40 cu + sau - (p.5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Lu.more ai povestit f. frumos despre cimir. nu am stiut ca Jim Morrison e inmormantat la Paris. o vizita la cimitir te face sa cugeti ceva mai mult la viata, sa-ti pui intrebari.
felicitari pt. Anca!
va doresc o duminica placuta
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Monagan si eu sint mare amatoare de pastistio... Mi-ai dat o idee ce sa gatesc, ca tot eram in pana de inspiratie. Lu, frumoasa povestea ta cu plimbarea in cimitir. Din nefercire eu nu pot sa va intretin decit cu povesti despre zapada... Azi toata coasta de est e ingropata sub o juma de metru de zapada. Din fericire nu e frig asa ca e ok... Fetelor am descoperit o revista pt. noi cele +/-40. Se numeste More http://ww5.more.com/more/index.jhtml?ordersrc=g1moresie plina de informatii utile. Stiati de pilda ca exista concurs de frumusete Mrs Univers? Sau concurs de fotomodele peste 40? Mi-a placut revista asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Adrienne, f. faina revista am rasfoit-o si eu nitel, tipele sunt atat de dragute, m-a fermecat expresia fetei incat nici nu am bagat de seama ridurile. sunt cateva pe la ...peste 50, chiar dulci, mi-as dori sa arat asa pe la 50 de ani. am vazut ca toate fac sport.
ehe, m-am hotarat sa incep cu Pilates, l-am cumparat de anul trecut si zace si acum pe fundul unei cutii.
gute nacht
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lulu, ma bucur pt. voi, ca a mers bine! Va tinem pumnii in continuare!
La noi in casa e atmosfera de spital, eu am incasat o bronsita nasoala, abia pot dormi, fiul meu tuseste si el ff urat, iar Lili a mancat atat de mult sambata dupa masa si seara, ca a inceput sa verse noaptea, ieri nu prea a mancat, doar laptic rece Ieri a adormit pe la sase seara, la 8 s-a trezit, abia am putut s-o culc seara la 11, acum insa e treaza de vreo ora
Omul e relativ sanatos, singura lui preocupare ieri fiind metoda de a trimite inelele de la cutiile de bere pt concurs. Azi dimineata la 5,30 m-a pus sa intru pe site-ul brauunion, sa vedem regulamentul de concurs.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumesc, fetili!
Adriana, pare interesanta revista, din pacate eu nu poci pentru care s-o rasfoiesc, ca e-n engleza si nu pricep nimic.
Aseara am vazut The day after tomorrow, si tu vii acuma cu zapada ta! Brrrr!
Gabi, sanatate la bolnavi!
Mi-a placut aia cu "ia vezi regulamentul la jocul cu capacele de bere"!
Cu alte cuvinte, daca tot pierzi timpul pe internet, macar sa faci ceva util!!

Gata, atac o saptamana noua!
Cand o sa am timp o sa pun cateva poze de la Paris.
Numai bine!
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Aoleu ce activitate intensa aici!!!!!
Neata, eu mi-s acasa saptamana asta, iar acu imi beau cafeluta.
lu.more , ne-ai povestit tare frumos, mai vrem. Si felicitari ptr. Anca.Cred ca a fost tare incantata.
gabibarta, va doresc insanatosire grabnica. Apropo, ai "vizitat" site-ul?
la toate si va doresc un inceput de saptamana cat mai linistit, iar eu acu, ca am timp am sa rasfoiesc putin revista aia.

Mergi la inceput

mersi, fetelor:)
Am intrat si eu pe siteul more, dar tot mi-au aparut reclame...
Insa am facut testul pt. predispozitie la cancer mamar, si mi-a iesit ca am sanse mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Buna ziua tuturor!

In primul rind tre s-o felicit pe Lulu pt fetita si pt poveste. Eu una mai vreau povesti pt ca,din pacate,in afara de Budapesta n-am fost mai departe.Macar prin ochii vostri sa vedem o parte din lumea asta.Visul vietii mele este sa refac calatoria lui Mircea Eliade in India.Asa-i ce frumos stiu sa visez?

Apoi sa va zic ca am vesti :este 99% sigur ca pruncul va fi al nostru!
I s-a gasit iresponsabilei un loc unde sa stea pe perioada de dupa nastere,pina se finalizeaza tot.1% mi-am luat eu ca marja de nesiguranta pt ca mai sper ,totusi,ca-si asuma raspunderea.Saptamina asta am s-o duc la un eco sa vad cum este copilul si-apoi ma pun pe adunat acte pt finalizarea dosarului de atestare.
Am stabilit si conditii clare in care vom lua acest copil.Sper sa fie atit de inteligente si sa tina minte ca n-am vorbit aiureli cind le-am promis de nu ne lasa-n pace nu ne mai vad niciodata pe nici unul din noi.Sisintem in stare sa ne schimbam locatia pt ca acest copil are nevoie de liniste si pace.De fapt noi toti vrem o viata linistita.
Na,cam atit.Acu am de alergat dupa hirtii,macar n-am timp sa ma stresez pina va naste.Si-apoi mai vedem.

Gabibarta va doresc si eu sanatate si-o saptamina buna tuturor.
Eu miine nu intru pt ca e ziua in care imi ling ranile si sint f ciufuta si imposibila si-atunci prefer sa fiu singura.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Noemi, felicitari si succes in continuare. Iti tin pumnii sa meraga totul struna. Lu, Iti traduc eu daca te intereseaza cvea. In principiu e plina de sfaturi pt. cele de virsta noastra +/- 40. Eu am aflat de pilda unde se fac operatii esteica la o fractiune de cost decit in sua si include tipii si un periplu turistic prin tara lor. De notat pt. peste 10 sau 15 ani daca imi va trebui ƒº. Apoi acele supermodele arata demetial. Vorba Viorelei, cea blonda de 50 e criminala. Toate declara in interviu ca au fost mai mult fascinate de a participa in aceasta competitie de participante si si-au facut prietene pe viata¡K daca mai aflu lucururi interesante vi le zic. Inca ceva: se pare ca bananele au proprietati antirid. Am citit un articol ¡¥cine are nevoie de botox cind exista banane?¡¨ O sa pun reteta de masti de fata cu ¡K banane. Daca nu putem sa le mincam (ca ne ingrasam) macar sa ne scape de riduri. Va doresc si eu o saptamina buna. PS. Fiu-meu s-a impacat cu prietena. Eu nu mai priecep nimik.

Mergi la inceput

Dimineata frumoasa tuturor!
Noemi, ma bucur pt voi! Daca esti trista, de ce nu vii la povesti? Adrienne, ma bucur si pt. fiul tau... of, relatiile furtunoase din tinerete...
Apropo de calatorii: saptamana asta incerc sa-mi depun actele pt. pasaport, ca de trei ani nu am mai iesit din tara, si tare m-as duce un pic afara. Vio, stai departe de Munchen? poate ajung acolo la matusa mea in vara.

Mergi la inceput