bebelusi de ian-feb2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Gabry sa-ti traiasca printesa, la multi ani!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Miha, si eu vreau, dar zau, cand sa ma duc zi si tu... Ce ai pus? Mirena? A durut?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Va spun ca eu o sa dau pentru o injectie 50000 lei; Asta e tariful pentru venit acasa

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si Rayan spune kk, dar nu are nici o legatura cu semnificatia reala, mai ales ca eu nu l-am invatat acest cuvant.
Sa vezi ce fain e sa ma trezeasca dimineata cantand cantecul " Hot cross buns" asa : " kakaka,kakaka".
E adevarat ca sunt dimineti in care canta cu " tatata", dar totusi..
Ce inseamna la el kk nu stiu, tare curioasa sunt....

De ex acum vrea sa plece cu telefonul meu mobil la plimbare ( pus la ureche) desi e pus la incarcat.
Sa va spun ca inainte mi-a adaugat un contact in agenda? La contact am gasit un 11 cu nr FAX 72...
Acum am blocat tastatura, sa vedem daca se prinde...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Fetelor, chiar va rog sa povestiti ce fac puii. Pe mine ma amuza mult.
Deja am depasit faza cu ce mananca, cum dorm, etc, asa ca cel mai interesant mi se pare ce fac zi de zi, perlele pe care le scot, prostioarele pe care le fac, etc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

In primul rand LA MULTI ANI si de la noi pentru toti sarbatoritii perioadei: ANA MARIA (NataliaS), ANDREI RAZVAN (tigabita),IUSTIN GABRIEL (gabi.i),RAZVAN (cici_2004),GABRIEL (Catiflo), BOGDAN (Strunfita),REBECCA ANDREEA (Patricia),ANA MARIA CLARA (claudia_maria),ALEXANDRA (jone),IRINA (Gargaritza) si
ELENA STEFANIA (gabry)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mona, imi pare tare rau pentru incident, sper ca intre timp te-ai mai obisnuit cu ideea. Cred ca in locul tau ma perpeleam rau de tot. Multa bafta sa recuperezi poate actele (se mai intampla)!
Paula, daca se mai poate as vrea si eu cartea la daniela_isaila@yahoo.com. Si felicitari pentru sarcina. desi cred ca e greu. Bestuza, felicitari si tie. Va consider eroine de-a dreptul!
Patricia si eu tot cu 100%. N-am incredere in altceva. Daca si cu asta se-ntampla, atunci inseamna ca asa a fost sa fie! Dar totusi cred ca e f rar! Am vazut pozele cu Rebecca la petrecere. Foarte reusite. Amo, l-am vazut si pe blondutul tau.O sa trimit si eu de la petrecere cat de curand.
Bubu, si eu tot broccoli i-am dat. Nu i-am dat nici varza, nici conopida, nici ciuperci.

Mergi la inceput

Lali, nu ai mai scris de mult. Ce faceti, sunteti bine?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Coraly, si tu intrebai tot de ciuperci. eu nu i-am dat. sunt recomandate la regimul lui Sergiu? Ca stiu ca tu aveai multe restrictii.
Shobo, eu sunt pe 6 ore. Iti promit ca ma uit maine din nou care este reglementarea legala si cum suna. Daca stiti sa cautati in arhiva am mai scris o data pe forum despre asta (undeva prin septembrie ca eu atunci m-am intors la servici). Daca cumva uit, te rog sa-mi aduci aminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, si eu am gasit un nr. apelat de pe mobilul meu, nr. format din n-spe cifre! Cu cine o fi vrut sa vorbeasca fi-miu, nu stiu....

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Am primit carticica, merci frumos!

Bravo voua, fetelor din nou gravidute! Ce mult mi-as dori si eu! Din pacate am aflat acum ceva luni ca mama sufera de o boala urita - asa ca deocamdata ne-am inarmat sa luptam cu ea. Planurile cu bb2 au trecut acum pe locul secund... Dar mi-l doresc foarte tare! Bucurati-va de copii. Eu sint singura la parinti si, cit am fost mica, nu am simtit lipsa unui partener de joaca. Dar acum tare mi-ar fi placut sa am o sora sau un frate, sa ne putem ajuta si sustine unul pe altul - mai ales atunci cind ai parintii bolnavi iti realizezi cit esti de singur... Desigur, il am pe sot (care este o comoara), dar nu poate suplini o sora sau un frate in astfel de situatii.

Eu nu o voi lasa pe Andreea singura la parinti si daca, Doamne fereste, nu mai reusim sa facem un bb, probabil ne vom gindi chiar la adoptie.

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput