bebelusi de ian-feb2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
Si eu prefer tot ciupercile proaspete, de cultura. Foarte rar iau la conserva, pt. o salata cu maioneza si usturoi si iau numai la borcan, ca sa vad eu cum arata!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
[quote]Originally posted by V. Erica
Patricia, sa stii ca Bubu are dreptate cu prezervativele: le mai gauresc astia prin fabrici, ca sa creasca vanzarile la biberoane
. Era un banc pe tema asta... Deci ai grija cu 100%safe! [quote]

nu prea cred totusi sa fie vorba de DUREX, poate de altele! bona mea zice ca a patit-o cu un prezervativ gaurit dar n-am apucat sa o intreb de care era... desi nu cred sa aibe bani de Durex...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
coraly spune:
Patricia, spune-mi, te rog, de unde le cumperi tu pe cele proaspete de cultura?
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
ana maria spune:
Paula Felicitari pentru burticuta!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! Sa ai bebe sanatos si mereu voios!!! Ma bucur pentru tine. Intre mine si fratele meu este o diferenta de 1 an si o luna si intotdeauna ne-am inteles super!!!! Pentru mama a fost putin mai greu la inceput dar apoi era ok ca ne jucam impreuna mereu.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
gabry spune:
AZI AM FACUT UN AN,sint foarte fericita si neastimparata,parca as intelege ca ma sarbatoresc toti pe mine,ca-mi cinta la multi ani si-mi aduc cadouri.
Vreau cu aceasta ocazie sa-i urez micii mele printese,sa cresca mare si sanatoasa,un LA MULTI ANI din suflet !
Eu una nu pot sa cred ce repede a trecut timpul,parca ieri ma chinuiam sa nasc.
Va multumim din suflet pt urari si revenim cu poze de la aceasta unica sarbatoare.
Apropo,chiar daca ea e botezata catolica..as vrea sa-i tai motul,ce sa-i pun pe tava?
Va pupam dulce pe toate.
PatriciaArdeleanu spune:
Coraly, nu stiu cum e la Cluj, dar in Bucuresti gasesti in toate supermarketurile si hipermarketurile, varsate sau deja ambalate la caserola cu folie plastic si au valabilitate 3-4 zile.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
sa fiti iubite domnele mele!
In primul rand, vreau sa le doresc tuturor sarbatoritilor din zilele trecute si imi cer mii de scuze pt intarziere:

LARISA-STEFANIA(lilly)
ANA MARIA(NataliaS)
IUSTIN GABRIEL(gabi.i)
RAZVAN(cici_2004)
GABRIEL(Catiflo)
BOGDAN(Strumfita)
REBECCA ANDREEA(Patricia)
ANA MARIA CLARA(Claudia_maria)
ALEXANDRA(Jone)
IRINA(Gargaritza)
si sarbatoritei de astazi,
ELENA STEFANIA(gabry)
sper ca am nimerit cu brizz brizurile!
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
Shobo spune:
Gabry, sa-ti traiasca Elena-Stefania!!! La multi ani! o viata frumoasa!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
magga spune:
La Multi Ani , Elena!!!
DE asemenea La Multi Ani Alexandrei si Irinei!
(eu n-am incercat niciodata la cuptor cu cele din conserva, nu cunosc)
kris spune:
Patricia, frumoase poze de la petrecere! Sa-ti traiasca puiul , sa fie frumoasa si desteapta ca mami si eventual ca tati! Ai o printesa pe cinste!
Kita, sanatate multa puiului tau si multa rabdare! Ai sa vezi ca la prima lui aniversare, va fii totul ok!
Paula, felicitari pt sarcina! Iti tin pumni! Este un lucru minunat!
Desi...si eu ma cam tem de o eventuala sarcina. Daca D-zeu asa hotaraste, asa va fi cu siguranta! Stau in dubii deocamdata. De cateva zile ma tot gandesc cand am avut UM. Sunt f sarguincioasa, dar de data ac nu stiu unde mi-am notat.
Am mari emotii! trebuie sa-mi iau un test.
Ibelciug, nu am uitat de parc, dar nu am putut veni! Ma bucur ca ai avut companie. Poate ne vedem in urmat week: fie in parcul Sebastian, sau pur si simplu pe calea rahovei. Sunt singurica in week urmator. Colab pe pm, cu privire la o eventuala intalnire (nr. tel). acasa nu am PC.
Nu vreau sa fac discriminari, pot veni si mamicile din zona: Ana MAria, Anda....

kris si Bianca Maria (26.01.2005)