Copilasi de mai - iunie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ma simt mai bine daca pot spune asa ca azi dimineatza vomitam de zor.Sa stiti ca am pus si caciulitza si fular da asa sunt eu mai sensibila.
Sunt ravasita de o veste rea despre o mamica.Nu e drept nu e corect.Sunt asa trista.

anacami www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23426" target="_blank">aici am gasit ceva despre suflu si una dintre fete da si un nume de doct si spital.Multa bafta

bebe beca ma bucur de mama ta,asta da veste bunaAsteptam si vestile bune de la vanessa si paloma

tnicoleta pt tuse e bun mucosolvan,sau am tot citit de ceaiul de ceapa.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Va salut si eu mai rar!

Ma simt mai bine, mai ales ca am avut si putin ajutor din partea socrului, care a venit timp de 3 zile la noi.
Greturile incep sa se estompeze, sper sa nu mai revina. Sunt in 8 saptamani.
Iustin e un cumincior, Slava Domnului!

Diana, pupici lui Vladut. Dragul de el! bine ca n-a fost ceva mai grav, o vanataie trece...

Laureta, sanatate si ai mai multa grija de tine!

Anacami, waw, 1 milion pe un rimel....n-as da nici sa ma bati!
E bine ca te-ai rasfatat, doar meriti, nu?

A fugit, imi vine sotul de la servici.
Va pup pe toate!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Buna mamici.
Am o greatza continua (nu va ganditi la bebe ca nu este sigur).Oare ce o fi raceala bila,ficatu??

Mephala ma bucur ca te simti mai bine.Ce frumoasa e viata fara greturi nu i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am pus poze noi cu balul de astazi la care am fost cu Julia. A fost superb, la inceput Julia a fost cam timida ca dupa acea sa alergam dupa ea peste tot. Copii au avut tot felul de atractii, pe julia nu toate o interesau, mai mult elicopterul, masinuta si bazinul cu bilute, aha si trambulina la unmoment dat. l intoarcere nea adormit in masina.

Pupici si un weekend cat mai placut.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, stiu ca nu am mai scris de multisor, aveam de gand sa scriu asta-seara, dar am apucat sa intru la subiectul despre o mamica DC care a murit la nastere. Mi s-au sters toate ideile, am sufletul asa de greu, nu inteleg cum Dumnezeu lasa sa se intample asa ceva.
O sa revin maine sau luni.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
am vrut sa mai scriu si eu cate ceva, dar nu mai am cuvinte!Am citit si eu despre tragedia de zilele trecute!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!Multa sanatate copilului!
Revin maine!

Va pupam, aveti grija de voi!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Copilasi si mamici, unde sunteti?!?
Adevarul ca afara este o vreme superba, tocmai buna de promenada!
Noi suntem consemnati la domiciliu: Sebastian pana termina tratamentul (azi-maine), plus ca vom avea si musafiri!
Mi-ar fi placut sa ma plimb cu rolele!Lasa ca imi iau revansa la primavara!

Lui Sebastian nu i-au mai aparut pete, probabil ca a fost o reactie "spontana", pana s-a obisnuit organismul.De aseara ne-a stors de vlaga, ne-a alergat ca pe "hotii de cai".Nu stiu ce face in timpul zilei cat nu este cu noi, dar in utlimele saptamani reusesc sa-l adorm doar pe la 1-1:30 noaptea, si atunci mai mult fortat (saracii vecini...cred ca au impresia ca persecutam saracul copil)

Va pupam si va dorim multa sanatate!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor
Si eu am citit de tragedie, Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Andrea!

Am trecut pe aici sa va povestesc ce superb am petrecut seara de ieri cu sotul, meam adus aminte de prima intalnire, apoi de a doua dupa 9 ani si cum neam indragostit unul de altul ca apoi sa . De mult nu mam simtit asa de bine. Peste o luna cand vine mama din nou pe la noi iar vom face asa excapada. Am fost la o mica bere, apoi la KFC. Neam intors la 11 noaptea, Julia deja dormea, dimineata gand sa trezit era asa de fericita cand ma vazut , mama era langa ea.

Am sa va scriu dabea marti, maine sotul ea computerul cu el la servici
.

Am pus poze noi cu cu Julia

Pupici la toate si la vostri.

Am uitat sa va spun ca Julia a inceput sa tuseasca si sa aiba mucisori , bine ca nu are si temperatura si sper ca asa sa ramana.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Buna la mamici si copilasi.
Nu va mai zic nimic de tristete nu am cuvinte.In plus as vrea sa menajez burticile de la noi.

Noi am iesit ieri ne am intalnit cu Nally si am mers la un loc de joaca www.booboo.ro" target="_blank">Booboo Jungle ,copii s au distrat de minune.Alergau pe acolo urcau tot ce se putea urca si noi(adica 2 mamici si 2 tatici la un moment dat eram toti asezati nu mai puteam de obosealaSi dupa aia am mers la Alina sa papam praji .
Sebi al lui Nally e un dulceee,e voinic si inaaaaalt.
Am poze sa ne vedeti
Inisa&Sebi la joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele!

Am citit despre tragedia de pe forum si am ramas inmarmurita! Dumnezeu sa o odihneasca pe Andreea si sa il aiba in paza pe micul orfan!

Noi suntem bine. Cred ca BB2 nu va veni de data asta. Nu vem noutati, totul este neschimbat, in afara de greutatea mea (-9) cu o gramada de abateri. In ultimul timp nu am mai putut sa ma abtin, mai ales de la dulciuri. Offf!

Laureta, am vazut pozele. Ce pacat ca in Ploiesti nu exista un astfel de loc de joaca pentru copii. Eu ma duc la Mc Donalds sa se dea in toboganul ala cu bile. Oricum, e super-incantata! Foarte frumusica Inisia si de Sebi, am zis ca il fac ginere de mult!

Anacami, oare de ce are Sebi proibleme cu somnicul? La cat se trezeste dimineatza? Cu cine sta in timpul zilei? Ce chestie, noduli de la toxoplasmoza!!! Si au am noduli la sani si m-am programat la Blidaru abia in aprilie. Si d-asta nu vroiam sa raman insarcinata, pana nu stiu exact ce am.

Alus, foarte frumoase pozele cu Julia. M-au dat pe spate alea cu Samba! KFC HA??? Eu sunt innebunita dupa papa de la KFC, o dau pe orice mancare complicata de la restarurantele de fitze!

Carmen, ma bucur ca iti este mai bine. Stii ce ma gandeam cand credeam ca sunt gravida? Ca de data asta o sa tin dieta in timp ce alaptez. Nu, nu dati cu pietre! O sa mananc multe proteine, dar fara grasime. Se slabeste foarte mult in timp ce alaptezi si daca mananci fara grasime si fara fainoase laptele e la fel de bun, pe pielea mea am incercat anul trecut. Slabeam vazand cu okii si Ana nu a avut de suferit.

Nicoleta, offf, are lip[ici la cazaturi. Poate stie ea ce stie, ca e la doctor si o apuca emotiile...Pupici! Si Anei ii place pestele la nebunie, in orice fel gatit.

Ioana, ma bucur ca este bine mama ta! Multa sanatate in continuare! Mai poti sa ii dai tzitzi?

Diana, oricum nu te urnesti asa greu ca mine cu scrisu'. Deci aveti mustacioara deja? Lasa ca trece pana s-o insura! Timea ce mai zice?

Si eu sunt de acord cu mersul la gradinitza. Cand o sa incep serviciul si face Ana varsta o sa o duc la program scurt. M-am hotarat la o gradinitza langa mama ( o sa o mut acolo pe perioada saptamanii) si de stat. Am ascultat mai multe opinii si sunt gradinitze de stat de 1000 de ori mai bune decat cele particulare. Cel putin aici, in Ploiesti: mancare extraordinara, mobilier special in cladiri destinate acestui lucru, spatiu de joaca mare si fara improvizatii. Eu nu vad nimic in plus la gradinitele particulare.

Vad ca sunteti fro 2-3 fete mai active pe forum, se pare ca mai mult cele cu serviciu .

Haideti ca deja ma deoki singura de cat am scris Va pup pe toate si va doresc o saptamana viitoare minunata!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput