Copilasi de mai - iunie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
cius22 spune:
Noroc cu Paloma care este mereu pe faza!(multumesc Paloma!)
LA MULTI ANI CAMELIA!!!Sa fii sanatoasa,fericita si mult iubita!
(scuze de intarziere)
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna!
Multumesc de urari!
Duminica (cand am avut musafiri) si ieri (cand a fost ziua mea) m-am simtit super!Am primit o multime de flori superbe, 2 parfumuri si bani sa-mi iau eu ce vreau
Unde mai pui ca si vremea a fost f. frumoasa,deja parca a venit primavara!La serviciu mai am doi colegi nascuti pe 20, atmosfera de sarbatoare- nu gluma
.
Sora mea geamana a primit un inel cu diamant (anul acesta vrea si ea un bebe, au inceput sa se pregateasca- analize, etc).
Duminica am avut printre musafiri si o bblusa de 6 luni.La un moment dat am luat-o in brate.Sebastian s-a uitat cam un minut la noi, a pus buzita, dupa care a inceput sa planga cum rar o face (de obicei nu plange, tipaaa).L-am luat in brate si s-a lipit strans de mine- a stat asa vreo 10 minute, daca incercam sa ma eliberez, ma strangea si mai tare.Transpirase asa de tare mai strangea.Cred ca am un copil f. gelos!!
Sebastian este bine, au iesit ieri afara si a mers mult pe jos (desi bunica inca iese cu caruciorul afara,este destul de usor).Bunicul este accidentat, a reusit sa isi rupa o coasta- 10 zile la pat! Binenteles ca Sebastian nu intelege ce se intampla, asa ca este tot timpul calare pe el.Aseara,de ex., se ducea la el, il mangaia - "mai,mai,mai", ca apoi -cu viteza luminii
- sa sara pe el ca in luptele acelea sangeroase
.Cu cat il certai, cu atat facea mai rau.
Simona, felicitariiii!
Diana, ai fetita "mare"!Mai este putin si o sa o tii in brate!Sa fiti sanatosi!
Madutza, felicitari pentru "maiestrie" la condus!
Nally sigur a slabit si stiu ca inca tine cura!
Alus,multa sanatate!Aveti grija de voi
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Laurina spune:
Salutate fetelor!!!
Uite ca revin si eu dupa inca o pauza f lunga
De ieri m-am intors la serviciu, deci pot sa scriu si sa va citesc mult mai des, din pacate am citit despre AndreeaC si nu m-am mai simtit in stare sa scriu nimic
Imi pare foarte bine sa va 'revad', m-am gandit foarte mult la voi
Anacami, LA MULTI ANI!!!, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de nazdravanul de Sebi!!! Iertare pentru intarzierea de 1 zi... Am vazut ce te-ai distrat bine, mai ales ca ati avut atatia sarbatoriti la serviciu. Multa sanatate pentru Sebi
Felicitari fetelor curajoase cu burtici, mai ce invidie imi starniti cateodata![]()
Mihnea este bine, sta la mama cat sunt eu la serviciu, inca nu s-a suparat ca am plecat de acasa dar nici nu a trecut prea mult timp sa-si dea seama ce si cum. Mie imi este ingrozitor fara el, practic ma gandesc numai acasa nu am chef de lucru, aici lumea s-a cam schimbat si ma acomodez f greu.
Sa va povestesc mai bine de minunea mea neastamparata, nu ii scapa nici un gard necatarat, tipa ingrozitor la toate pisicile si toti cainii de pe strada, Felix(motanul nostru) este absolut terorizat fuge cand il vede de mananca pamantul
. Este un copil foarte vesel si plin de viata, vorbeste destul de mult mai pe limba lui, mai pe a noastra, il cunoaste lumea prin magazinele obisnuite in care mergem pentru ca intr-una tipa 'agheieee' adica becurile la casa, este o atractie pe unde mergem, na laudaroasa de mine![]()
Am reusit si eu in sfarsit sa vad cateva poze si sunt incantata de cat au crescut minunile noastre de copii
Cam atat asa rapid despre noi...
multi pupici
Laura si Mihnea
bertha spune:
La multi ani, Cami!
Iti doresc din tot sufeltul multa sanatate, sa fii fericita, linistita si sa ai parte de multe bucurii!

Ma simt asa de prost ca nu am fost pe faza!
Paloma, are dreptate [b]Cius cand te lauda, esti mereu pe faza! Multumim ca nu ne lasi mereu cu capul in nori!

[b]Cius, eu am pus cuvantul propozitii intre ghilimele!
Ca propozitie inseamna altceva decat ce spunem noi!
Felicitari pt Victor! In sfarsit ti-a facut bucuria de a-ti spune mama, imi inchipui ce fericita esti!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Buna fetelor
Anacami LA MULTI ANI! si scuze de intarziere.
Sa ai parte de tot ce iti doresti.
Laurina Bine ai revenit! Acomodare grabnica la serviciu.
lui Mihnea
Berta Felicitari lui Darius pentru pisu din picioare. Ieri am postat odata cu tine si n-am mai intrat.
Cius Felicitari pentru cel mai frumos cuvant din lume.
lui Victoras sa nu fie bolnavior.
Diana
pe burtica si lui Vladut. A trecut mustacioara?
Irinel Ce-ti mai face burtica?
Carmen Cum e Eric? a trecut burtica?
I-o am intrat iar in criza de timp la servici. Avem termen pe 28 si colegii mei abia au inceput documentarea
.
Bia s-a culcat aseara pe la ora 23.00 alergam dupa ea prin casa sa o bag in pat ca nu vroia sa se culce. Dim s-a trezit cu fata la cearceaf, nu-i intram in voie cu nimic. Asa ca iar am alergat dupa ea prin casa ca sa o imbrac, geaca si caciula i le-am pus in lift (acolo nu mai avea unde sa fuga).
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
laureta spune:
La Multi Ani Anacami!
Eu de abia acum m am asezat.Am bucatarit toata ziua
.Si facut curat in toata casa.M-a cuprins harnicia si trebe sa profit ca nu tine mult
.
Noi suntem bine.Inisa a avut intro zi probleme cu costipatia,m am mirat fiind ca ea nu a avut nciodata probleme din astea nici cand era bebe.Nici mancarea nu sa schimbat deci habar nu am de la ce a facut si fost destul de urat.
bertha super faza cu facutu de exercetii la "copacel"
.
cius cum se simte Victoras?
Laurina
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
cius22 spune:
Buna seara fete dragi!
multumim de cuvintele frumoase.Victor e bine,insa tot mofturici la mancare.Papa tare putin si cand incerc sa-i dau ceva nou zice:nu-nu-nu,intoarce capul si ma dirijeaza la frigider,il iau in brate,deschid frigiderul si ce credeti ca scoate de acolo? pateul...pita cu pate de ficat...cam asta papa el si mar cu biscuite...Intr-adevar, cu mama m-a dat gata,mai ales ca azi dimineata cand sa plec la servici a venit in hol dupa mine ,tragea de haina sa mi-o dea jos si zicea:"mama,nu-nu-nu",adica sa nu plec...
Vad pe aici numai lucruri de lauda! Laureta-harnicuta tare,Cami-fericita de ziua ei,Darius-Frumusete Rara-Baiat Mare-Face Pisu-Din Picioare!Madutza-care conduce "ca un barbat"
-si mai si slabeste pe deasupra!(Felicitari-tine-o tot asa! ca si eu sunt pe urmele tale),Bia-care o alearga pe mami!
Fetele,chiar daca nu va scriu la fiecare in parte,ma gandesc la voi:Diana,Ioana,Cris(chiar,unde ai disparut ???),Paloma,Vanessa(sper ca soacra si mama sunt bine!),Madisor-cu super familia ei!,Boneca,Mamaleone-"Ion Creanga al grupei"!,Carmenbr,Piatra Lunii(ce face burtica?),Monet-cu cele 2 papusi,Irinel-burticel...nu le-am uitat nici pe Mammy si pe Nally,pe Lauraa,Irinusha,Carmen...Am uitat pe cineva?...
Aaaa,sa nu uit ,am si io o intrebare..a folosit careva dintre voi Abgymnic?---un fel de centura pentru slabit,sau intarit muschii,care descarca impulsuri electrice...Se poate plasa pe abdomen,coapse,maini.Am gasit la oferta la XXL cu doar 150.000 adica 15 RON,mi-am luat si de cateva seri o folosesc...dar in afara de niste mici piscaturi nu simt nimic special...oare chiar are efect???
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Bebe Beca spune:
Cami, LA MULTI ANI sanatosi, voiosi, alaturi de frumoasa familie. Imi cer scuze ca iti urez atat de tarziu, dar abia acum am acces la net. Ati petrecut frumos?
Nu am citit nimic din ce ati scris, ma apuc acum.
Somn usor!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
pd spune:
La multi ani Ioana!
Multe bucurii si tot ce iti doresti sa se implineasca!
N-am mai apucat sa va scriu pentru ca pe langa ca sunt obosita cum n-am mai fost demult, de luni seara imi este cam rau. Se pare ca e o criza de bila. Am mai avut eu din astea, dar parca nu ca acum.
Pe soacra-mea au operat-o exact acum o saptamana de o tumoare pe colon, operatia a decurs bine, dar n-au mai reusit sa-i refaca anusul, datorita faptului ca tumoarea era asezata foarte jos. Asa ca i-au facut anus contra naturii. Peste 2 saptamani trebuie sa vina si rezultatul de la anatomopatologie, sa vedem daca e nevoie de citostatice.
Cam atat deocamdata. O zi buna tuturor!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
anacami spune:
Buna,
La multi ani Ioana!Sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti!
Si eu ma bucur cand citesc numai despre lucruri frumoase!
Din pacate, se pare ca in ultimul timp Sebastian prinde numai boli!Daca pana acum, inafara de grijile reale sau inchipuite legate de o usoara forma de anemie si rahitism, nu a fost bolnav- cu febra,spital,etc...in ultima saptamana ne-a vizitat doctora de ... 3 ori!!!
Dupa ce saptamana trecuta avea rosu in gat- febra "instantanee" de aproape 40 grade in 2 zile, a urmat 5 zile de tratament cu Amoxicilina.Daca va mai amintiti, va spuneam ca a doua zi de la inceperea tratamentului, i-au aparut niste pete pe spate si burtica.Cum a doua zi au disparut, am crezut ca a fost o alergie la antibiotic.
Luni am terminat tratamentul, iar marti (adica ieri) s-a umplut Sebastian al meu de o eruptie pe tot corpul: obrajori, urechi, gat, burtica,spate, picioruse.A venit doctora, s-a mirat (cica daca acest copil nu a mai fost vaccinat,atunci nu stie care altul ar fi fost mai mult...) si a spus ca seamana foarte mult cu ... rubeola (desi l-am vaccinat acum cateva luni).
Azi-dimineata am fost cu el la V. Babes si i-au luat sange pt. anticorpi AntiRubeola (rezultate astazi), anti-rujeola (rezultate peste 21 zile); daca tot l-au intepat am solicitat si o hemoleucograma completa.Hemoleucograma am vrut sa o fac mai demult, dar am amanat-o pt. ca nu as fi vrut sa-l mai intepe.
Acum, corpul lui Sebastian este rosu, plin de pete, de parca ar fi fost batut cu urzica...Deci, carantina vreo 7-10 zile, un mic regim alimentar (fara iaurt, branzica cumparata, carne,...). Ca tratament i-a dat Peritol si calciu natural.
Paloma,ce nasol cu soacra ta!Sper ca analizele sa iasa bine, sa nu fie nevoie de tratament!Multa sanatate si tie, ti-ai facut vreo analiza?Ce mai face papusica ta?
Simona, Sebastian sta de mai mult de un an cu bunica.La inceput nu ne-a simtit lipsa, dar cu cat creste mai mare, cu atat plange mai mult cand plecam!Tu ce program ai?Pupici lui Victoras!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)