Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Mimisi ma bucur ca-ti foloseste!
LiaMia am si eu suport din acela de rufe insa deja bara care se intinde si intra in agatatori s-a rupt, asa ca ai grija. Trebuie sa pui f. putine costumase la uscat si numai lucruri de bb.
Mai am un pic si termin 1 proiect din 6 si mi-au mai venit si acte de la firma la verificat !
Ioana distractie placuta pe partie!
A fost doctora la noi si fata nu are nimik, doar mama are probleme la cap. Marti ne ia analize din deget. Se ia mult? O doare? Tipa?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Merci Antoanela. Pana sa ajung la chestii simple o sa incerc asa.

Irina, si a mea s-a rostogolit de pe burta pe spate la 6 saptamani dar cred ca era mai usoara si nu am mai repetat exercitiul ca nu-i placea pe burta.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anto, lasa ca alaturi de Victor vor invia amintirile. La fel la noi toate.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Mie dr mi_a zis ca pina la 6 luni nici sa nu ma gindesc sa incep diversificarea ,pina atunci laptic de prima virsta pina la sfirsitul celor 5 luni si dupa accea incepem cu lapte de varsta doua

Irina frumos apusul de soare

Ioana vacantica placuta la ski

Cit despre sotiori sa-i trimiteti la al meu sa-i instruiasaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by RalucaN

Mimsi, imi zici si mie te rog unde e reteta aia de supa de la Nicol pt care o declari mama diversificarii? Ca am creierii varza si nu ma simt in stare sa caut.
De maine am zis ca-i fac si eu supica, dar am citit undeva ca se fierb zarzavaturile doua ore. Nu inteleg de ce. Ce sa fierbi dintr-un morcov si o juma de telina doua ore?
Supica se poate pastra doua zile in frigi sau trebuie sa faci in fiecare zi? Voi cum faceti?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68036&whichpage=1

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Vera, e intr-adevar f precoce fetita ta. A mea e mai mare cu 11 zile decat a ta si pana acum reuseste sa se intoarca de pe spate pe burta, cu ajutorul meu, si nu stie sa scoata mana de sub ea. Cat despre cealalta rostogolire, de pe burta pe spate am inteles ca o fac dupa 6 luni incolo. Felicitarile mele! Abia astept sa zic si eu ca poate si a mea sa faca figura asta. Singura treaba pe care o face tot timpul este sa faca abdomene, adica se ridica din cap si umerii, cand sta pe spate, in carut sau in patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Si am uitat sa le multumesc si lui pharmacris (fetitele noastre sunt tize! ) si irinei de informatii. Cu ce mi-ati spus voi, cu ce mi-a mai zis dr, cu ce mai lucreaza si fantezia mea (cu prudenta, ca nu stie cum reactioneaza stomacelul bebelinei) o vom scoate la capat.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Irina, cand mai ai timp frate si de apusuri de soare?
e foarte frumoasa poza!
Jadi si Andrei rade cand vede cate o tanti in prim-plan la tv.

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary la ora aia dormea bb si eu nu am fost prea harnica saptamana asta ca acusica soseste soacra-mea si are cine face treaba si mancare ca am un frigider sexy, sexy.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina . E faina treaba cu frigiderul sexi. Asa zice si un coleg de a sotului meu: merge la bar si zice dati-mi un pahar sexi....si barmanita se uita la el lung, lung..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput