bebelusi de ian-feb2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 3
gabi.i spune:
ALEXANDRA(jone)
IRINA(Gargaritza)
La multi ani puiuti scumpi sa cresteti mari ,sanatosi si norocosi.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
amo2004 spune:
Va multumesc din tot sufletul pentru suport: Leta, Patricia, Kita, Dana (V. Erica), Florina, Crinuta, Coraly, Bestutza, Gabi si Paula (Alipiticot). Daca am uitat pe cineva, va rog sa ma iertati
, dar citesc pe ascuns la servici, ca ieri n-am fost in stare sa intru pe forum, Mihai a fost foarte marait toata ziua, iar eu moarta de oboseala dupa o noapte perpelita.
Imi pare rau sa aud ca atat de multe dintre noi am avut probleme cu furtul actelor/banilor/mobilelor. Ce tara de kko...se fura ca in codru. Ce sa-i faci, exista prea putini oameni cu bun simt si teama de D-zeu, parerea mea!
Paula (Alipiticot), asa ma gandesc si eu, ca se poate si mai rau, asa ca multumesc ca suntem sanatosi, desi situatia noastra financiara e destul de precara acum (pe langa credit mai avem niste datorii de platit).
Leta, garajul nu a intrat in tranzactia initiala, deoarece nu aveam bani si pt. garaj. Ne-am inteles insa cu proprietarul sa ne astepte cu banii 6 luni, ca ne interesa tare si garajul. Omul a fost de acord, ca nu statea in banii astia. Am dat doar un avans si am facut o hartie de mana cu martori. Garajul a costat 3.500 EUR, banii pierduti erau doar o parte (thanks God!). In Bucuresti sunt asa ieftine garajele de te-ai mirat de 1500EUR? Pe aici se cere 1500-300 EUR pt. garajele din tabla, ori al nostru e din beton, sub bloc (chiar sub apart. nostru), are incalzire, canalizare, apa si curent.
M-am mai inspirat si eu din lista de meniuri pe care le faceti voi. Voi stati foarte bien daca piticii papa ceea ce ati scris voi. Mihai e un mofturos si jumatate. Cartof piure sa nici nu vada, isi baga mana in guritza si il scoate afara, idem orez, carnita de pui, mamaliguta. El in general se orienteaza dupa miros, daca nu ii place cum miroase nu deschide frate gurita. Eu umblu cu tot felul de tertipuri sa-l conving sa guste.
Florina (catiflo), vazut pozele motzatului, dulce tare si frumoasa petrecerea in aer liber. Ce de cadouri a primit
.
Bestutza, am citit si off-ul tau, tare te mai supara "bunicii" aia. Incearca insa sa nu le pui la suflet, caci cele doua ghemotoace au nevoie de zambetul si linistea ta.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
amo2004 spune:
Avem si doua sarbatorite azi, LA MULTI ANI!
ALEXANDRA (jone)
IRINA (Gargaritza)
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
ana maria spune:
Amo cred ca esti tare necajita. dar sunt sigura ca vei primi mai mult decat ai pierdut... 
Paula te rog trimite-mi si mie cartea cu retete. Multumesc mult. Adresa mea este anita@iccv.ro
Patricia cred ca Rebeca ta mananca variat. Victor mananca mult mai monoton. Eu am facut o mica greseala. Am marshat pe mancarurile pe care le accepta cu usurinta, el nefiind un mare mancacios.
Bubu ai grija si cu regimurile... Victor la inceputul lui decembrie a avut cateva scaune proaste si l-am reparat repede cu orez si debridat. Dar mai nashpa ca dupa cateva zile s-a constipat foarte rau (a avut chiar un scaun foarte tare si sange). Probabil ca era bine sa fi fost mai moderata cu regimul
.
Bestutza tu esti o mamica
tare curajoasa. Nu uita ca ai acum doua minuni si lasa rautatea celor din jur. Nu-i mai lua in seama.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
gabi.i spune:
Amaya deci tu ereai "vinovata" pentru retetele de salata .Multumesc inca o data sunt super gustoase si foarte usor de facut.Noi astazi mancam la pranz supa de pui cu galusti iar seara paste cu branza dulce.
Kita si celelalte fete care vreti sa mai incercati brownies eu am procedat asa:am pus trei oua in loc de doua cat scrie in reteta,am dizolvat nesul in doua linguri de apa in loc de jumatate de lingura,am pus un pahar(de 200ml)si doua linguri de faina pentru ca nici eu nu am pus nuci si m-am gandit sa compensez prin faina.Asta la blat,iar la crema am folosit o cutie si jumatate de branza philadelphia.
Mie mi s-a parut ca a iesit bine proportionata iar de gust nu prea am avut timp sa-mi dau seama dar se pare ca a placut.Aaa si am uitat sa va zic ca eu nu am folosit ciocolata amaruie ci din aceea cu cafea pentru ca mie i-mi place mai mult.
Alipiticot eu cumpar biscuiti petit de la rostar sau graham de la Vel pitar dar sincer nu m-am uitat sa vad cate e-uri au.Daca poti trimite-mi te rog si mie cartea aceea cu retete la stroengr@yahoo.com.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
oprietena spune:
Noi in privinta mancatului nu avem probleme, mananca orice, la capitolul somn stam mai prost: ziua abia daca doarme 2 ore adunate iar noaptea se trezeste la 12-12.30, 2-2.30 si 5 dimineata, se foieste vreun sfert de ora dupa care adoarme daca il pun la noi in pat. Suntem terminati cu somnul. Dimineata la 6.45 e desteptarea si pregatirea pt cresa dar el este fresh, canta si danseaza iar eu dorm pe mine.
tuturor sarbatoritilor mamici si bebici
Mirela si Rares 1an si 1luna
bubu05 spune:
La multi ani!
ALEXANDRA
IRINA
Ana-Maria, si de asta mi-e teama, dar nu s-a constipat niciodata, iar regimul asta il tin vreo 2 zile.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
crinuta, ce ziceai ca iti place mai mult la scaunele Chicco?
Kita, spune-mi te rog tu ai scaun Polly? vara pe caldurile mari nu se incinge puiul de la mushamaua aceea pe care o are scaunul pe spatar? sau ii pui un scutec ceva sub spate? e singurul lucru ce nu-mi place la cele Chicco, ca au toate un fel de vinilin care nu stiu cum e vara pe pielea copilului... in rest e super! merci mult pt masuratoarea inaltimii pozitiei cea mai de sus.
wow, cite chestii le gatiti voi puilor!!! eu tot cu supa de la inceputul diversificarii am ramas, fac intr-o zi/sapt si bag la congelator portii pt toata sapt. cu sau fara carne. le scot de dim si se dezgheata si sint tocmai bune de incalzit la prinz si pus verdeturi, suc de rosii si la ziua fara carne ou si brinza dulce.
am incercat sa-i dau orez cu lapte spre exp si l-a cam refuzat, asta mai demult, o sa mai increc. se pare ca al meu e un f mincacios dar CONSERVATOR. nu pare prea incintat dc primeste si altele decit supa lui bine stiuta. insa va tb sa-l obijnuiesc si pe alte combinatii desigur. de curind a papat ceva ciorbita fara pb, si in general dc maninc eu ceva la computer vine si se agata de mine sa-i dau
. dar in linii mari ramine deocamdata conservator!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
inseamna ca Rebecca maninca foarte variat
dar cantitati mici. asta e. Chiar nu imi aduc aminte sa imi fi refuzat mincare facuta de mine, chiar si cind a fost ceva nou pentru ea. Doarla mincarea din borcan s-a strimbat urit de tot si a doua gura nu a mai luat-o![]()
![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)