bebelusi de ian-feb2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
lbelciug spune:
Felicitari, Alipiticot! Sarcina usoara si multa putere iti doresc! Alaptatul n-ar trebui sa-l intrerupi? Eu parca asa stiam, ca nu e bine sa mai alaptezi daca ramai gravida...
Kita, multa sanatate lui Andrei! Poate da Domnul sa se faca bine ca sa poata sarbatori prima lui aniversare! Si parintii odata cu el, bineinteles!
Coraly, eu i-am dat lui Matei ciuperci, insa nu foarte multe. Eu mai fac cateodata pt noi mancare de orez cu bulion, putina ceapa (fiarta) si o cutie de ciuperci (nu am incredere in cele proaspete). De obicei ii pastrez si lui Matei o canuta din aceasta compozitie, inainte de a pune sare in mancare.
Amaya, ar fi super ca Matei si Andrei sa fie colegi la cresa. Cand vrei sa-l inscrii? Banuiesc ca tot la cea de pe Compozitorilor, nu?
Da, Mirela, si eu vreau sa stiu cum s-a acomodat Rares la programul de somn si daca la cresa sta cineva sa-i legane (banuiesc ca nu)
. La cresa sunt ceva cerinte initiale pt a-ti primi copilul?
Azi Matei merge afara cu saniutza!!! Tiii, ce-as vrea si eu. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
Witchie spune:
Mie mi se face frica, parol, cand aud ca sunteti iar insarcinate! Am asa un sentiment ca ma paste si pe mine deja am cosmaruri pe tema asta... cum sa impart eu jucariile irinei, cum, cum? si cum sa ma rup in doua, intre un bebe cu colici si o dra cu personalitate? N-as putea si il rog frumos pe Doamne Doamne sa nu ma puna si la incercarea asta, cel putin nu acum!
Tot respectul! Alipiticot, sa ai sarcina usoara!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
PatriciaArdeleanu spune:
Anda, nu trebuie decit sa te protejezi...100% si atunci sigur nu se va intimpla, decit daca chiar doamne-doamne vrea si apare vreun accident (se rupe prezervativul, de ex,doamne fereste, dar si atunci exista remedii). eu de frica aceasta nu mai tin cont nici de calendar, nici de nimic, merg pe protectie 100% all the time...si nu din motiv ca nu pot imparti jucariile, doar ca nu m-as descurca cu 2 copii prea mici si cu unul mai mare (sotul
...poate cind va avea Rebecca 3 ani si va fi buna de gradinita...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Witchie spune:
Ne protejam Patricia, dar stii cum e cu "ceasul rau pisica 13"...
Calendarul nu mi s-a parut niciodata sigur... Mie Radoi mi-a recomandat calduros steriletul si am fost foarte de acord dar sa vezi ca niciodata nu am mai avut timp sa ma duc... Dupa controlul de 6 saptamani, adio ...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
oprietena spune:
Cerintele cresei unde e Bubu: aviz medical, copie CI parinti, copie CN copil, adev servici parinti, incaltaminte de interior. Asta e tot.
Daca se poate as vrea si eu atat de mult mediatizata carte de bucate, macar in weekend sa dau copilul ceva diferit. Mail mireladei@yahoo.com. Multumiri din suflet expeditorului.
Bubu mic tuseste si ii curge nasucul de multa vreme. Am fost cu el la pediatra si mi-a zis ca nu are nimic nici in gat si nici la plamani. Mi se pare o tampita pediatra asta, si nu i-a dat nimik. I-am dat eu siropuri de tuse (patlagina)si picaturi de nas Pivalone. Ce credeti de sit asta??
Mirela si BB Rares (06.01.2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Anda, si mie mi-a recomandat, cind am fost la controlul de 6 luni, dar am zis sa mai asteptam alt control ca era ceva in neregula atunci. Dar mi-e si frica oarecum de idee, asa ca prezervativ all the time...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Alipiticot, felicitari! Sa ai o sarcina usoara! Super vestea...dar si eu ma tem cand aud...la fel ma gandesc si eu, cum sa impart lucrurile sau camera lui Vlad...dar cred ca se rezolva totul pana te obisnuiesti cu ideea, iar cand incepe sa creasca in tine puiutul sigur il iubesti la fel ca si pe primul copil!
Patricia, la fel si noi ne protejam, si tot asa faceam si cand am ramas insarcinata cu Vlad
, o fi fost gaurit prezervativul??? Cand am facut testul de sarcina ma luase cu calduri, cu ameteala si...cu lacrimi de bucurie!
Oprietena, stai linistita, f. bine a facut pediatra ca nu v-a dat nimic, daca nu se aude nimic la plamani! Si Vlad a fost cu mucisori si tuse 2 saptamani si noua ne-a dat doar Ambroxol si Sinupret, nici macar paracetamol sau nurofen nu ne-a dat pt. ca nu facuse deloc febra.
Fetelor, si eu va intrebasem daca le-ati dat la pui sa manace varza, conopida sau ciuperci...de ciuperci am vazut raspunsurile. Restul, le-ati dat?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
magga spune:
Paula,
. Sa fie intr-un ceas bun!!!
Sper sa mi se mai intimple si mie sa creasca un copil in mine, dar nu chiar imediat imediat ca trebuie sa ma ocup un pic si de profesie, altfel se duc rapid pe apa simbetei toate scolile mele.
Coraly, eu i-am dat. aici se numesc champignons de Paris, sunt cele mici si albe. Eu le fac la cuptor precum cartofii copti (le pun intr-un vas transparent fara pa fara nimic (au ele suficienta) si ies delicioase. Apoi le-am dat la blender cu ulei de masline, patrunjel verde si lapte de orez. au avut succes la piciulina.
Shobo spune:
alipiticot, Sa fie intr-un ceas BUN!!! Doamne ajuta sa ai sarcina usoara si un bb sanatos! eu stiu ca poti alapta inca daca bb mai vrea... singurul lucru despre care am citit e ca bb e posibil sa nu mai vrea laptele fiindca isi schimba gustul sau asa ceva... de la hormonii sarcinii. dar cel mai sigur intreaba obstreticianul sau pediatrul. Sanatate multa si MULT CURAJ!!! o sa fie f greu l;a inceput dar si ce satisfactie veti avea in anii urmatori!!!!............... si eu ma tot gindesc dc sa ma las convinsa sa o comitem rpd dar inca nu am curaj, iar dc plec si la serviciu cred ca mai aminam inca 1 an. dar dc se intimpla cumva nedorit il vom lasa, asta e clar la noi!
kita, merci mult pt info cu scaunul!
. despre ce husa zici la Carrefour? una speciala pt scaunul Polly? sau asa pt orice scaun de masa? banuiesc ca e lavabila si are ceva de BBC? merci mult! pe unde exact ai vazut-o la raionul de copii? si cam cind? sa vad dc mai o ochesc si eu. Merci f mult! de injectii eu faceam in sarcina cu 30mii aici la o policlinica de cartier. dae e posibil la copii sa fie putin mai scump, nu stiu. Sanatate multa lui Andrei!
Patricia, te inteleg cu copiii tai, si eu am 2 acasa
. si noi tot pe domnul prezervativ deocamdata pt ca oinca alaptez. si mie Tutunaru tot de sterilet mi-a zis ca e cel mai indicat (el mi-a zis ca pilulele sint nasoale, nu mi le recomanda) iar de calendar nici nu vreau sa mai aud
, cu calendarul am comite-o sigur la ce varza e acum in capul meu ca nici nu mai stiu cind mi-a venit bla bla bla... totusi am inceput sa-mi mai notez de amorul datelor
.
hai pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, cred ca pe de o parte mi-ar placea sa mi se intimple asa, pentru ca daca as astepta sa ma hotarasc eu, s-ar putea sa ramana Rebecca singurul copil...daca stau bine sa ma gindesc, Rebecca a fost dorita ca urmare a unui ciclu intirziat in care am crezut ca am calcat pe bec, nu imi doream sub nici o forma, am fost extrem de furioasa la inceput, dupa care m-am impacat cu ideea, apoi am devenit fericita, si...mi-a venit... si am fost ff trista...asa ca atunci am luat hotarirea ca vreau copil si mi-au trebuit 4 luni ca sa pot ramane...
Apropo de patania ta, era si un banc cu o fabrica de prezervative, unde se ambalau, si puneau 3 bune si unul gaurit, ca alaturi era o fabrica de biberoane si trebuia sa le mearga si lor bine![]()
Eu i-am dat conopida si brocoli, care sint cam acelasi lucru.
Varza inca nu i-am dat.
cine zicea ca miroase gurita copilui? cica ar fi semne de parazit (miros oua clocite=giardia).
Patricia si
Rebecca (05.02.05)