Copilasi nov-dec 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 14
andreap spune:
Iata ca revin...cu o intrebare;zilele trecute postase cineva cum ca pe site-ul celor de la directia de munca apare ceva legat de dosare...CINE?..ca as vrea sa ma uit sa vad....multam mult!
Diana,noi venim la Pitesti WE urmator,adica pe 18.Sper sa ne vedem!Dinti?mariuca are doar 8,de cateva luni pauza![]()
mai vorbim...
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Ele spune:
quote:
Originally posted by andreap
Iata ca revin...cu o intrebare;zilele trecute postase cineva cum ca pe site-ul celor de la directia de munca apare ceva legat de dosare...CINE?..ca as vrea sa ma uit sa vad....multam mult!
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Parca Miha.Lista celor cu doasare incomplete am descarcat-o si eu daca ai nevoie.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
bits spune:
mai vad ca am pus degetul pe rana caci majoritatea mi-ati raspuns.ma bucur ca nu sunt singura care tipa ca-mi faceam mustrari de constinta
.imi era frica sa nu ramana Ken cu sechele de pe urma isteriei mele.
am pus poze cu piciulhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/octyb/album?.dir=/8017&.view=t
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
Anca e tip cort,se strange si se pune intr-o plasuta asa ca putem sa o luam oriunde.sunt superrrr.acum vreau sa-i iau si 100 de bile sa i le pun inauntru ca sa se joace.
octy,KEN(1nov 2004)
danette spune:
Adriana, esti o scumpa!
ici
Din ce cauze apare dermatita atopica? E o alergie la ceva anume?
L-am vazut pe Tudor in poza, vai! Presupun ca si doare in faza asta, nu?
Daniela, pune si tu poze cu Matei!
Acum incep sa vizionez pozele lui Ken...
Dana & Iris 1+
pozele noastre
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Elequote:
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Parca Miha.Lista celor cu doasare incomplete am descarcat-o si eu daca ai nevoie.
Deny..si altii
Vreau si eu lista aia,please.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Elequote:
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Deny..si altii
Da,eu eram!
Dar nu mai stiu cine zicea ca pe site-ul de Bucuresti nu era nimic.Eu sunt din Iasi.Jasmine,draga mea,sunt de acord cu tine,dar eu m-am referit strict la doctorita mea.Asa cum am spus nu intotdeauna sunt de acord cu ea,dar pana la urma merg pe mana ei,ca e cea mai buna din cei 3 pe care i-am avut pana acum.Si eu mi-as dori un pediatru care sa se intereseze de copilul meu sa ma sune sa ma intrebe de sanatatea lui,atunci cand este bolnav,dar unde se gaseste asa ceva?
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
bits spune:
Adriana ti-am vazut si eu puiutii.mi-au dat lacrimile,ce frumosi sunt.imi imaginez ce frumos trebuie sa fie la voi cand se joaca copii.nu-i asa ca va umplu inimile?e greu dar satisfactiile sunt pe masura.chiar vroiam sa te intreb faci vreo diferenta intre ei?(ma refer sentimental).pupici si sa scapati o data de atopia asta.
octy,KEN(1nov 2004)
daniela_sb spune:
Am vazut si eu copilasi frumosi azi. Pe Tudor si Bianca - care ma omoara cu mutrisoara ei de domnisoara rafinata si pe Ken care e un scump cu bucle si un smecheras.
Si Danutz are casuta dar nu prea se mai arata interesat de ea. Ma gandesc sa-i pun perdelute, poate asa va vrea sa se ascunda in ea sa nu il vada nimeni.
Iar cu strigatul la copil... nici eu nu ma pot abtine intotdeauna... noroc ca sunt din fire mai calma si nu-mi ies chiar usor din pepeni...
Daniela si Matei va urez si eu bine ati venit in grup!
Jasmine, multa sanatate lui Radu! Dar cred ca e deja mult mai bine.
Si eu am primit banii in 8. Am inteles ca se primesc intre 8 si 12 in fiecare luna si cred ca in ordine alfabetica.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
paxela spune:
azi au venit cei 8 mil de pa luna ianuarie , stau in sectorul 2 si i-a adus postasul ca alocatia desi bifasem in cont personal
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an