Copilasi de mai - iunie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Camelia, Ioana, "La multi ani sanatosi si fericiti!"

Madutza, felicitari pentru kg pe care le-ai pierdut! Si nu da iama in dulciuri, ca e pacat de efortul depus pana acum. Spor mai departe la slabit!

Laureta, scumpi tare, atat Inisa, cat si Sebi!
De cate ori pe luna te apuca harnicia?

Camelia, imi pare rau pentru Sebi. Mititelu'!

Paloma, sanatate multa!

Cius, multumim ca te gandesti la noi toate.

Noi suntem bine. Mi-e cam greu sa-l scot pe Iustin afara zilnic, caci obosesc ingrozitor de repede...si mai vrea si in brate. Iar cu carutul, pe mizeria asta...ma las pagubasa.

Pupici la toate fetele si la toti copilasii!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !!!

Iata-ma, in sfarsit !!!

Motivul absentei mele este ca la birou s-au facut renovari, asa ca acces la calculatoare n-am avut.... Am facut numa' smotru si cu ocazia asta am si racit destul de rau. Acum sunt ceva mai bine.
Am avut probleme si cu mama, i-a fost f. rau si in urma investigatiilor i-au gasit "pietre" la fiere si colesterolul f. mare.
Asa ca am fost nevoita sa mai lipsesc si de la servici ca sa stau cu Amalia.

Amalia, pana ieri a fost ok. Chiar ma bucuram zilele astea ca toata iarna n-a racit deloc.
De dimineata m-a sunat mama sa-mi spuna ca azi-noapte a facut febra, fara mucisori, stranut...s-ar putea sa aiba rosu in gat....vremea asta calda e destul de pacatoasa...
De azi-noapte si pana la ora care va scriu n-a mai facut deloc febra...poate se rezolva doar cu anti-termice.
Cam atat despre noi.....

Am reusit sa citesc cate ceva din ce-ati scris...dar mai am de recuperat.
Anacami, cu scuzele de rigoare, iti urez LA MULTI ANI !!! , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi !
Imi pare rau sa aud ca Sebi e bolnavior. Pup sa treaca repede !

Ioana, LA MULTI ANI si tie !. Tot binele din lume !!!

Ciuss, felicitari lui Victoras pt. cel mai frumos cuvant din lume : "mama"

Paloma, Doamne ajuta sa fie totul bine cu soacra ta.
Si eu am trecut prin aceeasi poveste cu soacra mea, cu anus contra naturii...din pacate la ea a fost prea tarziu

Cam atat...promit sa intru si maine.
Va pupic !!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor,

In primul rand Ioana LA MULTI ANI! Multa sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

Anacami Imi pare rau ca Sebi e bolnavior. sa treaca repede si sa nu se mai imblonaveasca.

Paloma multa sanatate si soacrei tale si tie.

Laureta Vi si pe la mine? II dau Inisei fier sau vitamine? S-ar putea de la astea. Bia se constipa in primele zile de administrare de fier si apoi se regleaza.

Noua ni s-a stricat placa video de la calculatorul de acasa asa ca de doua zile ne tiuie urechile prin casa ca nu avem nici macar un amarat de radio. Sper sa rezolvam repede cu schimbarea ei ca mai e in garantie doar pana pe 8 martie.
In rest aseara am reusit sa ma tund apoi am scos-o pe Bia la o plimbare mai lunga. M-am intalnit cu o prietena din copilarie (uau ce baba sunt ) si m-am intins cu ea la vorba. Bia a pus monopol pe mingiuta baietelului ei si au inceput cearata.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Cristina, imi pare rau sa aud ca papusica ta a facut febra.Nu vreau sa te sperii, nu spun ca poate fi acelasi lucru, dar trebuie sa fii f. atenta.
Sebastian a facut febra prima data intr-o noapte (spre dimineata), dupa aceea a mai facut a doua zi abia seara (5-7 dupa amiaza), apoi inca o zi dimineata devreme si seara tarziu.Cand aparea febra, temperatura crestea destul de rapid catre 40, nu ii trecea decat cu Novocalmin supozitor. Dupa 2 zile am inceput tratament cu antibiotic.Dupa 5 zile de antibiotic, a doua zi i-a aparut o eruptie tip Rubeola (acum asteptam rezultatele la analize,diseara le am).Ar trebui sa nu aiba, i-am facut vaccinul pe la 1,2 ani.
Partea proasta este ca daca se dovedeste Rubeola, nu ar fi trebuit sa-i dau antibiotic.
Incearca sa o tii pe antitermice cateva zile, sa vezi daca nu apare vreo eruptie (antibioticul o "ascunde").O fi vreo "epidemie", mai ales ca vremea asta este foarte "propice"! Febra a debutat la fel, fara tuse,nas infundat sau cu mucisori...
Este posibil ca rosul in gat sa fi mascat,insotit rubeola
Atentie la piele (cica in general apare initial pe urechiuse, desi la noi a fost intai pe burtica si spate)!

Nicoleta, bravo! Stie fata ce vrea!

Laurina, bine ati revenit! Mai aveti poze noi?

Am vorbit ieri cu Nally (m-a sunat sa-mi ureze La Multi Ani!), tocmai trecuse de un examen!De acum este profesionista!Va saluta pe toate mamicile si pe toti bebicii.Cateva luni a facut un curs, a fost f. ocupata.Bravo Alina, sa ne chemi cat mai curand la propriul salon!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI !!!Ioaname, sa fii sanatoasa, numai bucurii si tot binele din lume!!!

Anacami, imi pare rau de Sebi, doctorita mea mi-a spus ca se mai poate sa faca boala (rubeola), chiar daca este vaccinat dar o forma mai usoara, nu stiu ce sa zic, mare ghinion. Acum chiar daca a facut, capata anticorpii si nu va mai face.Insanatosire grabnica pentru puiut.

Laureta spor la treaba si daca iti trece cheful, sa nu-l cauti ca nu-i problema si mie imi e groaza de ce ma asteapta in weekend ca pana acum mai faceam cand dormea piticul, dar acum...

Mihnunita mea a inceput sa-si dea seama ce si cum si intreaba tot timpul de mami aiiii (adica mami hai), de mi se rupe sufletul cand imi spune mama, dar imprejurarile au fost de asa natura ca a trebuit sa revin aici... . Este foarte obositor pentru ca eu il duc dimineata la mama, apoi vin la serviciu de unde plec val vartej fug il iau, ma duc la un minim de cumparaturi cu el, apoi acasica unde eventual fac mancare. Asa ca dupa numai cateva zile ma resimt si incep sa-mi fac probleme daca o sa ma descurc... . E o sa mai vad eu...
Cand o sa am un pic timp liber, o sa ma ocup si de poze.

multi pupici
Laura si Mihnea

Mergi la inceput

Daca tot nu va "ingesuiti" la scris, haideti sa va povestesc o intamplare de aseara!
A venit dna doctor pt. consultatie, Sebastian i-a vazut borseta din care i-a dat data trecuta o stampila (cei drept, vizita trecuta a fost acum cateva zile...).A intins mainile si a spus "inca una" (sa-i dea o stampila); dupa ce i-a dat, "inca una" (mai vrea una).I-a dat dna doctor doua stampila, dupa care s-a apucat Sebi al meu de treaba: s-a stampilat la greu pe picioare, mi-a stampilat lenjeria de pat,etc. I le-am luat, a inceput sa tipe, sa se dea cu funduletul de podea! Pana nu i le-am dat la loc nu s-a potolit!Stiti cum l-a facut dna doctor? "Terorist!" (cica daca ii spuneam inainte, nu ma credea- ca n-a mai facut niciodata asa...).
Dupa ce a plecat dna doctor, i s-a pus pata ca vrea "papa"; sa nu va ganditi ca ii era foame de mancare (nici nu prea a avut pofta ieri), el dorea cu disperare Cavit (ca ii dadusem eu una mai inainte).Dupa el cred ca ar fi mancat 10!!! S-a pus pe tipat (saracii vecini), a facut o adevarata criza (nu-mi place sa spun, dar parca innebunise...).Nu voia sa ma apropii de el, numai cu bunica dorea; daca il lasa jos alerga dupa ea si o tragea de maini sa il ia in brate, urla cat putea "papa".Daca il luai in brate se rasfrangea in toate directiile!!Unde mai pui ca ii dadusem si niste Peritol cu 30 min. mai devreme, care ar fi trebuit sa-l linisteasca...
Eu am mare incredere in modul in care il educa soacra-mea, poate suntem prea multe pesroane langa el- gata sa ii dea orice. In general, eu sunt mai ferma, daca ii zic nu , nu revin asupra deciziei. Nici nu stiu ce sa mai zic...oricum cred ca ar trebui sa incepem instructia (in primul rand intre cei mari si apoi cu prichindelul...).
Dupa vreo 2 ore s-a linistit si a inceput sa ne pupe!Ma uitam la el si parca nu imi venea sa cred ca cel din ultima ipostaza poate sa fie ca in ipostaza initiala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Camelia, multumesc ca te-ai gandit la noi.
Am trecut si noi printr-un episod d-asta pe la 7 luni ...la fel am crezut ca-i rosu in gat si cand colo a aparut eruptia, noroc ca n-apucasem sa-i dau antibiotice.
De data asta sper sa nu fie asa ceva. O tin doar pe antitermice. Febra n-a depasit 38.
La Sebi cu cat a debutat ???

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

, deci nu mai poate fi vorba despre rubeola!
La Sebastian se ducea spre 40 grade, masurat cu termometrul de frunte (care am inteles ca nu ar fi extrem de precis...)

Laurina, se pare ca am scris aproape in acelasi timp! Io' astept cu nerabdare pozele , sa vad cum a crescut micul fotbalist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI IOANA!!!si tot ce iti doresti pentru tine si familia ta:sanatate,fericire,belsug!
Sa ne povestesti cum ai petrecut si ce-ai primit de ziua ta!

Cami,nu-ti fa griji ca Sebi s-a rasfatit un picutz...la noi,unde suntem putini,tot patzim "scene" din astea...eu cred ca ei acum testeaza limitele...Uneori,cand incerc din rasputeri sa fiu ferma,ma trec tot felul de ganduri...ca n-o sa ma mai iubeasca,o sa zica ca sunt rea...si alte asemenea ...prostii.Teoretic,eu stiu foarte bine-si din experienta mea profesionala,de profa-ca micutii au nevoie de autoritate,ca sa capete sentimentul de siguranta...insa teoria e teorie si...practica,ne omoara,nu?Da-i un maaare lui Sebi si continua pe aceeasi linie,ca faci bine...si lasa-i pe bunici sa il rasfete...smecherii astia mici fac foarte bine diferenta intre "nu" spus de tine si "nu" spus de buni.Intre timp,iti doresc sa se faca Sebi bine-ia si tu partea buna...orice o fi:rubeola sau rujeola,a scapat de ea pentru tot restul vietii si in afara de consemnarea in casa,nu e o boala chiar grea.

Programul meu e de la 7:30 la 14:30.

Laurina,ce program incarcat ai! Noroc cu Mihnea,ca e cuminte daca te poti duce la cumparaturi cu el...Lasa,ca vine week-end-ul si te mai odihnesti si tu putin!

Cris,bine ai revenit! si pe Ami scumpa,si sper sa nu fie nimic grav sau greu,insa asa cum zice Cami-fii vigilenta!

Nico,Bia a fost intotdeauna o fetita cu personalitate!...ea stie bine ce vrea,si daca a vrut mingea baiatului atunci a avut-o,nu?Lasa,mami,ca asa trebuie sa fie fetele in ziua de azi. si voua!

Carmen,ce e cu oboseala asta? e astenie?...sper ca esti ok si Iustin la fel-copilul minune cu ochi albastri ca cerul!

Paloma,imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit tocmai bine(cu atat mai mult de admirat vigilenta ta si atentia deosebita!)Iti doresc sa fie bine cu soacra ta.Eu stiu o persoana care are anus contra naturii de vreo 20 de ani si e bine mersi.Zice ca asa s-a obisnuit cu pungutzele alea de parca asa s-ar fi nascut.Transmite-i si Vanessei toate urarile de bine atat pentru ea cat si mamei ei!Va

Mey,fetele,am pus si io o intrebare...chiar nimeni nu a folosit centura din aia- Abgymnic?

La noi e cald,insa innorat si totusi Dan(sotul) l-a scos pe Victor la plimbare...i-a placut asa mult ca nu mai vroia in casa...acum se chinuie sa adoarma de amiaza.

Laureta???,cu-cu!! Inisa scumpa-acum ma duc sa-ti vad pozele ca m-a anuntat webshot-ul ca favoritii mei au poze noi!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laurina Esti la fel ca mine. Si eu trambalez pe Bia dimineata si seara + cumparaturi. Noroc ca am un program mai flexibil si nu trebuie sa o scol prea de dimineata. lui Mihnea

Cius Adevarul e ca Bia are 2 mingiute nici iar cea a baietelului era maare si foarte colorata. Am cautat prin piata si magazine si nu am gasit astept sa inceapa sezonul la mingii.

Camelia Eu nu bag terorista in seama cand face astfel de scene si daca vine la mine sa o iau in brate ii spun clar ca sunt suparata pe ea si de ce. Iar daca suntem la soacramea si se duce la ea ii spune sa vina sa-mi ceara iertare.

Cris tocmai te uitasem, scuze. Amaliei sa nu fie vro boala.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput