Copilasi de mai - iunie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ioana Multa sanatate mamei. Sa iasa bine analiza.

Camelia lui Sebi sa se faca bine.

Io am o problema mare cu Bia. De o saptamana nu mai vrea sa plece din casa. E un adevarat razboi pana o imbrac sa plecam. Dimineata s-a trezit ca ea vrea sa manace peste. Asa ca l-am sunat pe tasu sa cumpere diseara peste.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Ioana,tin pumnii mamei tale sa iasa bine analizele!

Nico,am interpretat gresit,scuze!...da' e mai bine asa...ma bucur sa aud ca sotul tau are rabdare si totul e bine cand sta el cu Bia.Miammm-miammm,peste!...am si io voie...cred ca mi-a facut Bia pofta!

Cami,lasa ca e bine daca e doar rosu'n gat.Multi pupici lui Sebi sa ii treaca repede!

Alus,succes deseara!

La noi,s-a incalzit azi vremea si e soare afara! E tare tentant sa iesim la o plimbarica...
Da' astept sa se trezeasca Victor...a adormit suparat...din cauza mea.I-a cam intrat si lui rasfatul in fundisor si daca nu faci ce vrea el se pune pe urlat...asa ca ,in momentul in care a inceput circul,i-am spus pe un ton foarte calm, ca daca are chef de urlat sa o faca la el in patut,cat vrea...In momentul in care l-am pus acolo,si-a insfacat pernuta mult-iubita,a tacut instantaneu si nu a mai scos un sunet,desi nu statea nimeni cu el in camera.(de obicei, protesteaza cand e lasat singur).Dupa vreo 15 min. cand ne-am dus sa vedem ce face,dormea dus...(fara sa pape de amiaza!)...Sa vedem acum,cand s-o trezi,poate papa ceva si iesim.

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Multumesc mult de urari!
Astazi nu a mai facut deloc febra, a dormit bine, a mancat, s-a harjonit ca de obicei.A raspuns f. bine la tratament.In afara de antibiotic si antitermice, doctora ne-a mai recomandat pt. gat si Tantum Verde spray; partea mai proasta este ca Sebi nu prea vrea...
Asta-noapte mi s-a parut ca are nasucul infundat, asa ca m-a pus pacatu' sa ii dau cate un puf de Pivalone in fiecare nara.A sarit Sebica al meu ca ars, a inceput sa urle (pe la 2-3 noaptea) si sa il strige pe tati.Cu tati s-a plimbat putin prin casa, cu el a adormit. Cum ma simtea, cum il apucau crizele: "gata mami,gata".Degeaba l-am asigurat ca nu-i mai fac nimic si ca il iubesc, n-a mai vrut sa stie de mine si pace...

Simona, waw!Ce intelegator si matur este Victoras!Nu mai vorbesc despre faptul ca a adormit singurel...
Alus, am vazut pozele; ce mare pare Julia!I-a adus cumva tati costumas de dansatoare? Si ce intoarce ea manutele!!Cum a fost pana la urma cu cadourile?
Nicoleta, nu mai vrea sa plece de langa voi! Al meu plange cand plecam, dar ii trece repede.Il pacaleste bunica, ii da o jucarie, il duce in balcon..Stiti ce l-a invatat bunica ?ca mami si tati se duc sa-i cumpere bobo, banane si sa-i aduca ... milioane .El spune "bobo, clipeste, banane, clipeste si face pauze,milioane " si rade...
Mamaleone, ai ghicit cu rosu in gat!!Pupici nebunaticilor tai!
Madisor, ti-ai gasit actele?Ti le-a ascuns pe undeva bine.Sebastian are o manie, toate lucrurile mici pe care le gaseste le arunca dupa pat sau le doseste bine pe undeva (prin jucariile lui-in portbagajul tricicletei, in cutii,etc..
Laureta, ce mai face Inisa?I-a trecut tot?
LiliB, bine ai revenit!ce mai face papusica ta?
Gravidute, ce mai faceti? Cum va mai simtiti?Carmen, ti-au mai trecut starile de voma?Diana, Irinel, aveti o sarcina destul de avansata, mai este putin si veti avea noile comori in brate ...
Mammy, ce poze?Bine ai revenit!Ma bucur ca a fost frumos, o meritati!

Va pupam, revin mai tarziu!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai zic ceva: mi s-a pus pata sa-i caut gradinita lui Sebi (sunt unele care primesc copii intre 2-7 ani).
Socrii mei vor sa construiasca o casa la tara; vor sa-l ia cu ei, dar parca imi surade mai mult ideea unei gradinite:imi este frica de accidente, o sa fie nebunie mare in zona, pana nu pun casa pe picioare nu o sa aiba masina de spalat, apa calda curenta.Soacra mea ar vrea mai mult sa-l ia cu ei, sa vad daca ii conving ca este mai bine si pentru ei si pt. noi...
Voi ce ati face, l-ati lasa in aceste conditii acolo?soacra-mea zice ca o sa aiba grija mare de copil (si o cred), ca nu trebuie sa faca decat mancare (ma gandesc totusi ca o sa fie foarte greu si pt. ea).Locatia este la vreo 50 km de Bucuresti (autostrada Buc-Pitesti, deci putem ajunge relativ repede si usor).Uff, ce greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

O iau de la capat cu raceala.M am vopsit ieri si am iesit cu capu gol.Asa ca acum trag cu dureri in gat si de cap.Merit bataie asa ca astept pedeapsa

Anacami deci este cum am banuit rosu in gat,aceasi lucru a fost si la Inisa.Ea din a doua zi dupa antibiotic sa simtit bine dar i am continuat 7 zile tratamentul ca asa trebuie.In ianuarie ne a dat Ospamox si daca sa repetat acum inseamna ca nu a avut efect asa ca i am dat Clacid de data asta.Noua ne dat medicul de la salvare retzeta pentru Desitin solutie rectala,care se da numai daca febra sare de 39.Nu am avut ozacia sa i dau si sper sa nu mai am dar le am luat sa le am in casa.Alina(nally) zicea ca este extrem de buna la febra mare.Daca deja este bine iti spun sigur ca nu mai face febra,cel putin asa a fos la noi in 24 de ore era ca noua Inisa ,numai eu aveam o fatza de nu iti spun terminataaaaa.
Cu inimioara eu zic sa nu iti faci probleme poate si din cauza ca e racit un pic se aude asa.De fapt Sebi sta la ascultat?Inisa nu si nuuuu.Daca vrei sa stai linistita poti sa i faci un echo sau o EKG.Noi i am facut Inisei la 2 luni cand tot asa ne a zis ca se aude ceva si la EKG a iesit perfect.Pupici si multa sanatate

mamaleone pupici multi la toti 4 sa va treaca raceala

cius ete ce baiat cuminte ai ,vrem si noi cumintzenie asea.Noi de la o vreme suntem in pana de fetitza cuminte.Inisa se misca continuu si face cum vrea ea.Daca face crize eu nu o bag in seama plec si o las asa si i trece.Pai ce, ei sau noi??

alus scumpa blondina ta

madishor la cosul de gunoi ai cautat?Mai nou Inisa e harnica si ce gaseste arunca in cos.Am gasit pampersi nefolositi,telefonul meu,siropul ei etc etc

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anacami si eu sunt tentata s-o duc pe Inisa la gradi.Eu am o obsesie cu socializarea si o sa invete multe la o gradi.
La voi eu zic ca nu poti sa duci copilul daca nu e apa curenta,ma gandesc si la caldura.Poate dupa ce se aseaza ei bine poti sa il duci.
La gradi in schimb e pericolul de boli.Dar nu putem sa i tinem nonstop inchisi in casa.
Inisa se plictiseste mai ales acum cand este frig si nu prea iese(si cand iesim e un pic de tot iesim cu masina).La noi daca incep serviciul poate sa vina mama soacra,si tot nu ma incanta idea sa stea Inisa in casa.
Deci io is pentru gradi (da fara boli)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta,ai avut dreptate .Imi pare rau sa aud ca iar aveti probleme.Daca ma gandesc bine, meriti trasa de urechi:de ce-ai iesit sa afara pe gerul asta? Mai bine nu mai zic nimic,ca nici eu nu sunt usa de biserica la acest capitol
In legatura cu Inisa,intotdeauana mi s-a parut fara astampar=f. isteata!Pupici carliontatei cu ochi senini!
Sper sa nu fie nici la Sebastian probleme cu inimioare!El mai are si un pas pana la anemie (nu-mi pot daseama de ce, mananca f. bine,alimentatie diversa, vitamine -fier la greu); doctora spune ca acest suflu se poate accentua (sau cel putin nu se poate inchide) si datorita anemiei.Diana cred ca stie si ea mai multe despre asta!Help,please!Ce sa-i mai fac?

Socrii spun ca vor sa inceapa din aprilie si ca in doua-trei luni o vor ridica in mare (probabil perioada in care se vor face si instalatiile sanitare necesare).
Apa au la fantana, pompa electrica; insa pt. calda trebuie sa incalzeasca inca la foc.Masina de spalat nu functioneaza daca nu ii este asigurata o anumita presiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna fetele!

Suntetzi toate niste haioase, cand citesc ce mai fac puisorii vostri, nazbatii si altele, rad de una singura...

Laureta, ai dreptate. Si eu sunt de parere ca mai bine o duc la gradi, decat sa o las cu soacra-mea. Sper sa invetze cat mai repede sa faca la olitza, pentru ca altfel e mai greu cu primitul la gradi... Mi-am gasit si actele. De data asta nu le-a mai pus la cosul de gunoi (facea si ea ca Inisa, acum i-a mai trecut). Le-a pus in portbagajul de la carutz, ca si Sebastian al lui Anacami. In alta ordine de idei, intru mai rar ca nu imi mai ajunge timpul. Nu stiu ce o sa fac cand o sa incep serviciul, ma bate gandu' sa stau acasa... Multa sanatate si nu mai face imprudentze! Pupici Inisei!
Anacami, reusim sa plecam vineri la munte, la Rasnov. Ne intoarcem duminica. In legatura cu gradinitza ai vazut ce parere am, vezi si tu... Cu suflul sistolic... Vlad a avut asa ceva pana pe la 5 ani. Mi-a recomandat sa elimin toate excitantele (cioco, cacao, cola, etc|). Acum e bine, nu mai sunt probleme. Sa o vedem pe Clara. Ei i-a depistat suflul de cand am venit acasa. Ultima oara era mai bine, da' nu disparuse. Urmarim in continuare.... Multa sanatate si pupici lui Sebi!
Simona, esti de admirat! Si eu am mai inceput sa scot rasfatzul, da'asa ferma ca tine, inca, nu am fost. Bravo! Felicitari si pentru cele 5 kg.! E subiect Monti la Femina Intim. Mai scriu si pe acolo din cand in cand. Pupicei la toata gasca si spor la slabit!
Mamaleone, eu nu mi-am mai facut probleme demult in legatura cu cei care imi vin in casa. Daca vor sa ma barfeasca, o fac oricum, chiar daca ar fi perfect si ar straluci tot. Asa ca, cui nu-i convine sa nu vina, ne ducem noi, sa mai facem niste ravagii si pe acolo Pe de alta parte, cu ocazia musafirilor, s-au invatzat si cei mari sa ma jute la treaba, mai de voie, mai de nevoie. Nu de alta, da' tare le place cand e casa plina. Clara a inceput si ea sa strige la noi, deja, cu ton imperativ, pe totzi. Numai Corinei ii zice Cori, doar cand are chef, in rest ii spune "nana". S-a prins ca se enerveaza ca pe Vlad il striga pe nume si pe ea nu, si ii place sa o tachineze. Multa sanatate tutror, sa scapatzi mai repede de toate!

Va las ca nu mai pot, pic de somn! Va pup si noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Iaca scriu si eu, greu ma urnesc!

Cius, iuhu, ce bine ai slabit! Super. Subiectul cu Monti e la Femina intim. Eu n-am prea intrat, de fapt am citit asa cateva pagini si m-am lasat pagubasa, am preferat subiectul Mephalei (acum l-a predat altei forumiste) Nou stil de viata tot la Femina.

Lili, bine ai revenit, cum sa te fi uitat! Pai pe Bianaca cea harnicuta, prima la tarat, mers in patru labe, mers de manuta etc s-o fi uitat eu?

Cami, cred ca cel mai bine ar fi ca sa te linistesti sa-i faci o ecografie cardiaca. Singura parte mai nasoala e ca trebuie sedat, putin probabil sa stea linistit si daca urla nu merge Dopplerul... Suflurile astea sistolice pot si si inocente, adica fara nici o cauza anume la copii si tineri, si anemia poate da sau accentua suflurile, dar ca sa fii linistita ca nu e ceva in neregula cu inimioara, ecografia rezolva totul.

Despre noi... Vladut a picat azi pe scari sub ochii mei asa ca acum are o vanataie ca o mustacioara. A mai facut azi un pipi la wc cand s-a cerut, de data asta imediat ce l-am pus, n-am apucat sa-l laud ca el deja batea din palme si zicea bavo...
Iaca fiu-miu desurubeaza capacele de pe sticle... Nu-i reuseste tot timpul dar daca nu sunt stranse prea tare izbuteste...
Timea e bine in burtica, creste si de abia astept s-o vad!

No, va las si va pup!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Madisor, am scris odata... Distractie placuta la munte!

Anacami, eu de principiu nu l-as da departe de mine...

Vanessa si Paloma, multa sanatate mamei si soacrei!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput