Inca o poveste tipic....romaneasca!! (2)
Buna! Iarasi eu cu o poveste...tipic romaneasca!!
Asta chiar ca-i strigatoare la cer!! Sa vedeti: ne-am mutat de curand intr-un bloc nou, la parter. Trei dintre camere (adica bucataria, sufrageria si un dormitor) au vederea in spate, unde e (sau, ma rog, ar trebui sa fie o gradina) . Cand am cumparat apartamentul, ne-am bucurat ca inspre strada avem doar dormitorul cu balcon...si restul camerelor dau in spatele blocului, unde sunt cativa pomisori, o gradina imprejmuita...Am zis ca e mai bine asa, deschizi geamul sa aerisesti si nu-ti intra in casa tot praful si poluarea...Chiar daca gradina e tare neingrijita...am zis ca ne vom ocupa noi de ea...cu timpul!
Insa...INSA, ce te faci cu vecinii???!!!! Mai, oameni buni...mai are careva dintre voi vecini care arunca pe geam tampoane si prezervative FOLOSITE????

Vreau sa va zic ca pomisorul din fata dormitorului nostru e impodobit ca un brad de Craciun...insa nu cu globuri....cu prezervative de toate culorile!!!

Cam la 2-3 zile...mai apare unul!!! Nu numai in pom...si pe jos...peste tot!! Ce sa mai vorbim de tampoane....sunt o groaza!!! SPUNETI-MI, CUM POT FI UNII ATAT DE NESIMTITI?? "Nesimtiti" e putin zis! Nu exista cuvand care sa-i caracterizeze!!!!!!! De curatat...nu curata nimeni!!!!!!! E ingrozitor....deschizi geamul si vezi gunoaie (sticle si cutii de bere, borcane sparte, resturi menajere...chiar si o saltea veche si mucegaita), prezervative si tampoane???!!!!!!! Cum e posibil?? Am vorbit cu administratorul, un om in varsta si un pic dus cu pluta...insa n-am rezolvat nimic...Am pus afise pe geamul de la intrare....nimeni nu s-a sinchisit...dimpotriva....au mai aparut cateva prezervative roz, rosii si verzi!!!!!!! Si vreo 2-3 tampoane!!!!! Acum nu stiu sigur daca cei care arunca sunt de la noi de pe scara...sau de la scara vecina...si arunca inspre noi...ca se poate si asa!!!!
E INGROZITOR!!! TRAIM IN JUNGLA!!! PANA SI ANIMALELE SUNT MAI CIVILIZATE!!! Vreau sa scot copiii afara in gradina...insa mi-a scarba sa-i plimb printre prezervative si tampoane!!!
Si CULMEA e ca apar din ce in ce mai multe...pe zi ce trece!!!!!!
V-ati lovit de o asemenea situatie?????? Ce se poate face???? Avem o banuiala cine ar arunca tampoanele....Nu stim sigur...doar banuim. Probabil ca prezervativele tot de acolo vin
...Sa actionam in vreun fel? CUM? Sau sa ignoram situatia...ceea ce mi se pare IMPOSIBIL!!!
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Raspunsuri
iulia_b spune:
Cand ati cumparat nu v-ati uitat peste tot, in camere, ce se vede pe geam, in jur...? Ca presupun ca gunoaiele respective erau si atunci cand ati vizitat apartamentul.
Eu am avut o experienta cu vecini scandalagii si am devenit mai exigenta in alegerea locuintei.
pisi_ella spune:
Mai, erau...da' parca nu asa multe!!
Iar tampoane si prezervative parca n-am vazut!!!
quote:
Originally posted by iulia_b
Cand ati cumparat nu v-ati uitat peste tot, in camere, ce se vede pe geam, in jur...? Ca presupun ca gunoaiele respective erau si atunci cand ati vizitat apartamentul.
Eu am avut o experienta cu vecini scandalagii si am devenit mai exigenta in alegerea locuintei.
_Ella,
Emma &
MateiPovestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
DANIELA 1974 spune:
Buna, m-am confruntat si eu cu o asemenea problema in preajma sarbatorilor, cind in copacul din fata geamului de la bucatarie a "tronat" un tampon de nici nu-mi venea sa deschid geamul. Eu am banuit-o pe domnisoara de deasupra mea ca altcineva nu avea cine sa-l arunce. Spre fericirea mea a disparut dupa o zi,nu stiu cum a reusit sa-l dea jos
. Parerea mea e ca ar trebui vorbit cu toti vecinii din scara si sa vedeti cine arunca, nu poti sta cu mizeria sub geam, vine acusi primavara/vara si vei avea o priveliste minunata.
Succes,
Daniela si Alexandra.
ange spune:
pisi_ella,wow dar esti nervoasa tare!
dupa mine nu cred ca aruncatul prezerv. si al tampoanelor este "o poveste" tipic romaneasca!!! Si aici am vazut mizeriile alea de care vorbesti prin parcuri...
Nu stiu daca le-as spune romani nesimtiti sau canadieni nesimtiti.Poate niste tineri care se cred teribili si "mandrii" de fapta lor.Ce "tari" sunt ei ca arunca mizerii pe geam fara sa-i vada nimeni!
Prbabil ca daca te vad furioasa ei se distreaza si mai mult.
Incearca sa-i ignori si lasa administratia blocului sa rezolve problema.Fa o plangere,da un telefon,faceti consiliu de bloc sau eu stiu cum se procedeaza dar nu te enerva pt. toti narozii:))
Bafta si zambeste ca una peste alta ai casa ta:)))
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Elise spune:
eu cu prezervative si tampoane n-am avut "oroarea", in schimb gaseam meniul vecinei de la 3 pe masina mea in fiecare dimineatza.
De obicei, ciorba.
ciorba de fasole, cu perioare, ciorba de burta, supa de rosii.
Dar mai era si cite un copanel din cind in cind.
Pur si simplu, femeii i se parea mai scurt drumul pina la geam.
Nu avea nimic cu posesorii de masini in mod special.
Asta se intimpla cind parcam masina in spatele blocului.
M-am lecuit, pentru ca m-am saturat sa curatz laturi imbracata business in fiecare dimineata, si am inceput sa parchez in fatza blocului.
Unde am dat peste alti vecini psihopati.
Dar asta am mai povestit.
Elise
PS: si, da, am mai vazut un sutien alb care a fluturat mult si bine in unicul pomisor amarat din zona.
La un moment dat, dupa ce "obectul" a trecut cu brio 2 anotimpuri, i l-am aratat unui prieten:
"Vezi, ala din pom e sutienul lui X!!"
Reactia: l-a analizat citeva secunde si, profund ingindurat, a intrebat:
"Da ?! Cum, poarta X un sutien asa jegos ?!"
Asta ca sa vezi cit ii "lezeaza" pe unii barbati mediul inconjurator....
Elise
ralucah spune:
Si de ce crezi tu ca asta ar fi o poveste tipic romaneasca? Cum ai ajuns la aceasta concluzie?
ingerash spune:
noi stam la etajul 3 si intr-un an ce vedem? vecina noastra de la 4 a hotarat sa arunce gunoiul pe geam
, adica a varsat continutul galetii PE GEAM!!!!!!!! si jos la parter sunt magazine si e linia de tramvai care trece pe acolo
(noroc cccc ca oamenii din tramvai nu vedeau gunoiul de copaci
), dar iti dai seama ce bucurie le-a facut celor cu magazinele! si in spatiul ala dintre cele 2 scari ale blocului se aruncau hartii, tampoane, etc. Pana la urma a iesit cu scandal la sedinta si cei care aruncau gunoiul aiurea s-au potolit, ca altfel cred ca ar fi fost panditi si luati la bataie de altii
(poftim democratie!!!)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Diana_b spune:
Cind stateam la etajul 6 si nu aveam balconul inchis, gaseam si eu prezervative folosite in balcon si alte gunoaie 
Dar cea mai nasoala chestie mi-a povestit-o administratora unui bloc de garsoniere, ca cica de cand s-au pus contoare de apa la ei in bloc, multi din locatari isi faceau nevoile mari in pungi si le aruncau la ghena. Si femeia de servici vroia sa-si dea demisia.
Diana si
Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
corinadana spune:
Eu in tara am locuit in Timisoara care se presupune ca i un oras mai civilizat si, si acolo se intamplau chestii din astea!!!
Aveam niste prieteni care si au cumparat casa. Ghinionul lor a fost ca acea casa era invecinata cu un bloc. Am ramas socat cand acea femeie mi a povestit ce gasea la ea in curte.
Si altceva: in complexul studentesc caminele ce erau invecinate cu case aveau plase la geamuri. Motivul?! Cred ca l ghiciti voi!!!Si acolo se scolesc tinerii acestei tari!!!
Corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
EVA-DATA spune:
quote:
Originally posted by Diana_b
Dar cea mai nasoala chestie mi-a povestit-o administratora unui bloc de garsoniere, ca cica de cand s-au pus contoare de apa la ei in bloc, multi din locatari isi faceau nevoile mari in pungi si le aruncau la ghena. Si femeia de servici vroia sa-si dea demisia.
Diana siMircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
asa ceva mai rar...

numai un
ar putea face asta.