40 cu + sau - (p.5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

offf, cartofii pai... cum sa nu fie legume? Incerc sa mananc cartofi doar odata pe saptamana, dar nu totdeauna reusesc...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Multumesc pt urari.Acu stau si-astept ca n-am ce face.Viata merge mai departe indiferent de ce vreau eu sau nu.Mi-am adus aminte de niste percepte yoga,am mai si recitit una -alta si sint,in sfirsit,calma si senina.Asta e.
Eu nu tin cure de slabire,dar am prietena care a facut-o si mi-a zis,printre altele,ca banana in combinatie cu iaurtul slabeste.Ea minca in fiecare dimineata o banana piure,amestecata cu un iaurt.Si bea ceai verde.In cantitati mari.Pina la urma a trecut pe Herbalife pt ca la ea treaba era f serioasa.A dat jos peste 50 kg intr-un an.
na!TRe sa plec mai vin.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am terminat de mancat 4 felii de paine cu margarina si cu varza murata.
Va dati seama ce am mancat? si la ce ora? Ieri am facut la fel, pe la ora 20,21, eram rupta de foame, am deschis frigiderul si ..dai.
Cred ca trebuie sa iau masuri serioase . Ah si la servici am mancat 2 pachete mari de biscuiti cu crema, o sana, iar cand am ajuns acasa pe la 16, o ciorba si tocanita.
Am facut azi o combinatie...sa vedem ce se intampla.
Sapt viitoare imi cumpar ceaiuri de slabit si ma pun pe treaba, ca in ritmul asta ajung .

la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

aseara am fost fetita cuminte, am mancat paine graham... si totusi nu cumva sa pierd un gram de grasime, am mancat jumatate de tb. de cioco. Cunoasteti primola cu cereale? E mortala azi dimineata am mancat cealalta jumatate. Vedeti, asa fac eu eforturi sa nu-si strice copiii dantura
Am auzit de herbalife, ca e bun pt slabit, insa daca te opresti, pui totul la loc. mi-ar place sa slabesc, dar dupa aceea sa ma ingras din nou ca o scroafa, nuuuuuuuuu

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

si ca sa continui ce am scris aseara, azi am facut PASTITSIO,(sint niste paste cu carne si sos bechamel) reteta care am luat-o din jurnalul national. Mmmm
Primola cu cereale, n-am mancat, daca zici tu Gabi ca e buna, am sa o incerc.
si acum ca mi-am terminat treburile prin casa, pot sa stau linistita la calc.cu o cafeluta si o tigarica, ca cica mai tarziu iar am musafiri.
Voi fetelor?? ce faceti? pe unde sinteti? haideti aici la o mica "barfa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

na Mona, ti-au venit musafirii?
apropos de mancaruri si ingrasat:
fetelor, problema noastra e ca dupa ce ca gatim cu nesat mai suntem si gurmande. cel putin eu asa sunt.
pey cand am sosit eu in Deutschland, si am dat peste mancare la discretie, in sensul ca nu trebuia sa mai socotesc si sa economisesc nimic, m-am ingrasta rapid vreo 10 kile.
si acuma , cand am vreo idee de gatit, sau cand gasesc vreo reteta pe forum, salivez de numa si nu ma las pana nu o fac!altfel nu pot dormi noaptea.
acum m-am mai linistit, in sensul ca caut sa gatesc cat mai sanatos si nu mia bag in mine ca o sparta.
da, si intretimp am slabit vreo 6,7 kile, ca mai nou am tot felul de activitati.
am vazut ceva cu zodiile acolo, eu sunt leoaica pe 17 august, ma puneti si pe mine pe lista?
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

A propos de mancaruri,sucuri etc. si noi facem suc la storcator,nu in fiecare zi dar oricum facem destul de des.
In privinta dulciurilor eu una nu ma pot abtine,totdeauna am mancat (am noroc ca nu ma ingras asa repede ca la cate dulciuri mananc........)
Pup fetele
Gabi

Mergi la inceput

vio, da am avut musafiri si noroc ca nu au stat pana tarziu, ca sincera sa fiu nu prea aveam eu chef, dar am fost o gazda draguta(asa spun eu)
gabi 68 asa sint si eu cu dulciurile, mai ales la prajiturile cu crema si inghetata . Pur si simplu nu rezist.Daca se intampla sa n-am ceva dulce in casa, intru in camara si desfac un borcan cu dulceata, ca sa-mi treaca. La fel face si al meu sot.

Vio, cred ca ne-am intalnit si la "prietenii omului".
Unde sinteti celelalte ? nu v-ati trezit inca???? wow.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Inainte si eu mancam dulceata multa acum vad ca am mai rarit.o cu dulceata dar mananc ciocolata,biscuiti,prajituri etc.
Sotul nu e asa ca mine,adica nu mananca asa multe dulciuri ca mine si ma bucur ca n-am concurenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua, fetelor!
Mama, mama, ce zi, ieri!
Mi-am abandonat copilul timp de 4 ore in mainile animatorilor, fotografilor, cameramanilor, jurii peste jurii, microfoane, camere de luat vederi. La despartire era cu inima stransa, iar cand am recuperat-o avea gura pana la urechi.
Interviuri, intrebari, sedinta foto, filmari, o atomsfera, se pare, excelenta!
Poate ca Anca era prea entuziasmata cand mi-a povestit cum s-a petrecut totul, dar daca e asa cum spune, ma gandesc din ce in ce mai mult ca are sanse sa fie aleasa si ea.
51 de copii, 4 sau 5 selectionati. Dar ieri au fost vazuti doar 23 de copii, restul trec "proba de foc" azi. Raspunsul, la sfarsitul lui februarie.
Un lucru e sigur, fii-mea se considera deja obisnuita cu platourile de filmare si ne-a cerut, indiferent de rezultat, sa-i mai gasim si alte castinguri, ca tare-i mai place!
O experienta care va fi, poate unica in viata si care i-a dat multa incredere in sine, in orice caz.

In timpul asta eu am mers in Cimitirul Père Lachaise si mi-am schimbat ideile. Pe scurt, am ajuns la concluzia ca putem sa ne dam noi peste cap cat vrem, daca nu lasam in urma ceva cu adevarat valoros, suntem sortiti uitarii in 20 de ani. Pentru ca daca copiii nostri vor mai trece, poate sa ne puna o floare, nepotii nostri, poate si ei, daca am apucat sa-i vedem mari si daca le lasam o amintire buna, dar pe urma? Uitarea. O cruce, o piatra innegrita, napadita de buruieni.
Singurele morminte unde am vazut flori erau cele recente, sau cele ale unor personalitati. Si nici acolo nu e o regula. M-am oprit pret de 1 minut sau 2 in fata mormintelor lui Enescu, Bizet, Chopin, Petrucianni, Molière sau Balzac. N-am ajuns pana la Edith Piaf si l-am ratat din neatentie pe Jim Morisson.
M-a impresionat marimea cimitirului. Stiam ca e mare, foarte mare, vazusem poze, facusem chiar si o vizita virtuala. Dar nu mi-l imaginam asa de mare. Un adevarat oras, cu case, strazi, intersectii si "sensuri giratorii". Si desi atmosfera era linistita (cum alfel ? ) am avut un sentiment ciudat tot timpul, ca cimitirul e... plin de viata. Dar asta n-o pot explica.
Vreau sa revin acolo toamna. Se pare ca prin octombrie culorile sunt splendide. Eu n-am gasit decat copaci goi, negri, morti parca si ei.

Apoi am recuperat-o pe Anca, cu o jumatate de ora de intarziere (copiii, cica, nu se mai opreau din povestit), si ne-am oprit o jumatate de ora la Notre Dame. Doar sa facem cateva poze, si Anca sa revada Catedrala.
Daca am fi avut 30 de minute in plus, o duceam sa vada mormantul lui Napoleon (personajul ei preferat din istorie), dar insemna sa ratam avionul. Data viitoare. Iar eu, data viitoare, o sa merg sa vad catacombele: ieri am vazut pietrele de morminte, crucile, "casele", monumentelefunerare. Si m-am intrebat, mai mult ca niciodata: la ce folosesc toate astea... si m-am gandit pentru prima data in viata la... incinerare.

Daca ati citit pana la sfarsit si considerati ca am batut campii, imi cer scuze, "data viitoale nu mai fac!"

Va pup
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput