40 cu + sau - (p.5)
Raspunsuri - Pagina 11
gabibarta spune:
Adrienne, spor la gatit si distractie placuta!
MG, vad ca esti si tu tare matinala!
Eu sunt in cautare de bilet de avion sau autocar pt. vara, sa vad unde-i mai ieftin. Parca totusi m-as duce cu avionul, si inca nu stiu, s-o duc si pe micuta sau numai pe Robert...
Pupici, tinerelor!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
april spune:
good morning fetele
vine clar primavara
caut de zor martisoare dar inca nu au aparut.
vreau muuulte si frumoase, si flori.....frezii, ghiocei, branduse....
uite si pt voi un buchetel
puiutzul meu
gabibarta spune:
eu am si cumparat deja martisoare pt gradi. Pt. scoala va cumpara fiul meu Nu stiu, anul acesta la cate fete vrea sa dea martisoare...
noemi marian spune:
Buna seara scumpele!
Mik, m-ai omorit!Uitasem ca nu mi-am exersat cunostintele de franceza si m-am cam chinuit,dar a iesit!(cu dictionarul linga mine)Uf!Zice c-am 37.75.Mi se trage de la tigari si lipsa de sport.Si nu pap peste destul.Da-i bine.Oricum eu zic multam ca m-am si amuzat.
Adrienne tu faci papa tare bun.Vreau si eu!
April bine-ai revenit!Cu primavara.
La noi e urit si ceata si se raceste iar.Ma doare spatele deja de cite haine imbrac.Cred ca incep sa ma satur.Iar la servici am de lucru de nu-mi vad capul.Si pe deasupra al meu a reusit sa-mi rupa ochelarii si-s chioara rau!deh!La servici computer,acasa computer ma mir ca inca nu ma dor saracii de ei(ochii)
In rest vesti am pe 1/2.Adica a aflat tatal fetei ca va fi bunic si umbla beat de vreo saptamina,nu vorbeste cu nimeni din casa.E socat bietul.Vom merge la ei simbata sa-ncercam sa povestim cu toti sa vedem ce va iesi.Deja am un nod in stomac,dar asta este.Ma tot rog la Dumnezeu sa faca asa cum trebuie pt copil.Nu pt mine sau familie ci pt el.Ma las pe mina Lui.
Va doresc o seara frumoasa Noemi
monagan spune:
buna fetele,
gabibarta, sint matinala ca de 2 nopti nu dorm, beau la cafele, fumez,iau antistresuri etc, dar de abia astept sa vina sapt. viitoare sa stau acasa si sa ma mai detasez putin de problemele de la servici.
ai gasit bilete?
noemi, fii tare si sint sigura ca EL, o sa te ajute.
Eu cred ca d-zeu o sa-ti asculte ruga si o sa faca sa fie bine ptr. toata lumea.
lu.more spune:
Ce v-am mai cautat !!!
In primul rand, pana nu uit, Adrienne, spor la bucatarit si cand vei avea timp, sa ne spui cum e mielul cu portocale. Cum se face, adica (suna bine…).
Gabi, eu as zice sa mergeti cu avionul, ca-i mai practic, dar depinde, bineinteles, de bani… Ia vezi daca Blue Air n-au zboruri spre unde mergeti voi, sunt ieftini.
Eu la martisoare nu ma mai gandesc de mult. Incerc sa ma gandesc la mine de 8 martie, dar cum aici nu se sarbatoreste (rezista barbatii astia la presiuni, e ceva de speriat !) sunt singura care ma gandesc la mine. De obicei e o zi ca oricare alta. Doar acum un an m-am trezit cu sotul meu ca-mi vine cu un ghiveci de flori acasa, ca prea-i facusem capul mare. Anul asta inca n-am inceput sa-i vorbesc SI despre asta, ca abia trecu ziua indragostitilor…
Noemi, adica bunicu’ nu stia c-o sa fie bunic ? Inteleg ca s-a imbatat, dar… de bucurie, sau de necaz ? Ca e important de stiut. In orice caz, tinem pumnii pentru sambata si sa vii sa ne dai vesti.
Mona, si eu tot ca tine, de lucru cat cuprinde, chiar adineauri seful meu a refuzat un santier, cica suntem « prinsi » pana cel putin la sfarsitul lui iunie. Ma credeti ca nici in concediu de boala nu ma pot baga ? Ca stiu ca dup’aia tot eu trebuie sa recuperez, ca cine altcineva ? Si-uite asa – ca acum – vin la serviciu pe branci, tusesc de mama focului, am frisoane dar nu mari, si abia astept sa se faca vineri seara sa stau DEGEABA doua zile.
Va pupacesc !
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Lulu, multa sanatate!!!
Eu acum am inceput din nou sportul de dimineata, ca ieri m-am uitat in oglinda si m-am speriat de muntele de grasime ce am vazut acolo:(
Of acum s-a trezit si micuta, deja mi s-a catarat in brate...
pupici, si sa aveti o zi placuta!
noemi marian spune:
Fetele!Ce faceti?
sa va zic:bunicu nu stia ca va fi bunic.au reusit cele doo:viitoarea bunica si viitoarea mamica sa ascunda pocinogul.
El,bietul,a aflat de la vecini.Si-atunci si-a primit pensioara(fo 8 milioane) si s-a apucat de beut in gura.De necaz.Si de-o saptamina si o tine tot asa.Eu il inteleg,pe de-o parte,dar pe de alta nu.Asta nu e o metoda sa-ti pedepsesti nevasta si copilul.Sa-ti bei banii,sa nu dai un leu in casa.Mi se pare aiurea.De-aceea mergem miine la ei.Sa vedem in ce ape se scalda si sa purtam o discutie civilizata ca niste oameni maturi si responsabili. Daca om avea cu cine.
Si cind ma gindesc ca din primul moment eu am fost de parere sa se faca un consiliu de familie!Imi vine sa le string de git pe cele doo.!
Mai ales ca nu mi s-a parut corect sa-i ascunda faptul ca va fi bunic si ca vroiau sa-l priveze de aceasta bucurie.
Citeodata stau si ma gindesc ce-a putut fi in mintea aia opaca a lor?Ca eu nu mai inteleg nimic.Sau poate sint eu handicapata si nu judec normal?Tot ce se poate.Eu am admis intotdeauna ca nu sint intreaga.
Nu mai stiu.Sper ca ziua de miine sa fie una cu certitudini pt mine.Macar sa aflu incotro o iau in ce priveste acel copil pt ca nu mai am mult si o iau razna.
Am avut asa o saptamina de f....poate de aceea si am reactia asta.
Va las ca am de trecut pe la adoptii pt ca am pb tehnice.
Noemi
adrienne12 spune:
Noemi curaj pt. intilnirea de familie…Lu sanatate multa (fa gargara cu zeama de lamiie daca te doare in git). Fetelor trebuie sa va dau reteta asta ca e dementiala si cum stiu ca Lu e mare amatoare de legume sigur o va aprecia. E o amestecatura de legume. Taiati in cuburi mari un butternut squash (nu stiu sa traduc asta in nici o limba: arata ca un dovlecel mare, bejuliu, cu o parte mai umflata decit alta). 2 ardei gras rosii, 1 cartof ducle, 3 yukon gold potato (o varietate de cartof galben) dar pina la urma cred ca merge orice fel de cartof, 1ceapa rosie mare sau 2 mici taiate mare in sferturi. Toate aceste legume se amesteca cu un sos preparat din Ľ cana ulei de masline, 2 linguri de otet balsamic sau zeama de lamiie, sare si piper. 2 linguri de rosmarin si 1 lingura de thyme (cum se traduce asta?). Am amestecat f. bine cu ambele miini curate ca sa fiu sigura ca legumele sint invelite de sos dupa care le-am pus intr-o tava mare si bagat la cuptorul bine incins, la foc mare (sau mijlociu spre mare) in fine 254 C pt. cine are plita electrica. Se lasa la cupto intr 35 si 40 minute amestecind legumele la fiecare 10 minute. Fetelor o sa pun reteta si la bucatarie, aici am pus-o ca prea e buna… are gust de tocanita de ceapa pt. ca toate legumele sint dulcege, dar nu stii ce maninci. O sa revin sa va zic cum a iesit si mielul. Gabi cu asta slabesti sigur...Weekend placut si santate multa felor.
adrienne12 spune:
Fetele azi fac mielul. Aseara am facut niste legume la cuptor, au iesit demential. AM postat reteta la "La bucatarie" daca vreti. Desi sint coapte la cuptor legumele au gustul tocanitei ce ceapa (ori unde am pus eu prea multa ceapa rosie) dar in fine... Lu, m-am gindit la tine ca tie iti plac legumele. Sanatate multa fetelor si weekend placut.