IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 11
angy11 spune:
Chiar ca suntem lenese,nici macar astenia de primavara nu e de vina,ca iar vine frig.
Eu una nu am vlaga sa postez,parca-s adormita,daca ma pun in pat,ma intorc la forum si tot asa.
Dar nu sunt numai cu forumul asa,ci si in rest.
Banacente!Vineri la Timisoara la cantina ,politehnica,deci in Complex se tine traditionalul Bal al amjenilor,pe care eu l-am frecventat in vreo 3 ani,apoi am luat o pauza,o iau si anul asta din motive financiare,am cumparat pianul.
Dar e foarte fain,distractie maxima,muzica foarte buna,mancare asa si-asa,ca doar nu merge nimeni sa se indoape.
Cred ca daca aveam ceva toale noi insistam,adica imi manifestam dorinta sa merg la bal,dar sunt foarte blazata si nu stiu cauza.
Dar daca aveti posibilitatea sa mergeti n-o sa va para rau.
Va pup!
Himmelsduft spune:
Buna seara fetelor!
Cum e vremea pe la voi? Ninge sau e soare? La noi au fost azi dimineata -7°C si am inghetat aproape. La noi zilele asteau au fost Karneval, ne-am distrat si eu si colegele am iesit in oras mascate. De maine intram in post si gata distractia.
Sa speram ca vine primavara si ca lasa astenia pe acasa. Ce ma bucur ca imi merge computerul, cu toata distractia, parca imi lipsea ceva, faptul sa va citesc. Asa ca spor la scris si voua si la mai multe capitole.
la voua,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
La noi ninge de azi dimineata intr-una.Bate vantul,e frig,nu-ti vine sa iesi din casa.
De pe geam se vede fain,dar daca iesi afara iti trece,repede pofta de zapada.
Noi ne-am pregatit cu martisoare,Daniel mai inainte a terminat o felicitare pentru Doamna Invatatoare,iar acum a scris pe plicuri pentru toate colegele de clasa.
E tare incantat,iar Angy e nerabdatoare sa vada de la care din baieti primeste martisor.
Pacat ca nins taman acum,ca maica-mea avea in curte niste ghiocei superbi,iar in oras ce am vazut pe vremea asta sunt taaare pricajiti,cel putin pe unde am vazut eu.
Va pup si va urez o seara placuta! Un 1 Martie splendid!
ingerash spune:
Ceau fetelor.
ce mai faceti? ati vazut ce vreme aiurea e in Timisoara? nu imi place deloc. speram s anu mai ninga ca m-am saturat de frig, eu astept primavara!!!!!! am primit si eu martisoare deja si un cadou super tare
Himmelsduft, nici pe mine nu m-ar deranja un carnaval cel de la Rio de exemplu...
Angy, cum mai e pe la scoala? la noi acuma incepe greul, m-am interesat amanuntit de faculta si cu cat aflu mai multe detalii cu ata parca mai frica imi e, desi ai mei tot imi spun sa ma calmez. Azi le-am zis cat ma costa toata distractia de a 12-a (banchet mare & protocol) si am realizat ca mi-au picat orice planuri de vacanta :(
Va pup si va doresc un 1 martie plin de martisoare si primavara (sa speram)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
dia_codat spune:
brrr, fetelor ma ingroziti cu ninsoarea!
Nu vreau frig!! Vreau primavara!
Sper sa va aduc eu saptamina viitoare primavara de aici.
Va pe toate
Dia
Printesele lu mama
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Va doresc de 1 Martie multe martisoare si sa speram ca vine primavera. La noi ninge iar si m-am saturat de asta. Acum vin de la dentist si m-am bucurat sa vad pe pereti in cabinet tablouri cu poze de primavera. Ce m-am bucurat ca parca s-a facut primavara in sufletul meu si am uitat de durere.
Ingerash , lasa ca trece timpul f repede si prin octombrie te vedem studenta.
Voi restul fetelor ce faceti? Impreuna, Vio, Valenka si restul pe unde sinteti?
O seara placuta la toate,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
Ceau!!!!!
Ce faceti? mie mie mi-a trimit depresia de ieri vazand martisoarele de azi si am avut o zi foarte frumoasa, potrivit datei nasterii azi a fost si baba mea
Voi cum ati petrecut prima zi din martie?
Himmelsduft, ieri mi-au zis si ai mei sa ma calmez ca nu e cazul sa ma agit. in curand incep sa ma agit pt. rochie si pantofi, sper ca gasesc ceva fain, ca in a 8-a n-am gasit nimic si mi-am facut una care statea ca un sac pe mine
va pup
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Va pup,netul meu e varza pica una,doua,asa ca nu hazardez la mesaje lungi.
A fost fain de 1 Martie,cred ca pt. prima data de cand eram eleva.
viorela hoff spune:
hallo dragelor, ce mai faceti?
da, la noi ninge din belsug iar martisorul pe care mi l-a trimis mama prin posta inca nu a ajuns.
voi ce mai faceti, cum ati petrecut 1 martie?
ingerash, am auzit ca esti stressata, nu-ti dau voie! sa te bucuri ca termini curand si vei fi studenta la toamna. abia atunci incepe varteju vietii, pana acum ai fost in "dolce far niente", o sa-ti aduci aminte cu drag mai tarziu.
va pup pe toate, ma duc si la animalute,
Vio
Tina catelus de catifea
ingerash spune:
Salut fetelor.
Multumesc pentru sustinere, din pacate azi am avut un mic accident la scoala, mi-am rupt blugii, imi rup in liceul asta hainele pt. a enspea oara, liceu faimos cu banci de 100 de ani
Azi am vorbit cu ai mei si mi-au promis recompensa daca se termina totul cu bine, si la mine atsa intotdeauna functioneaza , sper sa imi mearga bine maine pt. ca mi-am ales baba in 3
va pup pe toate, ma pun sa mai fac ceva matematica