Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
simodina spune:
Am mai pus si noi poze in album:
4luni
5luni
Va invitam sa ne vedeti ce am crescut![]()
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
jadi spune:
Am trisat un pic, m-am uitat la 5 luni si mi s-au parut multe si am ales cateva de acolo, alea sexy, are funduletz super dragutz, alea cu ochelari si ultimile cand doarme. Dupa aia, m-am uitat la 4 luni si am vazut cat de bine seamana Serban cu tine
.
Este un copil frumos, sa va bucurati de el!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
am dubii: cum se zice ultimile sau ultimele? deh , ce sa ii faci, scoala putina!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
simodina spune:
Deni
. Multumim frumos! Si iti mai multzumesc si eu ca zici ca seamana cu mine ca cel putin cand era mic toata lumea zicea ca e ta-su in miniatura
. Acum nu mai seamana asa mult cu el, doar chelia vad ca se pastreza intacta
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
jadi spune:
Dar nici nu se pune problema... are fata rotunda, ochii tai si nasul la fel, desi aici nu se pune ca toti copii au nasul mic.
Eu ce sa zic, ma uit la Vlad si ma intreb daca sigur am fost si eu in ecuatia asta... dar ma consolez repede ca stiu ca a fost la mine in burtica. Mi-e dor de vremurile alea, abia astept sa mai fac un copil!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
ia ca eu o astept pe Raluca sa ne scrie ca sunt curioasa si dupa aia ma duc la culcare!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
pharmacris2002 spune:
Buna seara mamici si bebelus!
mimsi-Eu am observat ca fetitele noastre au avut aceeas greutate si lungime la nastere dar cind am vazut si numele m-a surprins tare mult si placut.![]()

Eu sunt frinta asa ca m-a duc la culcare.
Noapte buna!
nicole74 spune:
Nadina, Jadi are dreptate. Serban e tare frumusel si seamana cu tine. Si la noi spunea toata lumea ca Ioana seamana cu mine, insa acum seamana din ce in ce mai mult cu sotul.
Jadi gata ziua de munca? Am facut si eu aproape 2 proiecte.
Nicole&Ioana Alexandra
poze