Inca o poveste tipic....romaneasca!! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Oribil !!!!!!!!!!!!!!!!!
cand oamenii sunt nesimtiti degeaba umbli cu bilete politicoase!!! Uite mi-am adus aminte de o nazbatie de-a sotului, din copilarie.
Aveau un vecin care nu-i lasa sa se joace in fata blocului, le vorbea urat, in fine. Asa ca au luat hotararea razbunarii: au adus tomberonul cu gunoi din fata blocului, fara capac, si l-au sprijinit de usa impricinatului. Apoi au batut puternic la usa si cand omul a deschis usa i-a cazut tot "norocul" in casa! Bineinteles ca impielitatii au avut grija sa fie asortate tot felul de "arome".
Doar sa nu te vada...
Nu stiu ce sa mai zic...stiu ca nu-i bine sa raspunzi la rau cu rau...sa amplifici situatia...dar macar niste afise pe usa ei tot as lipi! Aaaaaaa, sau as lua vata si as turna mercurocrom (ala de inroseste unghiile) si i l-as lipi pe usa cu scotch!
Plus numele ei pe toti peretii!!!
Oricum sa stii ca si aici sunt zone si zone. Am trecut o data prin sudul Chicago-ului...brrrr, pai Ferentari e nimic pe langa ce am vazut !!!!!!!!!!!!!!!!
Iar ultima solutie...incercati sa va mutati intr-o zona mai buna. Ca nici traiul asta cu gunoiul si tamponul mereu in nas, scuzati, nu mi se pare normal. Mai ai si tu un musafir in vizita, vreo petrecere, ce faci, stai cu jaluzele trase sa nu se sperie musafirii?
Mult succes,

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Nu stiu cum e in alte tari,dar sunt convinsa ca nu e ca aici....
Stim cu totii ca gradul nostru de civilizatie este mult sub nulitate....
Din pacate mai avem si ghinionul ca marile orase sa fie suprpopulate cu oameni migrati de la sate,unde educatia cam lipseste....
Insa.....nu sta asa,trebuie sa le dea cineva sau ceva mai devreme sau mai tirziu o lectie.
Fa reclamatie,fara sa mai strangi semnaturi,cred ca e suficient sa vina cineva sa vada.....si ai dreptul sa-ti pastrezi si anonimatul.....de regula astfel de oameni sint si agresivi....
Succes!

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Vreau sa va zic ca pomisorul din fata dormitorului nostru e impodobit ca un brad de Craciun...insa nu cu globuri....cu prezervative de toate culorile!!!"

Norocul tau ca stai la parter...la ce activitate este la etajele superioare te mai trezeai si agresata in lift.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pisi, ce zici tu e nimic !
Imagineaza-ti cum e sa deschizi un dulap unde ai faina, zahar, etc si pe raftul de dedesubt sa gasesti niste chiloti, cu tot cu absorbant, desigur, folosit si super-super imputit... Iar proprietara lor sa fie soacra !

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Dragii mei,

Sa va povestesc si eu experienta mea: m-am mutat si eu de curand intr-un bloc, eram tare incantata ca am locuinta mea, in sfarsit. Sotul meu la fel! Dintotdeauna ne-am dorit sa avem un dormitor frumos, cu pat mare pe mijloc, etc...Cand am cumparat apartamentul, an facut prostia, fiind foarte entuziasmati, sa nu intrebam cum sunt vecinii de sub noi, din dreapta, din stanga...Si ne-am luat o teapa de zile mari: sub noi, la parter, locuieste o familie, iar capul familiei e dus rau cu pluta...urla, tot timpul, dar mai ales pe la orele 12 noaptea si 6 dimineata...deci cand iti e somnul mai dulce!!!! Urla la nevasta-sa, biata de ea, la copii...el nu face nimic toata ziua, nu merge la munca si urla ca nebunul! Blocul nostru, fiind din placi, are o rezonanta "aparte" si va inchipuiti ce "placut" este sa te trezesti noaptea in urletele cuiva, si ce URLETE!!! Am incercat sa vorbim cu administratorul, am intrebat ce si cum, si ni s-a spus ca au facut si alti vecini reclamatii, ca nenea asta a primit zeci de amenzi pe care oricum nu le-ar fi platit si ca niciodata nu s-a potolit, degeaba te duci la el, ii spui cu frumosul, il ameninti, ca tot asa face...Asa ca singura noastra solutie a fost sa renuntam a mai dormi in dormitorul nostru cu patut comod si sa ne mutam in sufragerie, pe canapea, sufrageria fiind singura camera care nu se suprapune cu locuinta lor! Ma intreb daca aveam o garsoniera, care era fix deasupra locuintei lor, ce naiba ma faceam! :))
Asta este, dezavantajele traiului la bloc....!

Va pup!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Imagineaza-ti cum e sa deschizi un dulap unde ai faina, zahar, etc si pe raftul de dedesubt sa gasesti niste chiloti, cu tot cu absorbant, desigur, folosit si super-super imputit... Iar proprietara lor sa fie soacra !

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Yo cred ca soacra ta iti vrea binele....un vechi ritual sudanez spune ca o pereche de chiloti murdari in camara ajuta la pastrarea casniciei...si...nu este singele soacrei...ci al unei capre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

Yo cred ca soacra ta iti vrea binele....un vechi ritual sudanez spune ca o pereche de chiloti murdari in camara ajuta la pastrarea casniciei...si...nu este singele soacrei...ci al unei capre.

Deci soACRA imi doreste "binele" ( )... D-ne fereste sa-mi doreasca ceva rau ! Ptiu !

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

nu se schimba asa usor omul....Doamne ce femeie poate sa faca asa ceva!oribil!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Nu-mi vine sa creeeeed!!!!!!!!11 Cum asa ceva???? E INGROZITOR!!!!!!!! Locuiesi cu soacra?? Brrr!!!!! Ma gandesc ce-o fi la voi in casa....daca chioltii stau langa zahar si faina....

quote:

Raza de soare

Foto

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Raza de Soare, tii cumva cura de slabire? Poate soacra vrea doar sa te ajute sa nu mai maninci niciodata.

pardon, am vrut sa zic

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput