40 cu + sau - (p.5)
Raspunsuri - Pagina 10
noemi marian spune:
Va salut si eu.
Luci, bine-ai venit
Va mai zic de gerovital:a fost prietena de-a mea la o dr gerontolog la noi in oras.Dupa niste analize facute pe loc cu o scula smecheroasa
i-a prescris Gerovital H3 tablete in combinatie cu Coenzima Q10 si inca alte 2 de care nu-mi amintesc acum.Medicul i-a spus ca ea recomanda inceperea curei de la 40 de ani ,dar e ok si mai repede.Prietena mea are 38.
Asa.Prima mea intrebare a fost cum arata?Si mi-a raspuns:in nici un caz nu-si arata anii,pare de 40-42 ani cind e trecuta de 50.
Na cam atit.
Eu am dormit toata dupa-amiaza.Ce bine ca locuiesc cu mama!
N-am treaba cu papa si altele decit f rar.
va pupicesc pe toate si we placut,Noemi
monagan spune:
hop si eu,
mama da se incinge atmosfera aici. Ma innebuniti cu gerovitalul dar cand mi se termina cremele am sa-mi cumpar sa fac un "tester", sa vedem daca merge si la mine.
Pana acum m-am plans ca stau acasa si n-am de lucru. Acu, am in prostie si chiar mi-am adus si acasa, dar intre 2 lucrari, mai dau un ochi aici pe forum.Mai tarziu am de gand sa fac o salata ( legume de toate, sunca si multa maioneza)ca asa e "cererea" azi.
la tinerici si va doresc o duminica cat mai placuta.
viorela hoff spune:
hallo fetelor,
am citit ce ati scrid despre Gerovital! soacra-mea a facut niste injectii acum cateva zeci de ani, spunea ca sunt super si nu numai asat dar si tratament. pe vremea lui ceasca se faceau chestii din astea si nemtoaicele plateau bani grei sa vina la bucuresti pt. aceste injectii. mai multe nu cunosc, in orice caz soacra-mea are 75 de ani si arata ca de 60, creierul si corpul sunt vioaie, bine ca a facut si mult sport in tinerete!
va pup si va doresc o duminica placuta in continuare!
Vio
Tina catelus de catifea
Mik spune:
In pagina a 3-a stateati ascunse ?
Uite un link de testat virsta biologica :
http://sante.nouvelobs.com/Tests/Age_Bio1.asp
Eu am cica 2 ani jumate mai putin.
Mik.
lu.more spune:
Bine ca ne-ai scos de la naftalina, Mik !
Am facut si eu testul, ca pe asta-l inteleg. Tot mai batrana, ca si data trecuta,cica : 2,9 ani in plus. Cand zic eu ca trebuie sa ma apuc de sport...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
april spune:
mai fetelor, da repede va miscati
cred ca de partea a 3-a n-am mai dat pe aici.
gabi, daca poti trece-ma si pe mine pe listuta.
30 aprilie 68, taur veritabil
cat despre infrumusetare....suntem din ce in ce mai frumoase....
nu m-as da pe una de 20
puiutzul meu
gabibarta spune:
April, bine ai revenit!!!
Te-am trecut pe lista!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
monagan spune:
salutare fetelor, dragutelor si bine ati venit cele noi.
ce faceti, cum mai e viata voastra,? ca a mea e zbuciumata rau de tot mai ales la job, dar imi revin eu.
am primit niste casti noi super si acu le testez, deci ma scuzati ca nu pot sta mai mult pe la voi, dar ma intelegeti......acu ma joc.
adrienne12 spune:
Fetele si eu trebuie sa ma manifest la bucatarie caci simabta seara am invitati. Un dinner surpriza pt. o prietena care si-a sustinut doctoratul. Cum prietenul meu e turc si mai am o invitata evreica o sa fac miel cu portocale, tot felul de legume la cuptor (cartofi yukon galben, cartofi dulci, squash (cum traduceti? Dovlecel?), ceapa rosie, ardei gras rosu, toate taiate cubulete, amestecate cu ulei de lasline rosmarin si thyme, sare si la cuptor), salata de andive, avocado cu creveti si clafoutis cu mere la desert. Asta maninca toata lumea. Lu, si eu am lapte de machiant din Ro. E f. bun, ma impac bine cu el. In afara de el mai imi place crema aceea usor abrasiva, de la Aveeno.
monagan spune:
neata,
adrienne, , fa mai multe portii, ca venim si noi
la toate si sa aveti o zi buna.