bebelusi de ian-feb2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
Shobo spune:
Bubu, eu i-am dat varza si conopida de pe la 8 luni in supa. si acum e pe foc supa lui si are si varza. conopida n-am gasit la piata azi.
eu zic sa-i dai cite putin asa si apoi dc e ok poti sa-i dai fara pb.
ciuperci inca nu i-am dat -mai astept sa faca anul si mai vedem, dar tot Champignion proaspete de carrefour/cora i-as da si eu.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Patricia, ai dreptate, mi-ar placea sa se intample din nou, neanuntat, ca la fel si eu...nu-mi vine sa ma hotarasc, cu toate ca imi mai doresc un copil, iar sotul ar vrea si azi daca se poate![]()
Broccoli ii dau si eu de la 11 luni, dar de celelalte mi-a fost frica...poate o sa incep sa-i pun cate putin in piureul de legume, sa vad daca ii place.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
oprietena spune:
Saru`mana pt carticica. Ma apuc de studiat, sa facem meniu copilului de week-end.
Mirela si BB Rares (06.01.2005)
coraly spune:
Magga, merci de reteta!
O sa incerc tot cu champinioane, dar din alea din borcan sau conserva. Deci le coc in cuptor fara apa. Interesanta reteta.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
V. Erica spune:
Patricia, sa stii ca Bubu are dreptate cu prezervativele: le mai gauresc astia prin fabrici, ca sa creasca vanzarile la biberoane
. Era un banc pe tema asta... Deci ai grija cu 100%safe!
Paula, felicitari. Sarcina usoara!
Kita, sanatate multa lui Andrei. Si Eric a avut infectie cu Proteus pe la 1 an si ceva. Ii dadeam Norfloxacina daca-mi amintesc bine.
Amaya, Andrei al tau e mai bien? Sanatate multa si lui!
Pt. cine intreba de ciuperci, eu i-am dat Ruxandrei ciuperci atat din cele la cutie, cat si d-alea de cultura.
Referitor la spalatul pe dinti, spunea cineva la un moment dat ca a cumparat Nenedent, n-am retinut cine... Poate ne spune si de unde cumparam caci eu am cautat in cateva farmacii si n-am gasit.
Biscuiti le-am dat alor mei din aia populari, insa am auzit ca in procesul de fabricatie al tuturor biscuitilor ar fi o etapa tare nashpa: cica sunt trecuti prin soda caustica inainte de-a fi bagati in cuptoare, chipurile ca sa omoare microbii... Hmm, nu-mi dau seama daca mai ramane ceva sau nu soda aia pe ei, insa mi-a fost de-ajuns ca sa le fac in casa.
Pt. ca tot ma mai intrebase cineva iata o reteta de biscuiti, de fapt sunt mai mult fursecuri, insa in lipsa alteia... eu am facut azi dimi si vad ca le plac.
- 2 oua,
- 200 gr. zahar de preferinta brun/miere;
- 120 gr. unt;
- 400 gr. faina;
- 50 gr. smantana,
- 1 vf. cutit bicarbonat,
- coaja rasa de lamaie/vanilie/scortisoara;
- nuci maruntite sau stafide (optional)
Se mixeaza untul pana devine moale, apoi se ad. zaharul si se continua pana devine spumos. Se adauga pe rand ouale, smantana si mirodeniile. Apoi se incorporeaza faina amestecata cu bicarbonatul. Se framanta pana devine un aluat omogen. Se intinde pe planseta tapetata cu faina, se taie cu ce forme aveti la indemana, se pune un mot de nuca sau stafide (eu am pus stafide direct in aluat), se pun in tavi tapetate cu hartie de copt si se dau la cuptor la foc mediu pana cand se rumenesc.
Sa aveti o zi perfecta!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
coraly spune:
Fetelor, imi puteti spune de unde pot descarca cantecele pt copii?
Merci!
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
PatriciaArdeleanu spune:

![]()
Erica, ia vezi tu ce am scris si eu mai sus![]()
o fi vreun semn??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
V.Erica, pasta de dinti si periuta Nenedent Baby se gasesc in farmaciile Dona. Eu am luat-o de la una de pe Oltenitei. Dar la Sensiblu nu au?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Ubi spune:
Kita - sanatate multa lui Andrei
Bubu - Alex a mancat conopida de la 7-8 luni. Fiarta si cu branza sau in supa.
Paula si Bestutza - sarcina usoara si toata stima mea. Nici eu nu ma pot gandi ACUM la un al doilea copil. Si mie mi-a recomandat Badiu sterilet dar eu am luat pana la urma pastile: Exluton si acum Jasmine. Steriletul nu ma incanta deloc.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
PatriciaArdeleanu spune:
Fetelor, poate sint eu
, dar de ce aveti mai multa incredere in ciuperci la conserva cu conservnti&co??
doar nu mergeti sa le culegeti voi din padure...sint foarte sigure cele proaspete de cultura, iar ca gust+proprietati, no comment.
Coraly, nu stiu daca merg la cuptor cele conservate, nu am incercat niciodata. Cele crude se pun cu palaria in sus, coditele scoase si eventual pui putin unt in ele.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)