cu un ochi intr-o lentila fiindca iti transpune imaginea pe un ecran ca un mic televizor. Al Mariucai nu e foarte performant, adica mareste de 20x si 50x, dar nu e luminat chiar cum trebuie subiectul si se vede mai mult prin transparenta. Dar o sa-l mai imbunatateasca tati A venit si cu lamele si ustensile contondente pentru pregatit diverse chestii de vizionat. Contondentele nu i le-am dat, e prea mica.

Nino tu esti cu mama, d-aia tot ramai in urma pe aici, nu? Si Ioana este exact la fel cum spui tu de Alex. Muci si doar muci, foarte multi timp de vreo 4-5 zile. Acum sunt mai putini deja si s-au mai uscat. Eu i-am dat 3 zile oscilococcinum si vitamina C natural pe care i-o dau zilnic oricum. In rest aspirat nasucul. Ar trebui sa-ti comanzi si tu un aspirator d-asta, crede-ma ca o sa-l folosesti cativa ani buni si e extrem de util, te scuteste de o gramada de complicatii datorate stationarii mucozitatilor in nas si migrarii lor in gat si spre urechi. Costa vreo 400.000 lei vechi. lui Alex!

Cenia aspiratorul il gasesti la w w w.o v er l a n d.c o m .r o Scriu asa cu pauze ca altfel nu apare, se considera reclama. Noi avem un scaun de masina de la chicco, se numeste vector si e pentru copii de la 0 la 18 kg. I l-am luat cand avea 3 saptamani si de atunci il folosim cu succes. Dar David deja e mare, te sfatuiesc sa te uiti dupa unul de la 9 kg. in sus.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

nino,multumesc de informatii
rrox si nino,multu ptr urari
rrox,da,13;avem 2 zile /sapt generale,in rest locale,si se chiureteaza femeile intr-o veselie,din te miri ce motive,unele obiective,dar de multe ori parerea mea e ca n-au meditat serios,profund si suficient timp si,in special,incredibil,dar inca se fereste lumea de prezervativ si anticonceptionale.Bine fac in afara ca le impun timp de gandire minim 24 ore.

Am uitat sa va spun cum isi face vanataile:poate sa stea 2-3 secunde nesprijinit in picoare si tot exerseaza chestia asta,pana cand uita ca nu e sprijinit si cade pleasca.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua fetele.

"la multi ani !" sarbatorililor de azi.

Sanatate bebelusilor mucosi.

Pupici

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Mamici dragi si piticoti vioi,
Nu am mai postat de cateva zile pentru ca am fost intr-o pasa proasta. Azi m-am trezit si mi-am spus ca viata merge inainte, cu bune si rele. Acum 2 zile am fost la oftalmolog pentru ca aveam impresia ca nu mai vad prea bine.Diagnosticul a cazut ca o bomba : CATARACTA la ambii ochi. La 37 de ani! Mi s-a parut sfarsitul lumii, dar azi mi-am spus ca voi face operatie, ca totul va fi bine si nu trebuie sa disper.
In alta ordine de idei sunt extrem de fericita ca vine Thomas la mine.Asta m-a si "ridicat" din indispozitie. Mititelul de el, a stat atata vreme fara mami. Sunt curioasa cum o va privi pe Beba, care intre timp a facut mari progrese, merge prin toata casa de-a busilea, si ravneste la jucariile lui Bubu. El e un pic egoist si nu prea e de acord sa-si imparta jucariile.
Am vazut ca avem o gramada de mucisori. Folositi pompita care se monteaza la aspirator. Face minuni.
Va pup pe toate...pupici la vanatai sa treaca repede si sanatate tuturor bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Adela si sunt convinsa ca totul va fi bine. asta e atitudinea de care ai nevoie.ganduri bune si si sa ii ai aproape pe cei dragi. mult noroc si sa auzim numai de bine.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Adela haide ca o sa fie bine! Bine ca ai descoperit-o din timp. O sa se remedieze fara probleme prin operatie.
Cati ani are Thomas? Ce bine ca o sa-i ai pe amandoi langa tine! Vroiam de mult sa te intreb, de la ce vine Beba? Are vreun sens sau e pur si simplu un apelativ? Nu de alta, dar fiica-mea bea lapte Beba si sunt curioasa de unde le-a venit ideea sa-l boteze asa.
multi si fii optimista!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Buna fetelor,

eu nu am mai intrat de un secol...si acum scriu pe fuga, de la serviciu. In fine, saptamana asta am avut o amigdalita cu febra si dureri de cap cum nu am mai avut de pe la 19 ani. In felul asta am primit trei zile de concediu medical si am stat acasa (numai doua). Mi-am propus sa intru sa citesc toate capitolele pe care le-am sarit dar nu a fost chip ca se invartea casa cu mine asa de ametita eram. Apoi cand m-am simtit mai bine am venit sa-mi ridice astia statuie
In fine, intamplator, cand am vrut sa intru pe forumul nostru am vazut un subiect depsre o carticica pentru bebe, 61 pagini cu retete papa pentru diferite varste. Abia acum m-am uitat prin ea, vreo 10 min. Nu e extraordinara, pomeneste de sare, albus si zahar la bebe sub 1 an...probabil contine si alte lucruri cu care nu suntem de acord. Dar poate fi folosita ca sursa de inspiratie. Nici macar nu stiu de cine e scrisa, culeasa, colectata, etc.
Deci cine vrea sa o trimit va rog scrieti-mi PM cu adresa e-mail, nu pe forum ca nu stiu daca am timp sa stau sa adun adrese. Astept pana luni sa se adune ceva adrese si apoi trimit la toata lumea.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

varsta lui Rares

Mergi la inceput

Astazi am avut o surpriza placuta! M-am trezit cu postasul la usa cu alocatiile si cand colo imi adusese si mie banutii pe ianuarie!! Nu ma asteptam la asa ceva fiindca abia pe 7 februarie am depus cererea. Asa ca stau si ma intreb, oare nu depunem noi cererile astea degeaba si ei trimit banii cand depune firma dosarul defapt? Cum ar fi fost si logic dealtfel... In fine, am bani

Mamacita da' chiar ca se chiureteaza intr-o veselie... si de ce le faci anestezie generala pentru un chiuretaj? Asa cer? Sau ai alte motive? Scuze, e cam offtopic, sunt si eu curioasa...

tuturor!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

LA MULTI ANI ALESSANDRA, LORIANA,BRIEN, RARES!!!
Andruzza Mai povesteste-ne despre Rares ! Ajunge cu pauza...
Daria Cum merge firma ? Sper ca bine..
Adela Off..iti tin pumnii sa se rezolve cu bine.
Mamacita Felicitari samuraiului...Sa speram ca invata repede si nu mai face vinatai.
Vrei sa spui ca faci anestezii generale pt avorturi ?! sau pt alte interventii?!
Sa stapinitzi sanatosi scaunul de masina ! Si noi vrem tot Römer... in testele din iunie 2005 a iesit cu nota "bine"...voi de care ati luat 9-18 kg sau 9-36 ?
Ninocikap Inca suntem muciosi, dar parca a mai scazut din cantitate Sanatate lui Alex

Mergi la inceput