Copilasi de mai - iunie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna, multumesc fetelor pt. incurajari si sfaturi.
Diana.Inca o intrebare, cum este cu sedarea?
Saracutul de Vladut, cred ca s-a speriat tare cand a cazut!

Noi suntem bine, aseara a adormit pe la 1:30, a urmarit ambele meciuri si a avut si chef de harjoneala, desi la amiaza a dormit doar pana pe la 14:30.

Madisor,Sebi nu prea consuma produse cu cofeina:f. rar putina ciocolata (pt. copii, mai mult cu lapte), cereale cu cacao nu vrea,sucuri nu..Acum nu stiu ce sa zic, poate sa se fi inselat doctora fiind o simpla consultatie, copilul bolnavior.
A stat super cuminte cand l-a ascultat, nu-mi venea sa cred ce cuminte si serios a fost:vreo 2 minute doar observa ce face doctora,nu a scos nici un sunet.Si mai zic ca am copil nestamparat.
La spital-pt. ecografie- cu siguranta nu o sa se mai repeta miscarea; acasa este alta situatie

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor

A luat tati aseara peste. Se bateau turcii la gura Biei. A papat cu o pofta de zicea tasu sa nu i se aplece.

Camelia Daca sunt in constructii si eu as opta pentru gradinita pentru ca va fi tentant pentru Sebi sa dea o mana de ajutor. Eu in schimb la vara o trimit pe Bia la tara cu mamaie. Ii place tare mult acolo si o sa-i prinda bine. Numai ca nu stiu cum o sa se descurce soacramea si socramiu cu toti copiii, ca or sa mearga si Stefi, Alex si Mihai, plus treburile din gospodarie. Da cred ca or sa se descurce.

Cius Da ascultator este Victoras. Sa o vezi pe Bia ce crize face numai daca ii spun ca m-am suparat pe ea. Da aici o copiaza pe Stefi 100%. Roxi ce mai face? Mai merge la scoala de arte?

Madisor Distractie placuta. Clara, auzi la ea sa tachineze surioara.

Diana lui Vladut pe mustacioara vanata sa treaca repede.

Laureta Da o caciulita nu avea sa pui pe cap daca era parul ud? dulci Inisei si tie sa ta faci repede bine.

Ajungem dimineata la soacrame si ea ii spune lui Alex "Uite ca a venit Bia sa va jucati" . Da Bia se uita la mine si zice foarte mirata " Mamaia, Bianca. Nu Bia". Si zic si eu: Vezi mamaie ca avem o fetita mare acum si o cheama Bianca". Si ea foarte satisfacuta o trage pe mamaie de fusta si zice: "Mamaie, Bianca." si arata spre ea.

Pupici la mamamici, burtici si copilasi

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, nu stiu exact, ce am vazut eu erau sedati cu fenobarbital. Deci nimic complicat, ceva pe gura sau injectie, nu alte sofisticarii .

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna fetele!

Scriu repede ca maine am o groaza de treaba si nu mai reusesc sa ma trezesc devreme, dimineatza, sub nici o forma

DianaR, pupici voinicului Vlad si nu in ultimul rand tzie si burticutzii.
Tnicoleta, domnisoarei Bianca Mi-ai adus aminte, nu stiu daca v-am mai zis (daca da, scuze!) Clara raspunde la cum te cheama: "eu lara", adica Leu Clara.
Anacami, micului "mare" microbist Sebastian O da Dumnezeu sa fie bine, sa fitzi cu totzii sanatosi si voiosi!

Sper sa mai apuc sa va scriu cateva randuri si maine, daca nu weekend placut si sa ne ...scriem numai de bine!

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Diana, merci!Cu siguranta o sa ii fac o ecografie, dar ma ingrozea gandul de anestezie.Ar fi bine sa fie ceva usor!
Doctora mi-a recomandat sa merg la dr. Cornea-institutul de cardiologie pediatrica Fundeni.Cred ca o sa ne ducem peste vreo luna, sa terminam cu antibioticul si sa isi mai revina putin.

Referitor la tratament, aseara ,la dus, am avut un soc!! Pe spate avea mici pete; pe burta la fel, pana pe gat- dar parca mai putin pronuntate.Am sunat-o pe la 10 seara pe dr., m-a pus sa ii spun cum arat, sa vad daca are si pe ureche. Nu avea, mi-a spus ca nu prea avea cum sa aiba o boala eruptiva, ca doar i-am facut toate vaccinurile, inclusiv pe toate cele optionale.

Va pupam, revin mai tarziu ca a inceput nebunia!

Mergi la inceput

continuare: se pare ca a facut o mica alergie la antibiotic (Amoxicilina); doctora mi-a spus sa nu ii intrerupem tratamentul, trebuie sa il mai urmam macar 3 zile (au trecut 2).In dimineata asta parca mai disparusera putin...

Am primit dezlegare de la familion sa-mi iau un cadou!M-am dus aseara in oras (Unirrea, Mall Vitan) sa-mi iau o geanta.Nu stiu daca nu sunt eu prea pretentioasa sau "sucita", dar nu am gasit nimic care sa imi placa: pline de catarame, tot felul de culori si forme ciudate; una care sa imi placa cat de cat (nu si culoarea) costa peste 4 mil. !!!Pana la urma mi-am luar un rimel de ...1 milion!Sunt nebuna!!Si mare diferenta in ceea ce face fata de celelalte nu mi s-a parut ?(folosesc in general Loreal, putin mai ieftine)!Diseara am de gand sa dau o raita si prin mag. Victoria- se pare ca sta foarte bine la cap. marochinarie.Voi aveti alte sugestii?

In leg. cu gradinita lui Sebi ar fi 2 probleme: soacra nu prea este de acord (si trebuie sa tin cont si de parerea ei- ca doar si ea l-a crescut si sunt si eu multumita de ce a facut pana acum), a doua ca nu prea se mai gasesc locuri nici in toamna, daramite peste o luna-doua!

Madisor, Nicoleta, felicitari fetitelor destepte si cu personalitate! La o gradinita la care am sunat (si care mi-au spuys ca nu mai au locuri pt. anul viitor inca de pe acum), cica primesc copii de la 3 ani, cu mici exceptii pt. fetitze care "sunt mai istete si se descurca mai bine la varsta asta (fac la olita mai repede, mananca singure mai repede,etc..)!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

Cami
, cand mergi la control cu Sebi? Mult succes! Trebuie sa fie bine baiatul.

Pupici copilasilor bolnaviori!

Mama a facut ieri biopsia si a iesit ok, cu sanse foarte mici de face cancer vreodata. A fost o zi mare. Acum trebui sa urmeze tratament, pentru ca nodulii sa nu mai evolueze.

Rebeca se joaca cu capsatorul la mine in brate si mai apasa si pe taste. Tot sterg si iar scriu. Acum vrea tzitzi.
Va pup.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Waw, Ioana!Felicitari, ii mai dai si acum titi!Stie ea ce este mai bun!Ce mai faci, ti-a trecut supararea/depresia?
Cred ca v-am mai spus, si mama a facut anul trecut niste noduli- ce evoluau extraordinar de repede! Dupa 2 operatii!!! (una la Fundeni si una la Victor Babes-numai 2.000 euro...- spital particular) si o tona de analize- s-a constatat ca are toxoplasmoza.
Probele pt. analize i s-au luat inca de la inceput, dar s-a considerat ca "nu mai este timp pentru asteptarea rezultatelor...".Inca din primele zile de tratament acesti noduli au inceput sa regreseze.Va dati seama ce am simtit cand imediat, la cateva zile dupa operatie, imi spunea mama ca simte ca ii cresc altii? Dupa prima operatie ca dupa prima, dar de la a doua am simtit ca o iau razna...Acum de bani ca de bani (in astfel de momente te bucuri ca banuielile de cancer nu au fost confirmate), dar stresul (ei si al nostru) si suferinta ei au fost enorme.
Ea avea de fapt o infectie in organism, iar ganglionii limfatici se imflamau.
Ce vreau sa spun este ca ar fi bine sa nu se sara imediat pe operatie (stii cum se spune despre chirurgi ).
Acesti noduli ii are de mult timp? Ca si eu am de cativa ani-de fapt unul mi-a disparut dupa sarcina si alaptare,iar unul mi s-a micsorat.Ce-i drept fac analize periodice, am facut chiar prea multe mamografii pt. varsta mea...Sunt hotarata ca de acum sa le evit, sa fac mai mult ecografii. O dieta ar fi si ea de recomandat- mai mult cereale si fructe, fara carne,dulciuri concentrate,cofeina,etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

La noi nimic mai nou, Julia dupa acel virus acum se lupta cu mucisori , maine trebuie sa mergem la bal organizat de firma sotului ptr. copii dar nu stim daca vom participa la acest bal . Acum mai vreau sa p dazvat de suzeta, nu stiu daca voi reusi dar incerc. Poate aveti voi vreo metoda buna. Eu cand oo culc nui dau, se miortaie, mai tipa, ma cheama, dar daca prea mult se chinuie sa adoarma ii dau, ce sa fac.Astazi este abea a doua zi cand o culc, de fapt incerc sa o culc fara suzeta.

Astazi vie la noi mamea mea, maine seara va ramane cu Julia iar noi doi in sfarsit vom iesi undeva, numai noi doi, asa a hatarat sotul, o seara in doi

Anacami- nu vreau sa te speri dar mie mia spus doctora ca chiar daca copilul are facute faccinurile optionale si asa poate sa se imbolnaveasca numai ca mai greu poate prinde virusul. Copilul unei prietene a facut scarlatina siu nu are nici macar 2 ani, iar peste tot scie ca copilul se paote inbolnavi incepand cu varsta de 3 ani. Sorry daca te-am speriat cu asta., nu asta mia fost intentia. Pupici Lui Sebi si tie.

Sanatate copiilor bolanvior. Sper ca in curand sa nu mai scrie nici una dintre noi ca avem copilul bolnav ci sanatos si vesel.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor
Aseara am fost cu Bia la doctor unde m-am umplut de nervi. Bia are putin rosu un gat su tuseste sec de cateva zile. Da m-am enervat ca tot nu ia in serios cand ii spun ca ii trebura barbia si cateodata o manunta sau un picior cand e foarte obosita. Mai are si niste bubite pe fata care nu-i trec deloc-deloc. Si nici pentru astea nu ne-a dat nimic.
Si ca seara sa fie complecta dupa cum e obiceiul ei de cate ori mergem la doctor trebuie sa cada si sa se loveasca. Il vazuse in cabinet pe fratele meu care era cu Stefi si Alex, noi eram pe sala, si a inceput sa plaga dupa el. S-a repezit spre usa cabinetului si s-a impiedicat de un scaun si a aterizat cu capul fix un usa.

Alus Petrecere frumoasa cu sotul.

Ioana Ma bucur ca e bine mama.

Madisor Bia spune mereu cum o cheama. Daca ii spun sa faca ceva sau o cert imi raspunde Bianca cate odata chiar indingnata. De parca Bianca ar fi alta persoana. Asa ca trebuie sa reformulez cu Bianca in fata. Si tot legat de nume o mai striga tasu Alexandra. Se uita ciudat la el si ii raspunde "Io, Bianca. Bebe Ali (Alex)", adica ea e Bianca si bb al fratelui meu e Alex.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput