bebelusi de ian-feb2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Crinuta, si eu am gasit un nr. apelat de pe mobilul meu, nr. format din n-spe cifre! Cu cine o fi vrut sa vorbeasca fi-miu, nu stiu....

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Pai cine stie cu cine vorbea el na, vreo iubita ceva,,,,, normal ca nu-ti spune tie..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Leta, imi pare rau pentru boala mamei tale. Ii doresc sa treaca peste hopul asta si tu sa iti implinesti visul cu bb 2.
Eu inca nu simt nevoia de bb2, recunosc, desi, si eu am fost singura la parinti si am suferit enorm din aceasta cauza.....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Danielai, chiar te rog frumos! si iti multumesc mult.
pb mea e ca nu stiu dc mai am dreptul sa cer 6 ore dupa ce puiul face 1 an? unii zic ca DA, altii ca NU, dreptul e doar pina la 1 an!
sa-mi zici ce lege/articol ai invocat tu cind ai facut cererea, te rog frumos!

Leta, imi pare rau p[t mama ta, sanatate multa! si ai dreptate cu nevoia de o sora/frate. sigur i-as duce dorul sorei mele dc nu as avea-o! nu ne intelegem noi perfect dar NE IUBIM asa cum sintem! si ne ajutam cum putem si mai ales sarim fiecare cum poate cind e vb de ajutat parintii! pt asta ma tot gindesc ca ii tb lui Codrin un frate/sora!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Anda,crede-ma ca nu stiu ce fel de sterilet mi-a pus ,l-am cumparat de acolo din spital,nici nu l-am vazut cum arata.Muream de frica,dar in 5 min cred ca mi-la montat si nu a durut absolut deloc.Am dat 200de mii pe el,150de mii taxa de montare (astea cu chitanta)si ce i-am dat eu lui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MihaT

Anda,crede-ma ca nu stiu ce fel de sterilet mi-a pus ,l-am cumparat de acolo din spital,nici nu l-am vazut cum arata.Muream de frica,dar in 5 min cred ca mi-la montat si nu a durut absolut deloc.Am dat 200de mii pe el,150de mii taxa de montare (astea cu chitanta)si ce i-am dat eu lui.

Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)

Pozicile Alexiei

Ti-a facut anestezie?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Crinuta,nu mi-a facut nici un fel de anestezie ,dar nu am simtit nici o durere,simteam doar cum umbla el acolo atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Leta, multa sanatate mamei tale! Si eu stau cu frica in san, saptamana viitoare se opereaza si mama mea de glanda tiroida si ma apuca teama...sa ne rugam sa fie bine, ca avem nevoie de ele!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Paula multumesc pentru carticica si felicitari pt bb2 .Nu-ti fa griji ,aceleasi intrebari mi le-am pus si eu cand m-am trezit insarcinata cu Iustin,dar m-am descurcat.Nu pot sa zic ca a fost usor dar cu multa incredere in mine si rabdare depasesc incet problemele care apar.Pentru plimbarile in parc vezi ca exista de la Inglesina un scaunel cu roti care se atasaza de orice tip de carucior si in care poate sta copilul mai mare.Daca mai ai alte nedumeriri i-ti raspund cu placere(bineinteles daca ma pricep.
Leta i-mi pare rau sa aud ca mama ta este bolnava ,insanatosire grabnica si voua succes pt bb2.
Bubu insanatosire grabnica si mamei tele si sa treaca cu bine de operatie.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Erica, eu am gasit Nenedent la Sensiblue.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara mamici!

Kita imi pare rau sa aud ca Andrei e bolnavior,Natalia ii trimite pupici!
Paula felicitari si sarcina usoara!
Gabry La Multi Ani pentru printesa!

Despre ciuperci si eu inclin sa zic ca si Patricia,ca cele prospete sunt mai sanatoase,nu stiu voi dar eu evit conservele de orice fel,mai ales ca in cele de ciuperci mereu gasesc nisip.In plus la felul cum le gatiti as adauga sa le scoateti si pielita de pe ele,pe langa picioruse.Eu le-am facut si in tigaie de tefal fara nici un fel de apa.

Pentru cine zicea ca ii curge nasul copilului si tuseste,la fel si Natalia in Ro,am fost cu ea la pediatru si ne-a zis ca e rino-faringita,nimic grav,ne-a dat Nurofen,Tantum verde spray si bromhexin.Azi e a cincea zi de tratament,inca ne mai curge nasul la greu dar de vreo 2 zile nu mai tuseste.In rest se comporta normal,mananca bine,doarme si se joaca.
Azi a fost mai maraita nu stiu ce a avut,are si un pic funduletul rosu asa ca poate e un dintisor.
De intarcat inca nu am reusit,nici nu am mai incercat,poate ma apuc de acum incolo ca eu zic ca ajunge!Magga tu ai intarcat-o pe Hana?

Bestutza era sa uit,ziceai ceva de o cofetarie si ai pomenit de Liliana!E cofetaria mea preferata din tot Bucurestiul,si crede-ma am tot stat in diferite cartiere dar prajituri sau paleuri ca acolo n-am mai gasit.Mereu cand am timp ma duc acolo,au un tort super cel diplomat cu mascota.In plus,de cate ori am fost era coada,chit ca era sambata,luni sau miercuri,10 dimineata sau 6 dupa-amiaza.Si sunt multumita si de preturi!Plus ca sunt toate super proaspete.Iar de inghetata nu mai zic!Ce-a de alune sau de cioco...mniam-mniam...vorba Nataliei!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput