Copilasi de mai - iunie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
Madisor spune:
Buna seara!
Ne-am intors... A fost tare frumos, iar vremea superba! Copiii s-au simtzit tare bine... si noi pe langa ei
Poate reusesc sa pun si niste fotografii si sper sa nu fac treaba la fel ca la filmuletze...
Anacami, mi-ai dat o veste proasta... Eu speram sa ii gasesc un loc la gradinitza... Nu stiu ce o sa fac cu serviciul pana la urma... Sufletu' imi spune sa stau acasa, sotzu' la fel, copiii la fel...
Nicoleta, Bia, cred eu ca e o mica "artista" in devenire
La cat de isteatza e si faptul ca totzi, ai nostri
, intzeleg tot ce vorbim, Bia s-ar putea sa "interpereteze" un rol in momentul in care este certata![]()
Va sarut! (tre' sa ma retrag ca acum Clara in loc sa faca nani tot il bate la cap pe tati strigand "jos")
bertha spune:
Salutare! 
Madutza,
, mare dreptate ai, chiar ca fetele cu serv. sunt mai active! Probabil prind o jumatate de ora libera si se pun pe scris, eu nu scriu 2 randuri neintrerupt decat daca doarme Darius.
Cu el in spinare e mai greu, nu mai spun de cate ori apasa Esc si-mi sterge tot mesajul. E si vina mea, ca mereu zic sa scriu in Word, da' rar se intampla. De ex, de azi-dimineata am deschis fereastra de raspuns, sunt curioasa la ce ora il trimit. Ma ameninta de 2 ore ca face kk, sta pe olita, face o lingurita de pipi, apoi zice gata, dupa 10 min cere iar si tot asa.
Laureta, am vazut pozele, frumosi copiiiiiiii!!!

Vreau si eu un loc de joaca asa frumos, sa se catere si maimutica mea, poate asa adoarme mai repede seara. Imi pare rau ca n-am mai vb de mult!
Mai fa-te si tu vazuta,
ca nu stiu cand sa te agat. Cine a mai pomenit ca doua fete asa de frumoase sa stea ascunse?!
Alus, frumoasa seara ati petrecut! Obligatoriu trebuie repetata figura!
Anacami, imi pare asa de rau ca sunteti arestati la domiciliu!
Adevarul e ca in we a fost o vreme superba, am facut 2 plimbari/zi, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult.
Uitasem sa va anunt ca Frumusete rara si rasfatata face de 2 zile pisu din picioare, ca baieteii!
E f incantat, sta f aplecat, sa vada si el minunea!
Bine, ii tin eu putulica (scuze
, cocselul
), dar e un inceput, acum sper sa scap de cosmarul caratului olitei peste tot.
Darius a inceput sa spuna "propozitii"
de genul "Mami mana api", adica "mami, pune mana pe aspirator!" sau "manina aina Dadīn" adica "masina spala hainele lui Darius".
Cred ca mai asteptam mult pt a auzi un verb sau o legatura mai omeneasca.
In rest, scoate untul din mine zilnic, se catara peste tot, isi baga nasucul peste tot si e in continuare obsedat de tot ce are fir si se baga in priza.
Socrii mei l-au surprins zilele trecute cu o tripla in mana 

, m-am suparat f tare ca l-au scapat din ochi, dar n-am zis nimic, sunt la prima abatere
si mi-e aiurea sa le zic, sunt oameni de treaba si il iubesc pe Darius ca pe ochii din cap.
Gata, ma duc sa-l imbrac sa plecam prin parculet.
Va pupam!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Buna fetelor,
A fost un we superb cu mult soare si cald. Noi am fost la tara. Bia a stat numai pe afara toata ziua. Seara cand am bagat-o in casa sa manace nici nu mai avea rabdare sa suflu putin in mancare. tipa intr-una "mie, mie, papi bun". A facut soacramea supica si fripturica de iepurasi. Avem cateva pozici aici: http://community.webshots.com/album/547762496zfiBUJ
Laureta Scumpici foc Sebi si Inisa.
Alus O seara asa minunata sigur cere o repetitie.
Juliei sa nu fie nimic grav.
Carmen Bine ca ai scapat de graturi. In rest cum te mai simti? Cu somnul cum o duci? Mie imi era un simn teribil in perioada asta.
Camelia Daca nu are febra eu zic ca poti sa-l scoti afara pe Sebi. Aerul grabeste vindecarea. Asa ca afara cu el. E o zi superba. Oare vine primavara mai devreme sau e calmul de dinainte? Sa speram ca nu.
Va pupic pe toti
Cris Pe unde esti? Unde ai disparut? Ce mai face Amalia?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
Buna!
Astazi terminam cu tratamentul, o sa-l scoatem si afara!
Nicoleta, cica de maine se anunta din nou racirea vremii, cu ploi!Mai,mai, ce gagicuta cocheta ai!
Iepurasii tai imi amintesc de o intamplare "nefericita" de la scoala generala! Ca sa scapam de practica agricola (ne duceau la inceputul scolii la munci agricole), am luat de la scoala 2 iepurasi (unul eu,unu sora-mea geamana). sa ii crestem o perioada.Am avut noi grija de ei, dar la un moment dat au scapat - nu stiu cum.I-am gasit in vie, mancati de caine 
.Iti dai seama ca a trebuit sa facem rost de altii...A fost o adevarata "tragedie",i-am ingropat, le-am facut praznic
, am chemat prietenii si le-am dat "de pomana" (am pus masa cu dulciuri
)...De fiecare daca cand vad iepuri, parca ma "incearca" emotiile de atunci (straniu sentiment)
Waw Berta, direct in picioare?!? ati trecut si de olita, felicitari!
Laureta, Nally, aveti intalniri in particular?!? si ce serios se priveau
...
Sa inteleg ca Sebi al meu nu mai are loc...![]()
Madisor,cred ca cel mai bine ar fi sa iei "la pas" gradinitele la care te-ai gandit.Cine stie de unde sare "iepurele"...
Madutza, chiar asa! La san- ganglionii de acolo au "arestat" intrusii! cica se pot localiza oriunde..La mama au aparut si au crescut f. repede (dupa 2 saptamani de la aparitie deja era operata).Bine ca ne-a anuntat cand i s-a parut ceva suspect, ca de obicei nu ne spune sa nu ne ingrijoram...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
bertha spune:
Anacami, n-am trecut de olita, ca tot in ea facem deocamdata, dar din picioare. Tati face misto de el, zicand ca o sa-i cumpere un pomisor, sa exerseze de acasa pt zilele cand vom sta mai mult in parc.![]()
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
cius22 spune:
Fete dragi,buna seara
de data asta am cam pierdut putin sirul evenimentelor...noroc cu fetele care raspund fiecareia in parte,ca mi-am cam dat seama ce s-a mai intamplat.
Imi pare tare rau sa aud de copilasi bolnaviori...Si noi am tras o spaima,sambata si duminica.Sambata dimineata, Victor a inceput cu o diaree tare urata...Mi-am adus aminte de "leacul" dat de Boneca si am cautat-o pe mess sa-mi spuna amanunte;ce credeti? am incercat cu cola dezacidulata si va vine sa credeti au ba,dar A MERS!...In schimb,duminica s-a culcat la ora 15 si...nu s-a mai trezit...pana luni dimineata la 6...mergeam din sfert in sfert de ora la el sa vad daca respira...eram tare ingrijorata.Acum pare bine,nu e el chiar asa vioi ca de obicei si nu a papat extraordinar,dar cred ca a avut el ceva si acum sper sa isi revina.Sa vedem maine.
Felicitari mamicilor ai caror copii fac asa progrese frumoase!Bertha...Darius face propozitii?..ei bine ma laud si eu! de cand ma tot plang ca al meu copil nu zice mama...de vreo 2-3 zile zice mama intr-una si daca plec de langa el striga :ma-ma-ma.Asadar ma astept si eu intr-o luna doua sa ne dam drumul la cuvinte.El zice cate unele:apa,KK,nu-nu-nu,cata-cata(cred ca "canta"),bineinteles pe langa Tata-pe care il zice demult.
Cam atat despre noi si sper sa citesc numai de bine in continuare!
Va doresc o seara frumoasa! (si pe la noi a venit primavara si am iesit cu strumfi mic la plimbare)
la toata lumea!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
pd spune:
La multi ani Camelia!
Sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
DianaR spune:
Cami, La multi ani si toate cele bune! 
Bine zicea Madutza, fetele cu servici apuca sa intre... Madutza, multumim de intrebare, face bine Timea, creste si da de zor din piciorute! Si ca sa-ti dau motiv sa mai scrii, (e cred ca a doua oara cand te intreb
) cum merge condusul? Logan ai nu? Cum iti place?
Cius, felicitari ptr. mama!
Bertha, felictari ptr. pipi din picioare!
Laureta am vazut pozele cu Inisa cea frumoasa si ginerica Sebi. Nally parca a mai slabit si ea, sau mi se pare mie? De tine nu mai zic, mai un pic si te ia vantul...
Fetele va pup dulce pe toate! Pupici la puiutii bolnaviori!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
alus spune:
Buna seara tuturor
LA MULTI ANI CAMELIA!!! 
Bertha felicitari ai un baiat mare de acum.Ai scapat de olita si in curand de pampersi
.
Anacami, Nicoleta- si la noi au anuntat ca vremea se strica de miercuri
.
Nicoleta- frumoase poze, Bia este o scumpa.
pe amandoua
Madutza- eu nu am cum sa scriu cu ea pe cap, numai cum il aprind Julia este prezenta
. Si ce nervi ca nu o las sa se joace cu ea 
Anacami -si noi suntem consemnati pe moment la domiciliu
, asta este. La noi este un virus care au multi copii, Virusul lui Julia este din fericire bland cu ea
.
Pe maine
la toate si la
vostri.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
madutza spune:
Diana, condusul merge super-bine! Am primit si complimente de genul "wow, esti prima femeie pe care o vad ca poate conduce ca un barbat. chiar poti vorbi cu altii in timp ce conduci!" 

. Adevarul este ca imi place sa conduc si nu mai sunt deloc intimidata. Nu m-a oprit politia niciodata inca. Am masina pe mana o saptamana da, una nu si cand o prind o alerg. Inca nu am condus la munte, pe serpentine. Da, am Logan si sincer nu imi place. E adevarat ca nu se compara cu Matizul pe care il aveam inainte, dar nici nu e cine-stie-ce. In primul rand pentru mine este o baragladina si apoi am avut un accident in iarna cu el (sofa sotzul) si s-a sifonat destul de tare, la cat de slab a fost impactul. Nu s-au deschis nici air-bagurile si are carosetia tot de dacie. Oricum, la clasa ei este cea mai buna ca pret. Am inteles ca este acum o oferta mishto la Hiunday Accent, la pret de Logan...
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)