Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Mamanati Felicitari si o sarcina usoara iti doresc!
Andira Imi pare rau sa aud ca ai probleme, dar..fruntea sus ! o sa treaca..eu cred ca e f. important sa te odihnesti...Irina o sa te ierte sunt sigura...asa ca repaus, repaus...o prietenutza care a fost intr-o situatie asemanatoare a aplicat formula repaus, administrare de Magneziu(sper sa nu ma insele memoria ) si a nascut cu 0 sapt sau asa ceva inainte de termen(nastere naturala cu peridurala la cerere) o fetitza sanatoasa.
Pisicuta Alex nici in ziua de azi nu doarme singur..adoarme la mine sau la tati pe brat..stam intinsi in patul nostru ..dupa ce adoarme il transfer..daca chiar vrei sa doarma singur in patutul lui vezi metoda plinsului progresiv pe care a practicat-o cu succes Mamacita.
Connie Multumesc mult pt link-ul cu jocurile! E Suuuper!

Valenka si Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Valenka Multumim! Si intoarcem si lui Alex sa se faca si el bine repede!

... esti singura care a bagat de seama ca Ioana e bolnavioara, da' nu-i nimic, sa ne facem noi bine!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Noapte buna mamici , la bebici.
Sper sa doarma linistiti.
Imi doresc Dora mea sa doarma ca de 4 nopti tot in tipete o tine.
Este cam liniste pe aici de cateva zile.

Pupici

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Bre, ce liniste e aici ! Sunteti toate pe Msn ??!!
Noapte Buna Ionelasi Dora- somn usor, vise placute
Rrox Asteptam pozici
Noapte Buna la bbii,burtici si mamici !

Valenka si Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Cele mai frumoase momente ale vietii:

1. sa te indragostesti;

2. sa razi pana te doare burta;

3. sa gasesti un teanc de facturi (platite) cand te intorci din
vacanta;

4. sa mergi intr-un loc unde gasesti peisaje superbe;

5. sa-ti asculti cantecul favorit la radio;

6. sa adormi ascultand sunetul ploii;

7. sa iesi de sub dus si sa te acoperi cu un prosop
cald;

8. sa reusesti la ultimul examen;

9. sa iei parte la o discutie interesanta;

10. sa gasesti bani intr-o pereche de pantaloni pe
care nu ai mai purtat-o de mult timp;

11. sa razi de tine;

12. sa te relaxezi printre prieteni;

13. sa razi fara vreun motiv anume;

14. sa te trezesti in mijlocul noptii si sa-ti dai
seama ca mai ai cateva ore bune de somn;

15. sa auzi, din intamplare cum te vorbeste cineva de
bine;

16. sa privesti un apus de soare;

17. sa asculti o melodie care-ti aduce ami nte de o
persoana speciala din viata ta;

18. sa primesti si sa dai primul sarut;

19. sa te distrezi cu prietenii;

20. sa vezi fericite persoanele la care tii;

21. sa porti lanticul persoanei iubite si inca sa-i
simti parfumul;

22. sa vizitezi un prieten pe care nu l-ai mai vazut
de mult si sa simti ca mu s-a schimbat nimic;

23. sa simti fluturi in stomac cand vezi peroana
speciala din viata ta;

24. sa stii ca esti iubit;

Rrox imi pare rau ca nu am citit mai cu atentie mesajele ca sa ii uram insanatosire grabnica Ioanei. pentru Ioana de la un Alex mucos. Ne ierti?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Rrox multu de raspuns, o sa-l transmit prietenei mele. Intre timp i-am recomandat un dr neonatolog renumit la noi, care cica explica cu hartia si creionul pana intelege orice inginer medicina asta complicata.

Ioanei si insanatosire grabnica.

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Lorelai, Rrox, Valenka, Carmenduta - !!

Sper ca n-am uitat pe cineva, toate sunteti niste adevarate prietene!

Am din nou nevoie de ajutorul vostru, urgent: a beneficiat cineva de concediu de risc maternal? Stiu ca se da pe perioada de max 120 zile (exact cat am nevoie, pana la DPN), se calculeaza cu 75% din media veniturilor pe ultimele 10 luni, dar nu stiu daca din mediu sau brut.
Din pacate, HRul nostru lasa de dorit, si stiti situatia in care ma aflu la servici. Nu stiu daca pot afla de aici un raspuns pertinent, in conditiile in care persoana care se ocupa de asta nu stie nici macar cum se calculeaza un prenatal.

Trebuie sa vad daca imi iau medical, din cel cu 85%, sau acest concediu. Medicul de familie la care am fost ieri nu stia nimic de asta. Nu stiu exact nici cum se calculeaza concediul medical. 85% din venit, dar am inteles ca nu se opresc CAS-ul si sanatatea.
Daca puteti sa ma ajutati - eventual aveti pe cine sa intrebati - va rog dati-mi un sfat.
Am postat si la "probleme legislative", dar nu stiu daca imi va raspunde cineva.

Revin mai incolo sa va spun ce am facut la dr, luni si ieri.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru David Emil - Erix, Thea Ioana - Crangutalil, Daniel - Corrinutza.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Danuta_t, Danuta_J - cred ca pe voi v-am uitat...

Va rog, nu va suparati pe mine ca nu individualizez acum, dar sunt pe ultima suta...

Rrox - intrebare: cat de multumita ai fost de dr Nayel si de CFR2? Stiu ca tu ai nascut cu el...
Am o prietena care a fost la el la cabinet, si a fost incantata.
Pe de alta parte, pe langa povestea aceea cu fetita care a luat streptococul B din Municipal, finuta mea sufera tot din cauza celor de acolo.
S-a nascut in septembrie, si a venit acasa cu canalele lacrimare infundate la ambii ochisori, stangul fiind chiar jale.
Dupa analize, stres si toate cele au constatat ca are un pneumococ stabilit la nivelul ochisorilor, rezistent la toate medicamentele ce pot fi date unui copil de 4-5 luni.
De unde l-a luat? binenteles ca din maternitate.
Mai are si un streptococ in gat, vinovat de n-spe bronsiolite facute in ultima vreme, pe care i l-a dat si surioarei mai mari si de care iar nu scapa, luat iar tot din Municipal.

Oana Crainic avea dreptate, am cautat si eu pe net, si am mai intrebat un dr, nu inteleg de ce dr mea mi-a dat amoxicilina pt candida. Nu ma tratez singura si in nici un caz nu invat medicina de pe net, dar dr de luni mi-a spus clar ca el nu vede candida pe analiza secretiei vaginale (unde de altfel ma uitasem si eu si de-aia am mai cerut o parere), si mai ales avand in vedere ca nu ma deranjeaza, el nu vede necesar acum un tratament de 10 zile cu amoxicilina.
Conform principiului meu, o sa mai intreb si un al treilea dr. Exact antibioticul poate sa-mi provoace candida, pe care nu o am.
O sa fac niste culturi pe col, sa vad daca iese ceva acolo.

Mamacita, sper ca nu gandesc gresit. Tu esti medic, si inca unul bun, spune-mi daca vezi lucrurile altfel, te rog.

Iar revin.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi mamici de pitici frumosi!
mai scriu si eu cite ceva ca sa nu ma uitati! As vrea sa mentionez numele mai multor fete dar nu prea reusesc, vroiam sa multumim(in numele tuturor) lui Roxx ca are grija ca o adevarata mamica de rubrica asta si chiar de noi. tot timpul raspunde la intrebari si noi mai putin problemelor ei. dar fiindca sunteti asa de documentate(ma refer si la mamacita) avem impresia ca nu aveti nevoie de ajutor!! e greseala noastra si va rog sa ne iertati.
zilele trec si piticul meu din ce in ce este mai mare si mai puternic, merg sprijinit de mobile, picioare de adulti usi de dulap deschise(bineinteles face buf), cu curaj merge si nu se lasa.ii tot zic: mai! mai las-o moale ca o sa ai timp toata viata sa mergi!
gaseste toate capacelel, hirtiile , bucatelele si le baga in gura si ma uit de ce rontaie asa de satisfacut?
noaptea se foieste are ore fixe de miorlait cind ii bag tita in gura si termin repede , seara ii dau biberon cu lapte(va ziceam eu de intarcare progresiva ca de metoda plinsului progresiv m-am lasat)
va las si va pupam
Cenia si David 09.04.2005

Mergi la inceput