Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
mihaela amalia spune:
Flavia nu te mai gandi la ce e rau...uite
din partea mea sa nu te mai gandesti la lucruri urate
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
symaco spune:
...am reusit sa va citesc!ati avut spor la scris in we asta,nu gluma!
sa va faceti bine:puiutii mucosii,maselele cu dureri si fetele care aveti sotii plecati nu va mai faceti ganduri negre ca totul o sa fie ok!°
flavia,ai mei parinti nu s-au mai inteles asa ca mama ne-a luat pe mine si fratele meu si a plecat in ardeal(locul ei natal)cu banatul am tinut legatura stransa prin tata.din pacate de cativa ani legatura sa rupt si nu mai mergem in zona aia!desi e o parte din copilaria mea acolo,majoritatea vacantelor acolo le-am petrecut si imi lipsesc prieteni si jumatatea cealalta a familiei,am decis ca e mai bine asa!cat o fi de bine...cine stie!
danelutza,bine ai venit printre noi!ce lac ai langa tine?peisajul e minunat si bubulina e o dulcica foooc!
geani,nu ca as vrea sa te sperii dar daca tot ai testul prin casa nu ar fi rau sa il faci...mie mi-a venit perioada normal 2 luni desi eram insarcinata!mamei mele ia venit perioada pana in luna 5-a!sper sa fie cum iti doresti si bebe sa mai astepte putin!
flavia,zi satul de pe langa nadrag unde are ferma bunicul tau!
se vede ca am citit o groaza de pagini de conversatie,am facut din textul asta un talmes balmes!
si tot nu gasi ce se intampla cu tubul ala de frisca...in limitele ´´legale´´ale povestilor!
impreuna spune:
M-a sunat Mircea ca a trecut de Piatra Craiului asa ca sa stau linistita si astept sa ma sunt cand ajunge in vama. In Budapesta nu stiu, cred ca dupa-amiaza candva ajunge. Va , ce m-as face fara voi
symaco ce-ti face burtica? Dar Sybille?
Satul de langa Nadrag se numeste Criciova, mai am ceva neamuri si la Jdioara, tot acolo in zona. N-am mai fost demult pe acolo, verisorii pe care ii aveam s-au imprastiat fiecare pe la casele lor.
Cami cum merge cu virusii? Eu folosesc sirop de tuse Stodal, e foarte bun si 100% natural. Daca trece cu Ambroxol e ok, am auzit ca si asta e bun, desi nu l-am incercat. Aveti grija de voi
Geani cum sta Daria cu mancatul? Are pofta acuma?
Dar Sibylle are sau nu viermisori? Ea pama mai bine acum?
Unde-i Alina? Cum or fi rezultatele de la analize? Sper ca Alexuta e bine
Mihaela , gata nu ma mai gandesc la rau, acu ma gandesc ce mai voiam sa va scriu:)
Daniela asteptam poze cu voi si cu peisajele. Aveti cumva si partie de schi aproape? Ca ma mut si eu:)
Mirela ce face Meteut, nu ne mai zici nimic de el? Ca doar el e mai voinic pe aici, restul asteptam sa crestem:)
Porumbel n-a mai scris demult:((( si imi era tare draga
Care din voi mai aveti poze noi? Hai puneti aici sa va vedem.
Eu mi-am culcat gagalicea, sper sa fie un somn lung si odihnitor.
Azi dimineata cand a plecat tati si ne pupam, sa vedeti ce crize facea Sara, tragea de noi, zbiera, ca doar doar o bagam si pe ea in seama:) A fost o dulce.
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
flavia,tratamentul pt viermisori l-am terminat,sybille mananca ceva mai bine decat acu o saptamana,sa fie doar o coincidenta?!.
burtica e tot mai mare,puiuta mea a inceput sa dea din picioare mai mult noaptea..cam incepe exact cand ma duc io catre nani!nu ma deranjeaza,dimpotriva...ce e nasol e ca dorm tot mai rau din cauza burtii nu mai imi gasesc locul,si mai toata noaptea ma fatai!cu mersul la baie deja nu mai e´´problema´´,statie pe la frigider tot asa a ramas!ce e nasol e ca simt nevoia sa pap foarte muulta ciocolata(tre sa mentionez ca normal mananc ciocolata odata pe luna).!
am fost pe la criciova in plimbarile nocturne sau cand mergeam la baie,uitam de noi coborand pe rau si ne trezeam pe la criciova...acolo unde sunt prune muulte si bune!.de jdioara am auzit dar nu am fost pe acolo!noi aveam bunicii la fardea,asa ca pe acolo ne mai faceam veacul si pe la surduc!
va las fetele,ca de azi dimineatza sunt pe aici,incerc sa recuperz cele 3 zile de absenta!ma striga aspiratorul din debara...
diadaniela spune:
Dana povesteste tu cum ati petrecut aseara (numai ce se poate spune, normal:) ca sa ne bucuram si noi impreuna cu tine
Nu va spun decat ca m-am indragostit a n oara de sotiorul meu.
si tot nu gasi ce se intampla cu tubul ala de frisca...in limitele ´´legale´´ale povestilor
Nu l-am mai folosit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by symaco
flavia,tratamentul pt viermisori l-am terminat,sybille mananca ceva mai bine decat acu o saptamana,sa fie doar o coincidenta?!.
Symaco nu e coincidenta...asa e cand are un bb-l viermi, nu are pofta de mancare si mai e si agitata din cauza ca viermisorii emana o substanta(nu stiu sa explic mai detaliat)...stiu de la fetita mea...si asa e la oricine...si agitatia creste la inceperea tratamentului impotriva lor..si dispare odata cu disparitia lor...Sanatate...
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
andora spune:
Scumpelor eu amd eschis sa va mai pupacesc scriu dar nu ma lasa gogoasa asa ca va arat doar poze.. chiar azi am pus aici
Flavia supe rc-a trecut de munti, ajunge imediat si la budapesta
fete;lor pupici de la noi!!!! scuzati scrisul
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
Andora superba printesica, sa-ti traiasca
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
ange spune:
Maia este mai bine.Tragem cu ambroxol si paracetamol in continuare.
E dimin.,ne pregatim de scoala.
Astazi nu ma duc la munca,stau cu Robertzelul acasa ca e friggg,brrrr...si avem vizite la apartament.
Dupa ce o lasam pe Maia lla scoala merg sa-mi schimb o fusta pe care mi-am luat-o ieri si care este mare.Nu-mi vine sa cred!Este"m" si este mareeeAm sclabittt
Incap in "S"
Nu degeaba fac abdomene si bicicleta!! cand imi aduc aminte
revenim 'mancolo.poate facem o "barfa" mica deseara.A! semnati?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andora spune:
Mihaela saru'mana dar in pozele alea numai dsoara nu pare, mai degraba un baietoi obraznic
Cami ce ma bucur ca e Maia mai bine.. si ca iti e mare M-ul!!!!!!!!!! Haha, mie-mi e mic si L cred
Pup!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea