IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara,Banat.
Ingerash,asta e mai ai un pic si scapi de scoala.
Vio,bine-ai revenit printre noi,imi era dor de postarile tale.
Eu azi nu am avut chef de nimic,nici la scoala,nici acasa,dar maine am o gramada de treaba,apoi toata ziua mi-a fost somn cu toate ca am dormit ca lumea ieri noapte.
Dia,am inteles ca v-ati chefuit,de fapt am vazut si pozele.Cat stai in Timisoara?
Himmelsduft,ce mai faci?
Va pup ca iara pica netul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va ofer de 1 si 8 martie si martisor virtual:)
Cum a fost, ce ati primit, ce ati daruit?
Eu aman cadourile pt 8 martie, ca acum n-am avut timp sa umblu dupa...

Va si va doresc primavara rapida, ca la noi e zapada :(((

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,pt. mine a fost o zi deosebita,de fapt asa am tinut-o de o saptamana.
Ieri eram prea agitata cum se descurca copiii cu martisoarele,Daniel facu-se o felicitare pt. doamna,l-am ajutat ecvident,Angy scrise-se pe plicuri pt. prima data cu manuta ei,iarasi moment important.
In rest pe mine nu m-am pus,ca nu eram obisnuita sa fie cinestie ce...dar,anul asta au venit toti elevii cu martisor,+plus o gramada de lume din jurul meu,colegi....etc,iar capacul l-a pus sotul care a venit acasa cu 2 parfumuri,unul si de 8 Martie cand nu o sa fie acasa,o oja si un ruj+mi-a dat bani sa-mi iau fusta care mi-o doream,nu-mi veneasa cred,parca visam.
Sper ca pe jumate sa fie asa si de 8 martie,aaa,am uitat taximetristul a insistat sa ma duca pe gratis,ce-i drept era distanta scurta,de la posta mare la Capitol,dar oricum...

Ingerash,ai fost la expozitia de martisor?Sa mergi,acolo la Olimpia la Centrul Expo.
E pana duminica.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Salutari fetelor,

tare harnice ati fost azi la scris. Eu sint bine mersi. De 1 Martie nu am primit aici, ca nu este acest obicei in Germania, dar m-am bucurat de martisoarele virtuale de la voi.
Ingerash , nu fi suparata de blugi, se mai intampla. Sa nu zic ca mie mi-ar fi placut cind eram eleva sa port blugi, dar trebuia sa purtam uniforma, ce o uram si cind ma uit in poze nu imi vine sa cred ca am purtat asa ceva. Si cu scoala nu te stresa, nu o sa fie ultimile examene din viata ta, iar examenele de faculta abia o sa inceapa. Sa nu iti spun ca eu primul examen la faculta l-am picat. De la faculta pina acasa am tot plans pe strada, se uita lumea la mine dar nu mi-a pasat. Gandeste-te ca sint lucruri mai rele, decit examenele, fii optimista si primesti si de la noi recompensa, un pupic extra.
Angy , lasa ca vine weekendul si poate poti lenevi mai mult.
Impreuna , bine ai revenit printre noi, ti-am simtit lipsa.
Vio , inca nu am prins-o pe Anuschka in fata aparatului, in schimb am prins pisica de la pensiunea unde e Leo, o sa pun o poza cu ea.

Va doresc la toate un Weekend placut,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetele va pup scurt, azi e ziua de nastere a sotului, dar cum a picat in timpul saptamanii, deocamdata....sarbatorim doar noi doi....
si inca o veste buna! am primit azi plicuk cu martisor si felicitare de la mamica mea!
draga de ea, gresise adresa pe plic, dar posta germana (lalalala, cinste ei), a facut investigatii si ne-a descoperit adresa reala.
asa ca ,
sunt de 2 ori fericita
va pup si ciocnesc cu voi un paharel de cogniac
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Vio,La multi ani sotului tau!din partea banatencelor.
Inca o chestie,de cand ti-am vazut numele de familie pe forum imi storc creeri,stiu ca il cunosc dintr-un mediu apropiat,dar nu imi dau seama de unde,din cercul de cunostiinte,din cercul profesinal,familial,in satul meu(Chisoda),au fost multi nemti,la liceul de muzica era plin de nemti,taica-miu cat a concertat cu Gheorghe Zamfir prin lume,am auzit multe nume....Pur si simplu nu ma ajuta memoria.sceloza e de vina :))))
Dia,daca ajungi joi,poate ne vedem la o cafea ceva in oras,sau chiar la mine,poate are chef si Ingerash de o mica intalnire.Iti trimit pe PM nr. meu de telefon.
Himmesduft stiu ca la voi nu e acest obicei de martisor.Conform cunostintelor mele etno-folclorice se pare ca e pur romanesc.
In sfarsit avem unul,ca dragobetele ni l-au ciordit americanii cu Valentin's day.Eu purtam blugi si pe vremea aia si cand se gatau orele sau chiuleam,ridicam sarafanul sub graca si eram in blugi.Hehehe!
Deya esti bine?
Valenka ce-ti face odorul?
Flavia de pasti nu vi in TM?
Ingerash esti la discoteca?Sau la vreun majorat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza dragelor

Felicitari petrecaretilor: viorela "La multi ani" sotului si chef de chef:)

Himmelsduft uite inca o in loc de martisor, asa e cum zice Angy, traditia asta e specific romaneasca. Macar pe asta sa o avem, ca majoritatea celorlalte sunt imprumutate:)

Angy nu stiu daca de Pasti vin la Tm, pana atunci mai este mult ca sa ne facem lanuri:) Dar vin saptamana viitoare, de fapt cred ca voi sta mai mult in Arad la bunici, vor fi si ai mei acolo pt un eveniment in familie. Oricum mi-e dor de locurile natale, n-am mai fost din luna octombrie anul trecut

Ingerash chefuiesti sau inveti?:)

La noi e o vreme ..., numa a primavara nu seamana, Zapada mare, noroi pe strada, vant si frig
Week-end fain va doresc, banatencele :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,e fain daca vi saptamana viitoare chiar si la Arad.
Daca vine si Dia poate punem de-o cafea,chiar asa in mijlocul zilei,ca si la mine seara e problema,cu lectiile,culcatul cpoiilor...
Eu azi am in plan sa merg la Kaufland sa fac aprovizionarea pe saptamana viitoare,apoi le-am promis copiiilor ca mergem in Mall,unde o sa si mancam de pranz,sa vedem ce iese,din toate planurile.
ar trebui sa trag si o fuga la scoala sa verific daca studiaza olimpicii mei cei mici,ar mai fi si prgram administrativ prin casa.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna dimineata fetelor,

Angy11 eu sunt de acord pentru o intilneala. Da nu joi ca joi abia ajung. Vineri, sau de vineri incolo cind vreti.

Voi sta in tara 6 saptamini. Adica pina dupa Paste.

Dupa cum cred ca vi-am mai spus ma intorc fiindca mi se termina concediul de cresterea copilului. Joi implineste Stephanie 2 ani asa ca de vineri sunt obligata sa ma intorc la post. A picat bine ca e exact la inceputul semestrului. Bine, semestrul incepe de luni dar i-am spus decanului ca nu vin in prima saptamina de scoala. Stiti si voi cum e prima saptamina la facultate, nu se prea fac ore. In plus nu a avut ce sa zica, i-am spus ca eu legal am voie sa stau pina in 9 in concediu asa ca nu avea cum sa ma oblige sa fiu prezenta luni la scoala.

Voi face curs dublu cu studentii. In loc sa am 2 ore de curs pe saptamina o sa fac de 2 ori cite doua ore iar laboratoarele le tin tot eu in dublu exemplar. In felul asta dupa Paste o sa termin materia.
Intr-un fel e bine ca daca imi luam concediu de studii si nu ma prezentam la scoala avantajul era ca stateam linistita aici, dar asa lucrez 6 saptamini dublu, si iau salariul normai din martie pina in septembrie!! Macar financiar sa cistig ceva ca familial...
Nu imi vine sa cred ca voi fi despartita de Caroline 4 saptamini! Va fi prima data cind nu o voi vedea atita timp. Despartirea de sot mai merge, dar de copii .

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Sper ca sinteti bine toate. La mine tot ok, vremea nasola, mi-am luat ieri o zambila si narcisa si le-am pus in sufragerie pe masa , sa ma bucur de flori, ca primavara se lasa asteptata.

Viorela , La multi Ani cu intarziere sotului tau, toate cele bune si multa sanatate.

Sa fiti cuminti si sa mai scrieti. Cite un ptr fiecare,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput