bebelusi de ian-feb2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

ELENA STEFANIA

Gabry sa te bucuri in fiecare zi de minunea mica si sa creasca sanatoasa si norocoasa ca frumoasa este deja.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68518" target="_blank">Capitolul 78

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

shobo, ai dreptate, spalatul pe dinti trebuie sa se intimple dupa masa de seara. si noi avem aceeasi problema, gabita adoarme cu sticluta de lapte. mi s-a spus insa ca de la virsta asta acest obicei trebuie dezvatat si sa ii dai copilului laptele la canita sa il bea in scaunel sau la masa.e posibil ca bb sa nu vrea sa mearga la culcare fare bibe si atunci ii mai pui putin lapte in bibe si restul apa si pe zi ce trece il tot diluezi pina cind devine aproape apa chioara si bb vede singur ca nu merita deranjul :) Gabitza bea doar apa din canita lui, cred ca ii mai cumpar una pt laptele de seara si neaparat saptamina asta ii cumpar periuta. am vazut cum trebuie sa arate, e normala doar ca foarte mica.
la gradi sint mai multe grupe, <2ani, 2+, 3+, 4+ si chiar 5+ pt prescolari.
paula, felicitari si sa dea domnul sa duci sarcina cu bine si sa ai bb2 sanatos/sanatoasa! Vezi ca se gasesc extensii pt carucioare, sint niste scaunele ce se pot atasa si unde sta copilul mai mare. cred ca sint si carucioare speciale pt 2 copii de virste diferite, nu numai pt gemeni.
Oana, eu i-am dat conopida si broccoli de la 7 luni, ciuperci rareori, mai mult in pilaf. am observat ca lui ii place f mult sa manince din mincarea noastra, probabil ca e gustoasa. de ex ieri a avut mazare si ciulama de pui cu smintina plus piure de mere la desert. ciupercile conservate nu cred ca merg la cuptor, dar eu le fierb inainte sa le folosesc.
mirela, rares are aceleasi dimensiuni cu gabita !!!
crinuta, multumim pentru schimbari.

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput