40 cu + sau - (p.5)
Raspunsuri - Pagina 9
adrienne12 spune:
Noemi, curaj, dupa ce se va naste copilul vei fi atit de ocupata incit nu vei mai avea timp de ginduri negre.
gabibarta spune:
Bine ai venit, Luci! Te-am trecut pe listuta.
Danna, aveam si noi niste cunostinte in Ungaria, aveau doi baieti exact cu aceeasi boala. Li s-a spus, ca boala e genetica, chiar daca parintii si bunicii sunt sanatosi. Si oricati copii ar face, probabil s-ar naste cu aceasta boala. Cand am auzit ultima data despre ei, boala lor era intr-un stadiu nu prea avansat, in sensul ca puteau sa mearga singuri, dar nu mai aveau putere sa urce la etaj. Oricum medicii erau destul de pesimisti, spuneau ca in general acesti copii nu trec de varsta adolescentei
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
monagan spune:
bine ai venit Luci65
am ajuns din delegatie pe la 12 noaptea, rupta de oboseala si foame si am avut azi o zi de mare kk, iar maine ca e sambata merg la job, asa ca sa am de unde veni. Gata nu ma mai plang, ca merg acusica la somn.
la toate si ma bucur ca se mareste gasca de tinerici.
P.S.
Asteptam si un "tinerel"..de ce nu????? (poate ca ei n-au curaj intre atatea femei)
Mik spune:
Pupici, tinerelelor ! (ca sa parafrazez pe Monagan)
Pupic de consolare pentru Noemi ! Sa-ti de Bunul D-zeu putere sa uiti ed necazul asta.
Bine ai venit, Luci ! Ai sa vezi ce discutii interesante se incing !
Va pup pe toate si ma duc sa ma manifest la bucatarie.
Mik.
gabi68 spune:
pupici la fete si un week-end placut va doresc!
Gabi
http://fotos.web.de/gabi-freundlieb/Gabi
adrienne12 spune:
Noemi, sa stii ca si eu apreciez gerovitalul pe care de altfel il folosesc zilnic deoarece vin cu cantitati apreciabile de cutii din Ro. Mi se pare mai bun decit Olay si la fel de bun ca Roc (ultimele costind vreo $20 cutiuta).Era pe aici pe la inceput Rufus, dar vad ca nu ne-a mai vizitat.Va doresc si eu un weekend placut si f. primavaratic (la noi o sa ninga :-(
gabibarta spune:
ce viata am!!! Mi-am trimis copiii la mama sa doarma acolo, omul a adormit si el! in sfarsit nu ma bazaie nimeni la cap cand stau la calculator! Pacat ca-mi pica capul de somn
lu.more spune:
Ori memoria ma lasa, ori, dimpotriva e la maxim, ca eu-mi amintesc ca Luci a mai venit deja pe la noi...
In orice caz, sper sa te vedem mai des! Bine ai (re)venit!
M-ati convins cu Gerovitalul.
Sa va spun eu ce crema folosesc? Si demachiant, si lotiune de fata?
Cele pe baza de produse apicole, gen Apidermin.
Le cumpar din Romania in fiecare an, imi fac stoc, ca si Adrienne.
Data viitoare ma arunc la Gerovital, daca ziceti voi.
Ce ma deranjeaza este prefixul "Gero", care n-are nimic (da' nimic!) de-a face cu varsta mea...
Dar daca ziceti voi...
Restul lumii pe unde petrece weekendul? Ca eu astept sa iasa soarele, sa ies un pic din casa. Pana acum am spalat (3 masini), am facut mancare de pranz (spanac cu orez + piept de pui la cuptor) si-am strans dupa copii prin casa. Timp de o saptamana fetitele sotului meu sunt la noi (in vacanta), asa ca... curaj, gaina!
O zi buna!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Lulu, iti doresc saptamana usoara si multa rabdare!
Robert e la chef acum pana la ora 18, insa Lili face prostii cat doi copii la un loc, acum arunca cu masinutele, a facut avioane din ele
Mik spune:
Trec si eu sa va pup.
Idem ca Lulu : 3 masini la spalat si pe una am apucat sa o usuc afara la vint. Restul va fi uscat in baie de la camera de oaspeti.
Stam acasa si lasam copilasii sa se joace. Fiica mea mica a facut un efort si a luat robotil razboinic in brate. Inainte ii era foarte frica si cel mare o speria cu dracia aprinsa.
M-am manifestat iar la bucatarie si o voi tine tot asa toate saptamina.
Pupici.
Mik.