Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
marinela79 spune:
Sal'tare.
La multi ani cu intarziere bebeilor care se aniverseaza astazi!
V-am vazut vorbind despre kk in urma diversificarii.Si Iaris face mai des(2,3/zi)dar foarte greu, eu am impresia ca e constipat tot timpul si are o consistenta tare de te poti juca cu el ca si cu o minge si eu ii dau numai ceai de musetel de cand mancam si noi ca oamenii mari.Are la fundel adevarate placintele, cum spuneati si voi, dar asta este, cred ca de acum asa va fi, ca sunt si ei mari.Voi ce le mai dati la bebei sa pape ca eu asa ma plictisesc sa fac zilnic aceleasi mancarici.Ma enerveaza ca nu pot sa-i dau si eu fainoase, ca i-as face ceva budincute cu marut, branzica, orez, la cuptor...mmm ce bun,dar el e grasunel si nu trebuie sa-l mai ingras.
Cat despre tatici si al nostru ne ajuta foarte mult atunci cand este acasa pt ca munceste foarte mult, il hraneste, ii face baie si sta si cu el daca vreau sa trag chiulul dar nu stie sa-i schimbe pampi.A facut-o o data ajutat de mine, dar imi place ca atunci cand sta cu bebe si acesta umple pampi, il dezbraca si ma cheama.
Cred ca pus in incurcatura, adica sa nu fiu acasa, s-ar descurca
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
mimsi spune:
Multumim pentru lamuririle cu privire la supa. Nicol, iti confer titlul de mama diversificarii
. Am salvat reteta ta (si metoda) si urmeaza sa le aplic. De ieri copila a mancat supa (ca i-am imbunatatit-o cu 3 masuri de lapte) - drept pentru care azi a facut kk tare (la cat morcov avea in ea n-avea nici o sansa sa iasa altfel). Eu i-am pus toata fiertura in blender si i-am dat-o ca atare (toata zeama + legumele aferente). Azi a fost a doua zi cand a fost OK, maine ii pun 2 masuri de lapte, dupa care voi schimba reteta supei. Codruta, am vazut ca ziceai de biscuiti - dr ne-a recomandat 3 marci: Hero, Danone sau Remedia. De gasit in comert n-am gasit decat Hero. Sa stii ca au gluten si zahar si scrie pe ei ca-s de la 12 luni. L-am intrebat pe medic si a zis ca-i in regula. Eu i-am dat progresiv, mai intai 1/4, dupa o saptamana 1/2 si voi creste la fiecare saptamana cu cate 1/4 pana ajung la 2 biscuiti (am facut socoteala si asta se va intampla cand Alexia va avea deja 6 luni jumate). Tot zilele trecute cand l-am sunat pe dr (tema fiind acceptarea supei) mi-a zis ca bebele poate manca zahar. N-am dezvoltat subiectul, dar in cazul asta vreau sa-l intreb la viitoarea vizita daca pot sa-i prepar biscuiti in casa (reteta in CC) - macar sunt mai proaspeti si n-au toti stabilizatorii. Astia de la Hero cred ca-s buni cand o sa inceapa sa molfaie ea ca se topesc usor in gura. Am mai vazut in Buc cereale de la Milupa pe care scrie biscuiti. Si am mai vazut niste ciudatenii care nu m-au inspirat (erau prea ieftini
).
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
b_irina_c spune:
Jadi cam rosu apusul ii drept, dar mie mi-a placut (eu de la rev am vagi amintiri
). Codruta mersi de apreciere
. Pozez si eu ce pot ca 99,99% din pozele facute in ultimele luni sunt cu bb.
Godzila Vladut de 2 luni se intoarce pe burta, doar spre dreapta (pe stanga daca-l ajut). Inapoi pe spate se intoarce ocazional cand are el chef (cam rar).
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Referitor la tatici:
cat stateam la noi acasa (primele 2 luni) de toate facea, inclusiv schimba pampersul cu kk, dar intorcea nasul intr-o parte. De cand ne-am mutat la mama e mult mai lejer pentru el (oricum acum iarna el lucreaza foarte mult, deci e iertat). Azi i-am zis schimba papmersul, iar el: nu stiu cum, bine, da stai cu mine... Mai facem baita imprteuna sau ii da el suculetul dimineata.
In primavara trebuie sa-l reobisnuiesc cu chestiile astea. Nu-mi mai
scapa!
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by godzilaquote:
Originally posted by Tonnia
Ioana, felicitari pt primul suculet!
Vera, eu n-am folosit amidon, cred ca Antoanela era. Am folosit Mustela, pt baie au un ulei care se dizolva in apa, dupa care copilul nu se clateste. Asta in perioada de criza, apoi inlocuiesti uleiul cu gel sau cu o crema curatatoare, asa se numeste, de fapt arata tot ca un gel de dus. Dupa baie au o crema hidratanta foarte buna.Sunt grozave, cam scumpe.
Antonia
Sorry, am incurcat borcanele. Da ia zi, tu clatesti copilul dupa baie?
Vera &Iulia Maria (17 octombrie 2005)
![]()
![]()
POZE
Vera, da, eu ziceam de amidon. Cred ca e amidonul alimentar, am luat de la supermarket, scrie pe el: amidon de orez. Pun 2-3 linguritze la o caditza de apa.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
codruta_grg spune:
Mimsi, lasa ca o intreb si eu pe pediatra mea ce bicuita sa ii dau. Merci 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
mimsi spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Mimsi, lasa ca o intreb si eu pe pediatra mea ce bicuita sa ii dau. Merci
Codruta &Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
Daca tot o intrebi, intreab-o si de reteta din CC!
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
godzila spune:
Ioana
idem.
Codruta m-ai speriat. Sa ma pregatesc pt. 2 luni de calvar
. A mea nu are fundul mare poate o fi mai sprintena. Macar beneficiul asta sa il am daca tot e slaba
.
Doamne fetelor ce mi-a urlat asta azi dim la 6 . Nu stiam ce are. Nu-i era foame. Am pus-o la san si a adormit tun. Dar era suparata rau. Oare ce o fi patit? Voi v-ati lovit de asa ceva?
Doamne a tunat si i-a adunat Becali versus Vadim
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Antoanela23 spune:
Moki, tare misto treba cu patinoarul.
In tineretzile mele zburdalnice mergeam in fiecare weekend la patinoar, aveam gasca acolo, hehe, ce vremuri...
Ioana, distractie placuta la party si la munte.
La Multi Ani! bebelusilor aniversati azi, sanatate si noroc.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
RalucaN spune:
Salut fetelor!
Sunt franta. M-a ajuns oboseala. E greu frate si cu job si cu copil, ce sa mai! Eu ma plang? Dar Cristina saraca, cu doi si cu job nou...?
Multumim fetelor de urari.
Cuscra, sa ne traiasca! 
Mimsi, imi zici si mie te rog unde e reteta aia de supa de la Nicol pt care o declari mama diversificarii? Ca am creierii varza si nu ma simt in stare sa caut.
De maine am zis ca-i fac si eu supica, dar am citit undeva ca se fierb zarzavaturile doua ore. Nu inteleg de ce. Ce sa fierbi dintr-un morcov si o juma de telina doua ore?
Supica se poate pastra doua zile in frigi sau trebuie sa faci in fiecare zi? Voi cum faceti?
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

. Da ia zi, tu clatesti copilul dupa baie?