bebelusi de ian-feb2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ne-am intors si noi de la IOMC, si nu a plans mai deloc la injectie, decat atunci cand l-am tinut in pozitie pe burta; cred ca s-a jelit mai mult de frica (gabi zice ca e invatat cu dozele de 0.4:))); Am vorbit cu asistenta de acum de dimineata si a zis ca vine ea acasa ca sa ni le faca pe celelalte; mie una mi se parea groaznic sa trezesc copilul, sa-l imbrac gros asa chior de somn, apoi ajuns si iarasi dezbracat, apoi imbracat, si iarasi dezbracat...si pe vremea asta; ma rog acum e chiar placut ca ninge, dar aseara batea un vant rece..

Multumesc mult pentru sprijin; imi puteti spune daca stiti cat se da pentru o injectie facuta la copil?
Aseara mi-a zis o vecina care face la adulti ca se ia mai mult decat pentru oameni mari ca e mai dificil la copii;
Pe net am vazut ca la Medicover la adulti este 60000 lei, iar cand eram insarcinata mie mi-a luat 40000 pentru injectia subcutanata (ca de, imi era sotu plecat in delegatie)

Patricia merci de PM; insa nu stiu cand o sa am rabdare sa sun la astia; desi vad cum deja sunt vrafuri de rufe;
Shobo eu mult in scaunul de masa sa stii ca nu il tin ca nu sta; folosesc in 99 din cazuri numai pozitia cu spatarul drept ca pentru masa, iar pozitia cea mai lasata pe spate atunci cand nu vrea medicamentele (de ex. acum cand a trebuit sa ii dau un medicament foarte amar-aseara a mai fost cum a mai fost dar singura nu as fi reusit fara scunul asta); Asta vara statea putin in el, deci pana intr-o ora, iar de dormit in el nu l-am lasat (a adormit o singura data, dar venise in fata ca betivii in loc sa se lase pe spate, chiar daca era lasat scaunul la pozitia a doua- cea intermediara) si atunci am preferat sa il iau din scuaun si sa il pun intins in pat; in scaun sta numai atunci cand are chef dupa ce a mancat si se joaca putin, si atunci imi arunca jucariile pe jos si le vrea inapoi,cam cat spal eu vasele, eventual pregatesc legumele pentru masa, si in loc sa fac treburile mai repede stau sa ii tot clatesc jucariile aruncate pe jos;
unul din lucrurile bune ale apartamentului meu este ca din bucatarie, din dreptul chiuvetei se vede in dormitorul lui Andrei, si mai dintr-o parte se vede si patutul, si eu stau si imi fac treburile mai mult cu el in patut si el se joaca si mai arunca cate un ochi si pe la ce fac eu, sau ii mai strig cate ceva din bucatarie;
Aaaa si la cat de murdar mananca Andrei nu cred ca as fi rezistat sa spal aproape zilnic husa de la scaun , asa cum fac cu cel acoperit cu musama; Si mai vreau sa spun ca pe la Carrefour am vazut parca o husa din burete parca si acoperita cu material de prosop (dar nu imi amintesc daca era din bbc sau plastic)care se lega la scaun;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Oau, Paula ce veste minunata ne-ai dat Sa ai parte numai de bucurii de acum inainte, si sarcina usoara;
Ce cadou frumos ii faci Raisei de ziua ei; Dupa mine e cel mai frumos cadou care i se poate face unui copil, acela de a avea un frate sau o surioara si sa nu creasca singur, chiar daca nu isi da seama de asta acum la prima sa aniversare;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Kita, multa sanatate la bebe Andrei! Eu cand i-am facut injectii puiutului meu (aici in Cluj), pediatra noastra avea afisat tariful de 50.000/injectie.
Catiflo, am vrut sa vad si eu pozele, dar nu pot intra

Intrebare: am postat si pe Parinti, dar va intreb si pe voi, ati dat ciuperci la copilasi? Daca da, de care? Sau ce stiti despre asta?

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Maaaaaai io intrai repede sa va intreb de o cofetariee bunaaaaaaaa!Eu iau de obicei de la Liliana sau Constance cele de pe 1 MAi MAresal Averescu si Banu Manta..

Amaya noi am facut tratament cu Ampicilaina si Gentamicina injectbil la 6 ore!Tot trataemtn dat de Gr.Alexandrescu!

Kita ai grija cu antibioticul! Mare grijaaaaaa! E bine c ti l-a dat injectabil! E mult mai eficient! Din ce stiu eu Proteusul e fff rezistent! Si cred ca din cauza asta doza e asa mare! Si ai grija sa faci cat spun ei!Pentru ca eu asa am patit cu Tudor! Nu mi-au spus cat trebuie sa ii dau MEdoclavul,l-am oprit dupa 5 zile si trebuia dat cam 10! Si atunci a facut tempertura si a trecut pe injectii! Ai grija sa intrebi cat timp trebuie facut!Cauta un pic pe internet !

Alopiticot! Uite ca se inmultesc ! Si eu ma gndesc uneori la cat va fi de greu...Dar voi gasi resurse! Cu siguranta!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Paula, felicitari!!!
Imi dau seama cum te simti, mai ales ca nu era planificat. Incerc sa-mi imaginez cum m-as simti eu (mai ales cu noptile nedormite), dar un copil e o bucurie. Sa fie intr-un ceas bun!

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

of, Kita draga....ce rau imi pare...pupici multi lui Andrei si sa se faca bine cit mai repede micutul de el...daca pot sa te ajut cu ceva sa spui...desi injectii nu stiu sa fac din pacate..

alipiticot, ce veste!!! sa fie intr-un ceas bun!! felicitari!, mie una mi-e frica de vesti din astea...

coraly, eu nu i-am dat inca ciuperci, dar daca i-as da, ar fi ciuperci proaspecte champinion cumparate din sursa sigura. cred ca am citit si eu prin retete pt copii chiar mai mici ca se dau si ciuperci, pina acum am ezitat, dar de al 1 an...o sa intreb si pediatra sa vad ce zice, ca stiu ca sint foarte hranitoare si echivalente cu carnea la ce contin (in sarcina cind nu suportam carnea mi s-a recomandat sa maninc ciuperci).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Eu nu i-am dat inca ciuperci ,nici noi nu prea mancam,probabil din cauza acesta.dar i-as da,nu cred ca ar fi probleme.De ex eu cred ca smantana si oul sunt f greu de digerat si destul de nocive pt ficat..cipercile nu cred.

Va multumesc mult pentru urari,sa dea Domnul sa fie bine.ma gandesc desi noi vroiam bb 2,la primul am amanat de pe la 22 de cand eram pregatiti oarecum pana la 32,daca era sa nu apara neplanificat nu cred ca l mai faceam,tot amanam.va fi mai greu cat sunt micuti dar timpul trece,vor creste si poate va fi mai bine.
Adita la tine ce diferente sunt?
eu ma gandesc cel mai mult cum ies afara cu ei...ca Raisa nu va putea merge pe jos mult la 1,8 ani cu doua carucioare nu pot.....inca nu stiu ce voi face.

Paula 5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Kita multa sanatate puiului mic.
La multi ani copilasilor sarbatoriti zilele astea.
Paula, felicitari. Sa iti dea Dumnezeu sanatate, curaj si putere sa le faci viata frumoasa celor 2 sufletele.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

super mamicilor Alipiticot si Bestutza, sa aveti sarcina usoara si bbi sanatosi. Eu am ramas gravida cand avea Rares 5 luni dar sit "locativa" nu mi-a permis sa pastrez sarcina (stau cu socrii si un cumnat pe cale de insuratoare). Imi doresc un al 2 lea copil dar nu stiu cand si daca va mai veni.

Kita, sanatate puiului si putere tie.

Cresa sau bona?? nu am stat mult in cumpana ce sa aleg. Aducerea unei femei in casa nu pica tocmai bine celorlalti asa ca mi s-a parut mai nimerit sa aleg cresa. Rares nu era asa sociabil fata de pers in varsta in schimb am vazut ca ii placeau copii. S-a acomodat destul de repede (acum dupa 3 sapt, de vineri incepand, nici nu mai plange cand il las dim). Mancacios de mic, nu refuza nimic la cresa, cu somnul imi faceam griji: adormea leganat pe picioare. In primul weekend acasa a adomit singur, mi-a "cerut" biberonul si puiul (doarme cu un pui de perna in brate)-obicei deprins inainte de cresa, ii placea sa aiba fata acoperita. A deprins foarte repede regulile cresei. II place sa fie cu copii, alearga dupa ei, el nu merge in picioare decat de 1 luna. Ideea de a-l lasa peste noapte nu ma incanta, cum sa pot dormi noaptea cand stiu ca el e la 10 min de mine???dar poate sunt parinti care lucreaza ,mai mult si nu ii pot lua seara, sunt 2 copii care raman peste noapte acolo.
La inceput am zis sa il las doar 2-3 ore /zi dar asistenta mi-a spus ca nu are rost pt ca nu intelege nimic si il zapacesc, sa il las macar pana dupa somnul de dupa-amiaza si asa am facut 2 sapt.Nu regret alegerea facuta, e cel mai bine pt amandoi. Aseara cand m-am dus sa il iau la 18.45, se apropia ora mesei, erau pusi la masa- au o masa mare cu scaunele prinse de ea,stateau cuminti si se uitau la TV cu asistentele langa ei. Parca erau oameni mari, am inceput sa plang de emotie vazandu-i! Oricum Rares a dvenit mult mai cuminte.

Mirela si BB Rares (06.01.2006).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Elena Stefania!!
Gabry, La multi ani pentru fetitza ta!! sa creasca mare si sa va bucurati de ea!!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput