Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

nu stiu ce intelegeti din mesajul meu anterior , eu scriu cum vorbesc si se pare ca nu prea e corect! ma iertati va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Cenia acum am vazut la semnatura ca e si ziua puiului tau. La multi ani David.

Andira nu pot decat sa iti trimit multi ca nu prea stiu cu ce sa te ajut altceva. unde nu ma pricep nu ma bag, ca sa nu incurc si mai tare.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

MULTUMESC ca mi-ai amintit!
pentru asta voi merge sa-i cumpar niste hainute, ca i-au ramas toate scurte. Si eu tot am nepotei mai mici carora le trimit hainute, dar nici unul mai mare, care sa trimita! Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna dimineata mamici, la bebici.
Mai avem bebici bolnaviori? Le uram insanatosire grabnica.

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gata, am rezolvat cu intrebarile legate de concediul de risc maternal, mi-a raspuns cineva la "Probleme legislative", si am printat si eu Ordonanta 96/2003, unde explica destul de clar cum e cu concediul asta.
Concluzia este ca la mine nu se poate aplica.

Rrox - imi pare rau ca n-am vazut ca Ioana e bolanvioara, recunosc ca v-am citit cam pe sarite.
si sa se faca repede cat mai bine, are de alergat cu Irina in parc!

Nino, multumim pt pupici, ii intoarcem!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Nino Multumim! Cum sa va iert mai, ca nu pot sa ma supar pe voi! Si pe urma, nu sunt absurda sa pretind sa-mi citeasca toata lumea postarile. Intoarcem lui Alex cel mucos, sa-i treaca si lui!

Cenia Iti multumesc pentru cuvintele frumoase! La multi ani curajosului David! Dar el de ce nu e la noi pe lista? Nu vrei tu sau am omis eu ? Zi-mi daca il trec!

Multumim Danuta si Andira!

Andira Da, eu am fost foarte multumita de Nayel, dar doar prima data am nascut cu el (la Municipal atunci), a doua oara doar mi-a urmarit sarcina fiindca fix cand m-a apucat pe mine nascutul era plecat din tara pentru o saptamana, asa ca am nascut cu o colega de-a lui. CF2 a fost OK, nu de nota 10, ca asa ceva inca n-am vazut in tara asta. Si acolo era un stafilococ, streptococ, nu mai stiu exact ce. La Municipal stai singura in camera cu copilul, ba iti poti inchiria si salon privat in care sa mai stea cineva cu tine. La CF2 stai cu inca 3 mamici cu bebici in salon. La CF2 sunt paturi reglabile, cu comanda, foarte utile pentru mamici postcezariana si personalul mi s-a parut mai prietenos. De exemplu am primit calmante, ceea ce la Municipal nu s-a intamplat. In fine, eu zic ca ambele sunt OK. Nayel are un singur punct slab, nu se prea omoara cu analize peste analize, daca il intrebi tu, e in regula, te trimite. Asta daca el vede ca-i totul OK desigur. Dar il poti suna la absolut orice ora si iti raspunde, daca e nevoie vine la spital oricand si e un medic extrem de bun. Are mare grija de pacientele lui. Si Anca Micaela a nascut cu el. Eu mergeam mereu la cabinet, are si ecograf acolo. Daca te gandesti sa schimbi medicul, fa-i o vizita. Spitalul arata deplorabil, dar sectia de maternitate e modernizata acum cativa ani si inca e OK. Daca mai vrei detalii spune-mi.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira si Oana Crainic e tot medic si ti-a zis foatre bine ce ti-a zis despre amoxicilina. Chiar daca ai fi avut candida nu asta era tratamentul. Pe de alta parte nici nu e contraindicata in sarcina, deci nu ti-ar fi facut rau, poate ti-a prescris-o pentru altceva si ti-a zis tie candida. Daca ramai la ea trebuie sa discuti cu ea despre asta si sa clarificati situatia.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna tuturor!

Am reusit sa mai intram sa va salutam, sa va spunem ca suntem bine, de vreo doua zile iesim iar afara si nu am mai patit nimic!
Caramella de cand ii dai albus Aliciei? Stefan a mancat o data niste galuste facute cu albus si am avut emotii vreo doua zile si n-a patit nimic asa ca mai fac o incercare timida...Am gasit o groaza de retete de budinci si toate sunt si cu albus asa ca am sa incep sa-i dau. Pofta buna Aliciei! Stai linistita ca o sa pape ea si papanasi, eu inca nu i-am dat lui Stef.
Rrox, Ioana e bolnavioara? Cred ca e racita, nu? Nu am apucat sa citesc decat ultimul capitol dar ii dorim insanatosire grabnica! Si
Valenka, multa sanatate puiului!
Nino si Alex e bolnavior? Multa sanatate!
Mamacita, am notat reteta de chiftelute. Mi se pare foarte interesanta si cred ca lui Stefan i-ar placea. Multumim!

Sa va mai spunem si de noi un pic. Am inceput sa bem ceaiul numai din canita, deocamdata cu inghitituri mici ca ne cam inecam, papam foarte bine, nu mai bem lapte ziua (asta da' realizare!) numai cele doua biberoane de dimineata si seara, dormim o singura data pe zi, cam dou-trei ore. Ne mai trezim noaptea si avem chef de joaca prin pat da' cum nu ne baga nimeni in seama :))) adirmim la loc!
Va pup, mergem sa iesim un pic afara!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mamacita, uf, acum am citit de spaima cu Alex! Bine ca ai reactinat prompt! Si eu mai patesc asa cu Stef, inevitabil mai baga cate ceva in gura, intr-o seara mi-a ros tocul de ochelari si a rupt bucati din piele si l-am prins cand le molfaia. Eu sunt de-a dreptul speriata de ideea ca s-ar putea ineca cu ceva dar sper sa nu se intample. Ceapa ar fi mai bine sa o dai pe razatoare foarte fina. Eu carnea o toc la robot, de regula piept de pui, o amestec cu ceapa foarte fina, foarte putin orez fiert, si am sa pun si un pic de paine stoarsa foarte bine. Poti sa-i dai lui Alex paine neagra. Apoi iei cu liingurita si pui in apa care clocoteste dar ochiul sa fie foarte la mic ptr ca se sfarama. Eu chiar dau deoparte ptr ca aragazul meu e cam iute si mi s-a intamplat sa se sfarame. Sper ca am fost coerenta, tot ma uit la Stef ca nu mai are rabdare. Spor la facut papica si pofta buna lui Alex!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mai fetelor pana la urma am cam ramas in urma cu noutatile de pe aici... sper sa reusesc de acum inainte sa tin pasul.

noi ne pregatim ca mai avem putin si gata facem anul... si or sa vina bunicii, si nasii... si o sa ne aduca cadouri... cat mai multe sa avem noi ce strica... pentru ca orice prinde .. sigur le rupe, le sparge... ne cataram pe o masutza din aia mica din sufragerie....si suntem tare mandrii de reusita...
nu prea vorbim... adica acum a facut pauza totala de la mama, tata, baba, pe care le zicea pana acum... toata ziua brrrr, si tipa.
pe olita nu stam, incepem sa tipam imediat cum ne asezam pe ea, nu conteaza ca suntem imbracati sau dezbracati...

acum ne curge nasul si asa de tare il deranjeaza... am fost la control... dar altceva nu i-a gasit.. nu are rosu in gat, nu are temperatura... speram sa ne treaca cat mai repede.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput