Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ange spune:
Flavia,da frumos mai stelutele alea galbene acolo la tine! Parca esti sefa noastra:)))
Dana,dar nici cu tine nu-mi este rusine!Si tu esti galbena.Tu te-ai vopsit sau ti-au dat adminii titul de sefutza mai mica?:)))
la 21,00 pe mess???
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pinquleasa spune:
fetelor ne dau dintii...
ce le mai faceti bb-ilor cand le dau dintii?????....a mea vrea numai in brate se cere atentie MAXIMA!!!
NICO
impreuna spune:
Aici sunt, Sara inca nu doarme dar a ramas socru cu ea, ca mai are treaba dincolo la calculator.
Acu mo sunat iubitu, se plictisea saracu de numa singur la hotel, mai ales ca la Tv nu sunt decat cateva canale si alea toate in ungureste
Stelute, ce stelute?:) Sunteti belele:))) Din cate am observat de la 1500 de mesaje se ingalbenesc, asa ca bagati scris la greu:))
Ce sefie? Aici cine inaugureaza topicul dimineata ar trebui sa fie sefa toata ziua:))) Eu sunt cam codasa
Gata ca vin la povesti:P
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Maaaaaaaaaaaaai,gata conferinta?
Cand am venit si eu... pauza.Unde ati plecat?
Colegu' meu se uita la tv,copilul doarme si voi unde sunteti?Pun eu mana pe voi!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
pinquleasa spune:
eu is aiiiiiiiiiciiiiiiiiii
am dat o fuga numai la teenovela si cand m-am intors plecase lumea
Nico
diadaniela spune:
Nico ,te-am vazut ca bantui si tu forum.Si eu am tras o bantuiala pe aici si acum ma duc sa ma culc ca-s franta.
Noapte buna fetele!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
bine v-am regasit!
bun venit daniela! mindrete de fata si mama!
noi suntem in mare bine.offf, ce ti-e si cu ccc cupiii astia! alexa nu e deloc bolnavicioasa, si acu' ne-am speriat rau de tot. mai facem tratament pina miercuri si ne luptam cu un regim.
a fost groaznic, credeam ca o iau razna din cauza febrei.
decit sa fie cupiii bolnavi, mai bine ...da' asta e. n-avem incotro, trebuie sa trecem prin toate.
andreea, e gogo fantastica. mi-ai dat idee cu creionul de la tablita, ca alexa mereu il pierde.
geani, eu cred ca Doamne Doamne stie cind e bine si cind nu. oricum ma bucur ca nu ai pus avortul o solutie.
flavia, curaj! acu' trece saptamina. noroc ca-i ai pe socrii.
io's pe mess de la 10,30 si nici o miscare, decit nico.
mai vb miine, ca acu' la cit am citit, am uitat ce mai aveam de spus. deh, virsta!
pup si noapte linistita!
alexa & fam
andora spune:
Aoleu eu iar nocturna..-am luptat cu o durere crunta de cap+masele dar am cam invins asa ca am intrat dar normal sunt singura....
Mai oameni buni dar scriserati nu gluma.
Danelutza bravo dom'le esti casnica in toata regula.... dar cum sa-ti fie mai rusine sa-ti reprezinti neamu' romanesc cel datator pe ciolofance? Haha, v-am zis cum cred ca s-a fixat Uca-n burtica? Taman atunci m-am dat ore-n sir pe punga in Poiana Brasov, m-am ales cu fundul amortit si cu niste vanatai groaaaaznice pe picioare, negre si maaaaari.. hihi, si am dat si ovulul peste cap pan-a ajuns unde trebe'.
Flavia eu intrebam de tricouri si tocmai fiindca am primit si eu mailul ala... dar am gasit in Bucuresti, aia erau din Timisoara Ce face prietenul de familie? Pe cand cina?
Nico uffff dintii astia, pai baga Calgel si Nurofen cupilului... si tin pumnii la iesit fara dureri!
Alina hai ca ce a fost greu a trecut. Noi cand am fost bolnavioare eram cel mai chinuite de regim..... nu ne-mpacam deloc cu orezul si carnita fierte si zeama de morcovi Pup sa terminati odata!!!
Dana si tu dormi?
Cami ce tare tre' sa arate barbatelul tau scump mimand ca e om mare Kilele saracele tre' sa le scutur eu cumva ca nu cad singure
Mai cu sefia tre' s-o hotaram, Flavia aca esti cea mai cu experienta intre noi nu conteaza ca nu esti prima dimineata Eu te propun, astept voturile! Acum esti generaleasa cu stelutele alea pe umar, ce mai vrei dovada?
Pup si deocamdata noapte buna...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
io bintui ca nebuna.
vreau su io tricou, ca vine ziua lu' tati. astept sa-mi spuneti si mie sugestii.
alexa & fam