bebelusi de ian-feb2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Amaya,

Eu am primit demult de la adita retete pentru copii. Daca vrei cand ajung acasa ti le trimit.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Amaya daca nu te deranjeaza mai poti posta o data retele de salate,te rog.stiu ca le am citit dar nu le am salvat si cu memoria stau cam ....daca poti bineinteles.Multa sanatate!
Eu pe langa ce a zis patricia mai fac asa.
piure de cartof+ spanac+putin iaurt si unt,sau cu morcov fiert.
oul fiert cu branza si iaurt.
braza cu smantana si mamaliguta
am facut placinta cu mere de la deserturile nataliei,e f buna si are f putin zahar.
ciorbe si supe de toate felurile si le pun si putina smantana.
azi va papa asa
P.ciorba pui cu smantana
S.snitel pui la tefal cu cartofi si mamaliguta.

Voi ce fel de biscuiti cumparati?
Am luat ceva de la delma ci miere si nu prea au e-uri sau nu scrie dar nu prea ii plac,iar care sunt moi si i plac sunt plini de acid ascorbic si inca cateva e-uri....of...

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, multumesc mult...cata diversitate...acum am observat ca mananca si baiatul meu cam orice mancare gatita asa ca vreau sa-i dau mancaruri cat mai variate.

Anda, te rog mult trimite-mi si mie...cred ca mi-a trimis-o si mie Adita mai demult dar cum mi-a picat Windows-ul am pierdut foarte multe date care nu aveau back-up.

Paula, multumesc...caut retetele si le postez acum...
La biscuiti, eu ii dau Delma cu 8 vitamine.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

acum ca am citit la alipiticot, am uitat si eu de spanac si de brinza cu smintina, iar la ciorbita pun si eu smintina sau iaurt. si Orez cu lapte.

e bine ca scriem ca ne mai documentam si noi, ca si mie mi se pare ca maninca prea saracacios si nu stiu ce sa mai inventez sa nu se plicitseasca.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Paula, uite am gasit unde am postat retetele.
Salata de ciuperci:
- 2 cutii ciuperci taiate
- 2 piepti de pui fierti
- usturoi pisat, 2-3 catei micuti
- maioneza sau sos de salata pe baza de iaurt
- sare
- piper
- patrunjel verde (eu pun o legatura intreaga)

Ciupercile taiate, se scurg de apa si se maruntesc mic-mic, pieptii de pui se fierb cu condimente (eu pun 2 lingurite de secretul gustului) si cand se racesc se taie marunt; usturoiul se piseaza, iar patrunjelul se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se adauga maioneza sau sos de salata cat sa lege compozitia si se da la frigider pentru o ora.

Salata de pui cu castraveti murati:
- 2-3 piepti de pui fierti si maruntiti (ca in reteta de mai sus)
- 7-8 castraveciori murati taiati cubulete mici si storsi bine-bine de zeama
- maioneza sau sos de salata pe baza de iaurt
- sare
- piper
- marar verde (1 legatura)

Se amesteca ingredientele si se da la frigider.

Salata de ton
- 2 cutii ton maruntit
- 2 cutii boabe de porumb
- sare
- piper
- zeama de lamaie

Se amesteca ingredientele. Eu la aceasta salata imi pun in farfurie si maioneza sau sos de salata, fiindca baietilor mei nu le place si din cauza asta nu pun in toata salata.

Dupa cum vezi eu la toate salatele pun ca alternativa la maioneza sosul pt. salata pe baza de iaurt fiindca acesta mie imi place mai mult, nu este asa de greu ca maioneza si este mai dulce.

www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Amaya daca vrei i-ti trimit eu cartea de la sirmie,o trimisese mai demult la toate fetele,pe forum,are o multime de retete pt copii pt toate varstele.eu ma mai inspir de acolo cand nu am de unde.sa mi adresa de mail,daca vrei.
Multumesc mult pt retete!

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata, fetele!

Va spuneam ieri ca Vlad nu mai manca lapticul pasteurizat si i-am dat iar un bibe de Milumil. E, foarte rau am facut! S-a deranjat putin la stomacel, adica a facut kk de 4 ori ieri, dar nu f. moale, deci acum suntem la regim....... Am vorbit si cu pediatra, mi-a zis sa nu-i mai dau laptic cateva zile, doar cerealele cu lapte si biscuiti Milubrei pe care le papa seara, din care sa-i dau si dimineata, dar mai diluate, la biberon. Eram sigura ca asa se va intampla!!!. Si are si funduletul iritat, acum e mov(de la violetul de gentiana). In rest, mananca dimineata mar copt cu orez si branza de vaci, la pranz pilaf cu carnita, iar dupa-masa banana cu orez si branza de vaci si...ceai de menta la greu.
Pediatra a zis ca diareea e mai nasoala decat pneumonia pt. bebelusi si sa-i feriti cat puteti de combinatii nasoale.
Vlad a mai facut moale si multe scaune intr-o zi de la gris cu lapte si zahar ars si de la smantana!
Daca va hotarati sa faceti trecerea la alt lapte, sa o faceti treptat, sa nu patiti ca noi!
Cu toate ca asa am facut si eu, dar cand se obisnuise cu Milli...hop si eu cu un bibe de Milumil

Alipiticot, eu ii dau biscuiti Merlin- Pettit Beure, de la Elite. Ii fac la blender si praful il pun in cutie din aceea de ceai granulat si ii pun 2 lingurite in iaurt sau fructe. Inainte de astia ii luam de la Ulker, pachetul acela dublu, dar nu se mai gaseste nicaieri

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Buna
Am revenit si eu printre voi. Nu am apucat sa citesc ce s-a mai intamplat intre timp, sper sa recuperez macar putin.
Rares e un nazdravan, are 11 kg si 76 cm, 5 dintisori si merge la cresa. Spune mama, tata, baba (bunica), papa, si altele pe limba lui si cere olita daca sunt prin preajma( sunt super fericita de asta).
Amaya, sper ca ai vazut mailul si poate ma poti ajuta.
Curand o sa pun si poze cu Bubu.
Pupici
Mirela si Bubu 1 si 1 luna azi

Mergi la inceput

Hai ca mi-a picat internetul si abia acum si-a revenit.

Paula, te rog trimite-mi si tu ce ai pe adresa acasa@mediasat.ro

Mirela, ti-am raspuns prin e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Oana iti multumesc pt raspuns, o sa sun diseara.
Eu am reinceput munca, mai este cineva in situatia asta?

Mirela si BB Rares

Mergi la inceput