Inca o poveste tipic....romaneasca!! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Raza de soare

Pisi, ce zici tu e nimic !
Imagineaza-ti cum e sa deschizi un dulap unde ai faina, zahar, etc si pe raftul de dedesubt sa gasesti niste chiloti, cu tot cu absorbant, desigur, folosit si super-super imputit... Iar proprietara lor sa fie soacra !

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Yo cred ca soacra ta iti vrea binele....un vechi ritual sudanez spune ca o pereche de chiloti murdari in camara ajuta la pastrarea casniciei...si...nu este singele soacrei...ci al unei capre.

Guestus, acum ai ceva cu sudanezii? Ai cunoscut macar vreunul/vreuna?!?

Eu am trait si lucrat intre ei, un an de zile chiar "la mama lor acasa" si pot sa spun cu mina pe inima ca nu-s deloc imputiti! Am intrat - prin natura muncii mele - in multe case de amariti, dar atit de amariti ncit nici aer conditionat nu aveau in casa, pentru ca nu aveau... electricitate! Dar imputiti nu erau.

Sau esti rasist?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Doamne cat am mai rasul plansul...Ma ingrozesc la gandul ca poate exista asa ceva...GROAZNIC!!!Si tie sincer iti plang de mila.Imi dau seama cat de fericiti ati fost ca aveti casa voastra si cate visuri v-ati facut.Si toata aceasta bucurie sa se strice din cauza unor nebunii...Ce sa iti spun...Cred totusi ca ai putea reclama la politie, nu?Cred ca normal ei ar putea face ceva.Nu e normal,ce dracu...Aici cu siguranta politia ar fi fost la usa la primul prezervativ aruncat...Si ai fi avut o amenda de te ustura acolo unde iti pui prezervativul.Oricum sper sa se rezolve intr-un fel sau altul si sa ne anunti cand s-a facut curatenie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

raza de soare, si chiar vrei sa te credem?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ange

raza de soare, si chiar vrei sa te credem?:))

Zau ? Si, ma rog, ti se pare un lucru cu care sa ma mandresc si sa-l postez doar pt a mai obtine 2 pct ?
Uite, ai aici toata povestea... daca vei crede, desigur !
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68366&whichpage=8

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisi_ella

Nu-mi vine sa creeeeed!!!!!!!!11 Cum asa ceva???? E INGROZITOR!!!!!!!! Locuiesi cu soacra?? Brrr!!!!! Ma gandesc ce-o fi la voi in casa....daca chioltii stau langa zahar si faina....

Ai mai sus intreaga poveste... da, din pacate, stau cu socrii.
Si la noi in casa e curat, dar dependintele sunt comune... s-o fi grabit, nu zic nu, dar... n-are nici cea mai mica scuza...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana_b

Raza de Soare, tii cumva cura de slabire? Poate soacra vrea doar sa te ajute sa nu mai maninci niciodata.

pardon, am vrut sa zic

Ihi, atunci chiar tineam... si dupa faza asta, vreo 2 zile n-am putut manca...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

pune afise A4, dar lipite cu superglue pe toata suprafata, sa nu se mai dezlipeasca, sa fie multe, enervante, pe usa de la lift, in lift, la intrarea in bloc, pe usile ghenelor de gunoi..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Raza de soare

Pisi, ce zici tu e nimic !
Imagineaza-ti cum e sa deschizi un dulap unde ai faina, zahar, etc si pe raftul de dedesubt sa gasesti niste chiloti, cu tot cu absorbant, desigur, folosit si super-super imputit... Iar proprietara lor sa fie soacra !

Raza de soare

Foto

Yo cred ca soacra ta iti vrea binele....un vechi ritual sudanez spune ca o pereche de chiloti murdari in camara ajuta la pastrarea casniciei...si...nu este singele soacrei...ci al unei capre.

Guestus, acum ai ceva cu sudanezii? Ai cunoscut macar vreunul/vreuna?!?

Eu am trait si lucrat intre ei, un an de zile chiar "la mama lor acasa" si pot sa spun cu mina pe inima ca nu-s deloc imputiti! Am intrat - prin natura muncii mele - in multe case de amariti, dar atit de amariti ncit nici aer conditionat nu aveau in casa, pentru ca nu aveau... electricitate! Dar imputiti nu erau.

Sau esti rasist?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Prin "natura muncii tale" trebuia sa stii ca intii iei pilulele apoi citesti ce scrie lumea pe forum. Unde vezi rasism le ce am scris eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Oameni buni, cu imensa bucurie va anunt ca azi gradina e curata!!!!!! Ma rog...aproape curata!!! Nu mai sunt tampoane pe jos!! (mai e doar unul, da' nu se pune)!Prezervativele din pom au ramas...normal..cine sa se urce sa le ia??!! DAR NU MAI SUNT TAMPOANE!!!!!!!! A facut cineva curatenie!!!!!!!URAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Ange, de ce ar minti Raza de soare?? Pai la ce bun sa inventeze asa o poveste oribila??

Ramona71, vorbesti de lucruri sfnite!! Cum sa vina politia pentru niste prezervative si niste tampoane, fie ele folosite?!...Pai la noi politia nu vine pentru lucruri mai grave...daramite pentru asta??

Oricum....sa vedem cat o sa tina curatenia!!!!!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Cum sa vina politia pentru niste prezervative si niste tampoane, fie ele folosite?"

Daca nu incerci nici nu ai de unde sa stii. Poate ca vin cei de la proximitate si curata pomul de prezervative. Le poti propune sa faca un DNA sa gaseasca taurul.

Mergi la inceput