Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Hai ca m-am delectat cu pozele, mersi Andreea, ai o scumpete. M-am distrat de comentarii, in special ala ca ii violezi intimitatea
Nu mai stiu, sunt zapacita, aici m-a intrebat careva fe o firma care imprima tricouri personalizate? Pentru copii sau adulti? Ca eu tocmai am primit o reclama la un site care se ocupa cu asa ceva.
Cami ma bucur ca sunteti mai bine, te lasa sefu sa ramai azi acasa?
Dana felicitari pt indragosteala, tubul cu frisca poti sa-l dai soacrei, vede ea la ce il foloseste:))))
symaco hai ca m-ai facut sa-mi amintesc de copilarie, mai uit de griji
Azi sunt cand cu un ochi aici, cand cu unul la Sara. Cum suntem singure acasa imi solicita toata atentia:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
Buna ziua sau buna seara, ufff, ce tirziu am intrat pe net. Isabella m-a omorit si azi noapte cu urletele, iar dimineatza la 7.30 s-a trezit. Ce repede a trecut dimineatza, am pus rufe la spalat, am ieshit cu cupilu' in parc, chiar daca afara sint doar 9 grade. Acum daca tot doarme odrasla am zis sa intru un pic, ca dupa... ma duc sa pregatesc papa pentru diseara si sa mai calc in picioare niste rufe.
Flavia nu avem pirtie de schi, dar facem ca la tzara, punem shi nou un celofan sub... si ne dam pe pirtie.
Pozulici nu am reushit sa pun ca nu m-am documentat inca cu camera video.
Am plecat sa fac un suculetz de roshii pentru pasta, ulalala ce mamica casnica sint, iaca am facut si o caca-cacofonie.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
diadaniela spune:
va pup fetele!
Cami ,! ma bucur ca sunteti mai bine.
Mai, daca diseara am loc de sot la calculator o punem de o intalnire.ii mai tinem de urat Flaviei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Mersi Dana, super ideea sa-mi tineti de urat, eu cel mai sigur voi fi prezenta dupa ora 9-9.30, dupa ce se linistesc apele si Sara:)
Maine voi avea o zi destul de plina, ziua am de umblat prin oras, seara vin niste prieteni in vizita sa imi tina de urat si iaca mai trece o zi.
Mai raman miercuri si joi, vineri seara sper sa fie deja acasa.
Zilele astea trebuia sa mergem la restaurant cu un prieten si i-am spus sotului sa stea linistit ca daca el nu poate onora invitatia ma duc eu sa scot parleala Noroc ca stie ca glumesc si mai ales are incredere in mine, ca sa fi fost altul poate ma incuia in casa:)))
Daniela asa mami, la treaba ca acusi isi creste odrasla si te ajuta si ea :) In fiecare zi ai asa multe de facut, sau azi e mai special ca e dupa week-end si v-ati odihnit?
Pai la voi e cald cu 9 grade, la noi sunt doar cu minus si dardaim, azi nici nu ies din casa, brrr
ange spune:
iaca am ajuns acasa:))
mi-am baut cafelutza in oras cu barbatzelul meu(Robert) asteptand sa deschida magazinele.Daca-l vedeti ce frumos sta el la masa cu lapticul si cu gogosica in fatza si mimeaza ca bea cafea ca si mine!!!Si vorbeste serios,si=mi explica el acolo in limba lui,si e tare mandru!! Imi vine sa-i trag numai suturi in fund
Flavia,eu sunt fara coleg de 6 ani.Asa ca primii 6 ani sunt cei mai grei ca apoi incepi sa te obisnuiesti
Pai Flavia,cina placuta daca totusi te hotarasti sa onorezi invitatia primita
Dana,pai dupa 20,00 sunt si eu pe aici ca-l culc pe Robert si ma pot "destrabala" cu voi:))
Danelutza,mi-ai starnit nostalgii mai fata cu datul pe celofan!!:)Imi aduc aminte cand eram mica si mergeam la bunica la tzara,ne puneam punga sub fund si ne amuzam pe derdelusuri cat era ziulica de mare!! Doamneeee ce trece timpul
andora, si eu am purtat xxl ,nu LSe duc burtzile si suncile cu timpul.rabdare sa ai.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Danelutza spune:
Flavia eu deja am intrat sa-tzi tzin de urit. Fac eu trebushoara in fiecare zi, dar am cam ramas restantza la calcat si numai cind calc pentru cupilu'pierd o zi, sint un pic batuta in cap ii schimb hainutzele in fiecare zi chiar daca au o mica pata, ca asha am eu o pata pe creier. Da' sa vezi ca daca o mai veni unu' se schimba tactica. Cind e numai unul si avind in vedere ca am facut-o si tirziu, stau toata ziua cu ochii pe ea.
Eh, ar fi trebuit sa mai am unul de doi ani, dar doamne-doamne nu a vrut, am pierdut sarcina la 7 saptamini.
Dar sa trec la lucruri mai vesele. M-a omorit Isabella cind am luat-o acum cinci minute in bratze, m-a prins cu amindoua minutzele de git ca sa-i arate lui mami cit de mult o iubeste.
Ange as fi pus eu un ciolofan sub fund, ca acum vreo doua saptamini era zapada de juma'de metru, dar m-am gindit c-or spune vecinii ca am innebunit daca tot stau toata ziua acasa. Asha ca am renuntzat si am facut doar un om de zapada, am vrut sa fac si poze cu el, dar a doua zi a inceput sa ploua un pic si mi-a stricat mindretzea de omuletz.
Trebuie sa termin mesajul, ca Isabella sta in carucior si a tras de centura de sigurantza pina s-a lovit cu capul de carucior, iar acum urla, nain, nain, nain.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
diadaniela spune:
Moaaaama! Flavia ,ce te-ai ingalbenit!Felicitari!
Ok Cami,da' eu nu promit. Am zis ,daca ma lasa sotu' si nu acapareazaq calculatorul.Pana la ora asta nu a venit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Flavia de ce zice Dana ca te-ai ingalbenit?! de la stelutze?:)))
moamaaa cate postari ai?!?! Mie-mi trebuie inca vre-o 200 de ani sa ajung "galbena"
Dana,pai pot sa-ti imprumut si bata mea daca e nevoie sa-l convingi pe colegu' ca e randul tau la calculat. in seara asta
Danelutza,noi vorbim de messenger,de conferinta:))Acolo sa-i tinem Flaviei de urat si acolo sa punem tzara la cale:))
id-ul meu: ange_maiarobi@yahoo.ca
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
impreuna spune:
Multzam Dana, m-am ingalbenit da nu-mi place, ma face si mai palida decat sunt, anemica de mine:))))
Ce bine ca sunteti pe aici si mai am cu cine ma conversa, am intrat acum putin si pe mess sa vorbesc cu neamurile, ca Sara e cu bunica-sa prin vecini, sper sa pot intra si mai tarziu.
diadaniela spune:
Cami,da bata aia incoace ca nu se stie.
Flavia, pai dupa ce adoarme Sara ce treaba mai ai?Adoarme copila si hai la barfa!
Dana