bebelusi de ian-feb2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
PatriciaArdeleanu spune:
eu cred ca am sa mai repet figura cu Lady's fingers in curind, pentru ca nu am apucat decit o feliutza mica, desi tort a fost suficient, dar am preferat sa manince musafirii si cite 2 portii![]()
si eu i-am pus ananas din belsug si cred ca ar trebui sa fie inclus deja in reteta
ca da toata savoarea prajiturii. Am de gind sa mai incerc si cu alte variante de fructe -kiwi, mandarina, si eventual o sarlota vanilie...ma gindesc ca rea nu are cum sa iasa![]()
.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Bine ai revenit, Oprietena! Chiar ma intrebam mai demult (ai un nickname f frumos) de ce nu ai mai intrat pe forum. Eu sunt una din mamicile care a inceput serviciul mai exact de cand Matei avea 5,5 luni. Spune-mi te rog la ce cresa merge Rares? Ma intereseaza f mult subiectul, asa incat daca esti amabila, te rog sa imi dai detalii (cum s-a facut trecerea, ce program are la cresa, etc.). Sa stii ca si Matei face la fel in privinta somnului: se scoala pe la 1 noaptea si sta treaz 2 ore. Nu in fiecare noapte ce-i drept, dar destul de des...
Nu mi-a raspuns nimeni referitor la plimbarea in parcul Carol.
Eu am fost acolo duminica intre orele 13:30-14:30.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
PatriciaArdeleanu spune:
Oprietena, si eu am inceput serviciul tot la 5 luni si ceva...a fost greu la inceput, dar m-am adaptat...
Liviana, ai fost singura in parc pina la urma??? eu una nu am avut cum sa vin ieri..
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
oprietena spune:
Liviana, eu pe Rares il duc la o cresa in zona Titan, cresa Titan 4, pe langa parc IOR.Este la program saptamanal, adica il pot lasa si peste noapte dar eu il iau seara. In primele 2 sapt l-am luat la ora 16.30-17, dupa somnul si gustarea de dupa amiaza. DE la 1 am inceput sa il iau la ora 18.45 cand ajung de la servici. Pana acum sunt multumita, in 3 sapt de cand e la cresa a luat in greutate 450 g, mananca tot ce i se da, se joaca chiar si acasa e mult mai cuminte.
Ca bani: 50.000/zi si ii duc doar pampers si pt ca vreau eu ii mai dau cate ceva acolo: o banasa, un pachet biscuiti, stickusuri, ocazional. Mancarea mi s-a parut foarte buna, s-a intamplat sa ajung exact inainte de masa si ma lasa sa ii dau eu, mirosea asa bine ca-mi venea sa fac jumi-juma cu copilul. Hainute ii da acolo, dim. il dezbrac la piele si il imbrac cu cele de la cresa, care sunt tot timpul spalate, chiar si seara cand il iau are altceva pe el, e foarte curata(cresa), deocamdata ei sunt 11 copii si au 1 asistenta si 2 infirmiere/ tura. DAca am omis ceva intreaba-ma
Pupici
MIrela si BB Rares (06.01.2005)
oprietena spune:
tare frumusel yoghinul tau! Si ce de par are! rares are trei fire nici macar nu i-am luat motul, ca sa taie din el?? Poate dupa Paste. Are ceva daca ii luam motul la 1 si ceva sau trebuie la varsta aniversara?
Mirela si BB Rares (06.01.2005)
bubu05 spune:
Liviana, noi nu am mai iesit duminica afara, mi s-a parut cam rece si oricum si-a dat peste cap programul in ziua aia, adica nu s-a mai culcat la pranz si a adormit dupa ce a papat la 14. Poate se indreapta vremea si reusim sa ne vedem.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Da, Patricia, am fost in Carol cu Matei si sotul, of course.
Desi nu era lume, a fost totusi frumos. Ne-am intalnit cu un tatic (nu-l cunoasteam) care avea o fetita de 3,5 ani si care "s-a lipit" efectiv de Matei. La inceput ne-a cerut permisiunea sa ii impinga caruciorul, ceea ce a dus la multe chicoteli si rasete intre cei doi, dupa care n-a fost chip s-o mai dezlipesc pana la iesirea din parc. Sa fi vazut ce grijulie era sa-i puna suzeta daca Matei o dadea cumva afara sau sa-l stearga pe obrajiori cand ii mai aluneca o lacramioara de la frig... Ne-am distrat, ce mai, a fost fain.
Multumesc, oprietena pt detalii si pt complimente. Te admir ca ai avut curajul sa dai baiatul la cresa. Banuiesc ca mai intai l-ai inscris acolo si pe urma ai inceput serviciul, nu? Eu as vrea sa-l duc pe Matei la cresa pt ca stiu ca ii face bine sa fie intre copii. Pana acum bona mea a venit la noi cu nepotica (de 4,5 ani) deoarece gradinita era in renovare, dar de la 1 martie n-ao sa mai vina. A contat f mult prezenta fetitzei pe langa Matei, el devenind astfel f sociabil si chiar "indraznet" in actiunile sale. Din pacate noi stam in Rahova si cresa cea mai aproape si mai buna de care am auzit, este in Dr. Taberei.
Nu-i nimic Bubu05, sper sa ne putem intalni alta data.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
Amaya spune:
Gabi, cu placere.
Liviana, poate il aduci pe Matei aici la Cresa nr.13 si cand il duc si eu pe Andrei or sa fie colegi de grupa...Slava Domnului ca si Andrei este sociabil.
In alta ordine de idei astazi am vazut ca i-a mai iesit un dinte (celalalt incisiv central, sus) si nu-mi vine sa cred ca este al cincilea dinte si n-a reactionat la nici unul din ei cand i-au iesit. Daca nu ma uit in gura nici nu stiu ca-i ies...
La capitolul mancare astazi i-am facut o mancarica "de cartofi", dar jumatate cartofi - jumatate morcovi, si i-am adaugat muuult marar si 2 costite afumate. Carnea i-o fac separat la gratar. Nu va spun cat de mult i-a placut...nimic n-a mancat pana acum cu atata placere, m-a uimit.
In zilele urmatoare o sa incerc si meniurile de la voi, iar in cartea trimisa de Paula sunt o groaza de retete delicioase.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
bubu05 spune:
Imi trimite si mie cineva carticica cu retete? Mail-ul meu este: oana_bubu05@yahoo.com cu liniuta jos. Multumesc frumos!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Bubu, ti-am trimis carticica.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!