Nazdravani de aug-sept 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
danat spune:
Freia sa fie intr-un ceas bun!
Pupicei Capsunicii
Iar pentru asistenta aia de la cresa (cred ca stiu despre care vorbesti) are si de la mine un mare cap in gura
ahhh, sa ma racoresc, ca nu am uitat moaca senina cu care ma anunta ca Raduc are 39,5 C febra 
Cristinamh problema asta cu bunicii pt mine e cam tabu, si consider ca e cu dus si intors. Depinde din ce perspectiva o privesti. Eu am ajuns la "intelepciunea" de-a spune ca daca e sa fie disponibili, e foaaarte bine, daca nu, asta e, mergem mai departe. Cred ca si ei au avut grija de noi cand eram copii, nu au obligatia sa ne creasca si copiii nostri. Eu una ii multumesc lui Dumnezeu ca mama e alaturi de mine cand am nevoie, tata nu i-ar face fatza fizic lui Raduc, sokrii nu mai sunt disponibili, din pacate din cauze de boala sokrelei. Sokru-miu a fost de genul tatalui tau, e mai lenes, cu tabieturi....no comment! Altfel, toti sunt innebuniti si topiti dupa nepot, deh.
Raduc are otita medie congestiva la urechiusa dreapta
. Nu stiu cum a facut, nu a stat in frig, caciulile sunt si peste urechi, ca la rusi, probabil (asa ne-a explicat dr-itza orl) este din cauza polipilor care migreaza si spre trompa lui Eustachie, ma rog chestii de-astea. Ideea este ca suntem pe Ospamox, Tylenol, Aerius, picaturi de nas si de urechi. Peste o sapt trebuie re-vazut de medic. El are o stare destul de buna, insa am observat o chestie pe care a facut-o si in toamna cand s-a imbolnavit la cresa. Umbla prin casa cu paturica lui (aia de bumbacel, moale si bleu, mult iubita de cand era bebe mic) purtata peste umeri ca o pelerina. Zici ca e Zorro
. Asa facea si asta toamna, probabil se simte el mai protejat, vrea sa-i fie ceva drag alaturi![]()
Pupam toti puii scumpi!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
liliac1 spune:
dana_ene mai, dragalasho, stau cu okii ca pe butelie, toata saptamana trecuta, numai sa prind si eu momentul cel mare si..nimic. Si incepe saptamana mea de munca in forta, n-am reusit sa mai dau p-aci si uite ce vad...azi te interneaza. Probabil ca acum deja esti la spital, dar nu este tarziu sa tin si eu pumnii, sa o tii cat mai repede pe Roxanica-mititica in brate si sa te refaci rapid!
si pentru Oana!
danat Offf, mai! Nu stiu de ce am asa un sentiment ca dati din una-n alta
. Dar speram sa treaca cu bine si peste asta...Oricum un
sa treaca mai repede, poate ajuta! Cat despre repetarea dupa un alt copil...nu aveti unul mai galagios in "gashca"? Ca daca nu aveti, ne luam conced si stam pe capul vostru pana incepe Raduc sa vorbeasca
. Mai scap si eu de raspuns la intrebarile interminabile...
Freia Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!! Eiii, de-acum intri in febra "pregatirilor" asa ca...mult succes! Si acum, tu spui de capsunica ta ca este oarecum "jeloasa" pe tati, dar cred ca toti sunt la fel. Adica, ma raportez si la mine si vad ca tati al nostru n-are voie sa puna mana pe mine sub nici o forma!!! Daca ma ia sa dansam, urla copkila, daca stau la TV langa el, se baga intre noi. Intr-o zi, m-a luat de mana (dar nu intr-un context senzual) a inceput sa urle: Este mama meaaaaa! Nu este a taaaaaa!!! Saracul tati s-a si speriat. Asa ca, zic si eu, este oarecum normal...Acum, cred ca acest egoism se mai estompeaza cand apare inca un bebelin, dar tare nu inteleg cum...
Flori Draga mea eroina! Stateam si ma gandeam cum ar fi sa schimbam rolurile. Tu ai fi superodihnita, dar eu cred ca m-as duce direct la etajul 9!!! Mai, si sa stii ca Andra e normala, mai, dar e limbuta ca ma-sa
!
iuliana76 Sa aveti vreme frumoasa. Offf, si cu cucuiele astea! Bine ca nu a fost ceva mai grav. Adica nu-i bine, dar daca n-au putut fi evitate? 
criss Tu intotdeauna ma binedispui. E fain ca mai ai putere sa vazi partile haioase ale situatiilor! Cat despre tatal tau
, e aiurea si chiar nu stiu ce sa zic. Si taica-miu e cu tabieturi, adica el are somnul lui de infrumusetare, ora lui de masa, dar de cand sta cu Andra s-au mai decalat. Si nu mananca inaintea fetei niciodata plus ca e fericit ca INCA mai doarme copkila la pranz
. Ei, ca de multe ori adoarme bubu inaintea ei, asta-i specifica barbatilor (ca si marius adoarme inaintea noastra, ca deh e obosit, a muncit toata ziua), dar avem noroc de copil cumintel in aceasta etapa: daca cineva doarme, nu scoate nici un sunet si se pune sa doarma si ea, ca n-are incotro. Asa ca ma gandesc ca daca o sa stea o perioada cu ei, poate ca se mai acomodeaza/schimba!
Si Andra are mucii pana-n barba dar...scapam noi si de astia, fir-ar sa fie!
Liliana&
Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
liliac1 spune:
Azi e ziua mea de povesti..asa ca sa va spun ce-am patit sambata...
Am avut musafiri, pana pe la 11 seara. Dupa ce-au plecat, pe rand ne-am dus sa facem dus, pregatit copil de nani..pijamale, biberonul regulamentar si vine tati cu o idee "geniala": hai sa mergem, cat bea fata laptele, sa tragem o tzicarica pe balcon. Eu si mai isteata, inchid usa la camera fetei, deschid geamul la baie si la bucatarie sa se aeriseasca, imi iau o geaca pe mine (eram in pijamale) si ma indrept spre balcon. Tati ma urmeaza. Ei, fetelor, s-a facut curent si s-a izbit usa de la balcon si ne-am incuiat! Era 12 jumate noaptea!!! Moama, am intrat in panica, daca iese fata din dormitor si ne cauta?? Era in pijamale, picioarele goale, geamurile deschise, cele multe grade minus afara...Deja aveam o imagine de cosmar! Pe mine ma bufnea plansul, pe marius il bufnea rasul. Stabilim strategii de iesire! Daca ar fi venit fata si i-am fi spus sa urce pe scaun tot nu ajungea sus sa ne deschida. Deja prin fata okilor aveam o "imagine" cutremuratoare, cum ca o sa vina, o sa urle langa usa...Vine el cu ideea salvatoare: rupem usa! Dar era tarziu!!! Daca ne apucam sa facem zgomot, clar, ii fugea tot somnul copilei...Stateam si ne uitam pe geamul de la balcon ca prostii! Mai, si nici nu aveam bricheta
. Ei si cum stateam noi si ne gandeam ce avem de facut, am realizat ca aveam telefonul in buzunar la pijamale (ca-l pusesem sa sune pt duminica dimineata sa ma duc la cursul de legislatie rutiera
si il ascund de Andra ca il butoneaza pana se descarca) asa ca sun la maica-mea. Saraca a intrat in panica, la ora aia sa o sun. Bafta noastra, ca am avut telefonul, ca era frate-miu acasa si el e mai sprinten (imi si inchipuiam cum ar fi sa-l scot pe taica-miu din scutece, pana isi pune izmene, pana isi pune braul...) si mai si stau destul de aproape de noi. Asa ca in 8 minute era la usa. Nu va pot descrie cate scenarii mi-am facut in cele 8 minute, cum am trecut de la starea de plans la cea de ras si invers, cate rugaminti am ridicat sa nu i se termine Andrei laptele si sa iasa din pat!!! iar cand a intrat frate-miu in casa, m-am simtit ca salvata de pe Titanic!
Dau buzna la copil, cand colo, ea deja terminase lapticul si avea treaba cu telecomanda (isi cauta desene animate!!!!). Nici 2 bani n-a dat pe noi ![]()
V-am povestit ca sa ma descarc...dar e bine sa aveti grija! Noi am fost un caz fericit, dar cine stie ce s-ar fi intamplat in alte circumstante??
Liliana&
Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
irinuca spune:
E 11 juma....oare o pregateste de operatie????Ar fi avut timp sa termine vizitele si sa se ocupe de Sansana.Vorbeati in mes. anterioare de Roxana...era sa intreb cine e..hi,hi,hi...asa m-am obisnuit cu Sansana..
Danutzo..am niste emotii....
Freia...super veste!Ma bucur tare, tare pt. voi si astept (daca vrei sa ne arati)poze de la nunta.Abia astept sa vad Capsuna gatita de nunta.
Irinuca 17+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
cristinamh spune:
uite mai ce coincidenta, maine se face un an de cand la noi in gasca s-a nascut prima surioara!!! raluca si mihaela, la voi nu se pune, ca-s mai mari
.
dana!!! macar la tine e simplu, astepti sa te bage in operatie, nu sa te dilati
.
hai sansana, ca te asteapta oana!!!
liliana, pai io stiu cum e... ca doar m-am incuiat pe-afara si andrei urla in casa... la doar cateva luni... partea cea mai frumoasa ar fi fost sa vina andra, sa va vada... si sa o distreze fetele voastre zgribulite de frig. eee, cu ocazia asta poate te lasi de fumat
. cat despre tata... m-a enervat cumplit caci vine o data la 3 luni si atunci e la fel de indiferent. si nu i-am cerut mare lucru, doar sa mai steea la mine...
dana, stii cum e, nici eu nu le-am cerut nimic. mama face asa pt ca vrea, cred ca o singura data am chemat-o eu sa stea cu andrei cand am cununat. dar cand e aici, pur si simplu n-am putut sa inteleg... nu vedea ca in momentul ala mi-ar prinde bine o mana de ajutor
...
iuliana, ah ce te invidiez pt distractia de la petrecere... nici nu mai stiu cand am avut parte de asa ceva!! si tare mi-e dor...
reby, noi am inceput la plimbare fara pampers. chiar daca e iarna, nu facem plimbari prea lungi. il pun inainte sa plecam si pana acum n-am avut surprize. dar noaptea avem in continuare...
ca si suzy, nu renuntam la ea. de fapt, io as fi dispusa sa-i rabd urletele cateva zile, ba chiar aveam sperante cand o pierdusem prin casa, da' se duce repede taticutul lui si-i cumpara alta 
. ca sa nu stricam placerea copilului...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
danat spune:
Liliacule bestiala iesirea voastra romantica pe gerul noptii la o tigara
Norocul vostru a fost ca nu aveati cheile in usa, ca nu mai intra nici neam sa va salveze! Noi avem o yala care musai o inchizi din interior tot cu cheile, asa ca le si lasam in usa. Oricum misto si reactia Andrei!
Cat despre sporovait, noi nu avem gasca de copilasi, din pacate nu mai este nici unul asa de mic la bloc (avem o vecina mai mica dar e cam tacuta) sau prin apropiere. Parcuri nu prea avem in zona, asa ca gradinita ramine varianta de socializare.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Freia spune:
Liliacule, voi ca si Capsuna cu tasu. A iesit pe balcon dementu sa fumeze si a lasat Capsuna in casa si s-a intamplat ceva ce sanse sunt de 1 la 1 milion, a cazut maneru de la usa si l-a inchis in balcon. Io am venit dupa 20 de minute si il vedeam pe asta cum atarna pe balcon strigand la un vecin. Nu puteam sa intru in bloc, nu aveam cheile de la tasu de acasa. Norocu nostru a fost ca socramiu era in bucuresti si sta in acelasi bloc. Cauta la ala batranu cheile, alearga pe scari , vezi ca nu se potrivesc cheile, Capsunika urla de mama focului, io eram deja apa toata. Cand am intra in casa fimea era uda toata de la plans, transpiratie, speriata, si tasu inghetzat pe balcon. Am facut un scandal monstru atunci. O exeprientza care nu vreau sa o retraiesc.
Freia si
Alexa
Intram in legalitate
Rodica P spune:
Dana tinem pumnii sa fie bine si sa mergi cit mai repede acasa cu bebe in brate!
Freia felicitari sa fie intr-un ceas bun si pupicei capsunicii sa stii ca eu chiar ma gindeam la voi si ma bucur ca ai mai dat si tu un semn!
Florentina pupicei gemenilor sa doarma bine sa manince si sa creasca mari si mamicii lor curajoasa si puternica!
Liliana mai ce poveste de groaza lasa bine ca nu si-a dat seama Andra ca s-ar fi speriat sigur! Vorba Critinei poate te lasi de fumat
, si Costi s-a lasat de o luna si vad ca se tine deocamdata!
Danat sanatate multa lui Raduc dragul de el
!
Rodica si Stefan-Daniel 
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
adameasca spune:
Fetelor, inca nu stiu nimic de Dana. Am vorbit dimineata cu ea, zicea ca probabil dupa amiaza o sa intre in operatie. Promit ca de indata ce aflu ceva va anunt.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
cristinamh spune:
mai, da chiar nici o veste?? de n-am dat refresh azi de-am innebunit...
adameasca.. pls... ce stii de dana si sansana???
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003