Nazdravani de aug-sept 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
cristinamh spune:
of ma flori, grea decizie la tine... acum depinde de servici. daca iti permite sa-i duci pe toti 3 la cresa//gradi, si daca vrei sa-i duci pe-astia mici, normal...
eu una n-as avea inima sa-i duc pana la severin. vezi tu la toamna daca te poti desparti de ei
.
si gradinita lu irinuca era particulara, nu de stat.
ps.irinuca, da' manualele ti le-au returnat??
ankalaura... ma, scrii mesaje de-astea cu suspans... pai neuronu meu proceseaza incet rau, dupa juma de propozitie se blocase... si nu pricepea... noroc ca i-am dat restart, a citit tot si a priceput!
iuliana pana acum nu a atentat la sor-sa... doamne fereste...
io am reusit
azi dimineata IN SFARSIT sa scriu raportul de doi ani juma la andrei in jurnal. de vaccin, de mancare, de iris, patanii diverse. si m-am apucat sa fac si lista cu tot ce scoate pe gura copilul. cred ca zice ca ma-sa s-a ticnit, cum scoate un cuvant, cum deschide agenda. a venit si el cu doua culori sa scrie, si l-am lasat sa mazgaleasca. sa vada mai incolo ce artist era!!
pana la urma o sa iau la scormonit cele 70 de capitole si sa adun povestirile despre el. ca tot aici sunt cele mai multe traznai!!!
si, sa va amintesc ca astept poze pt rubricile restante?? mai ales cu suriorii??]
flori, uitam... ce-i aia PAUZA?? exista?? si la ce foloseste
??? aseara de exemplu la 7 m-a trimis cristi la culcare... m-am dus fara sa comentez, dormit 2 ore. apoi il intreb de ce m-a trimis... "pai aratai ca
..."

...
of, si nu mai vine vremea aia frumoasa, ca asa dor imi e de voi...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Sasha.p spune:
Salutare, fetelor, uite ca reusesc si eu sa mai dau cu batzul pe aici, desi v-am citit aproape zilnic si pe cuvantul meu ca v-am raspuns la toate, dar in gand
....
Mai, Irinuca, cum se numeste gradinita cu pricina ???? Ca mi-a venit cu spume cand am citit. Imi venea mie sa ma duc sa le iau de gat !!!!
Anka - si mie mi-ar fi dor de Sasha daca l-as trimite undeva, dar tare mi-ar prinde bine macar cateva zile de liniste, mai ales ca pe tati il vedem dupa orele 21.00 ...

.....
Mireaf - orice ai zice, cu doi odata si cu aceleasi nevoi e mai greu, asa ca tot imi scot palaria in fata ta !
Roisin-ule - si eu vreau in parc, ca si acum "roseste" Sasha cand ii aduc aminte de "Minuna" ...
Cristina - stateam si ma gandeam daca si Sasha ar fi asa de ingrijorat daca ar avea un surior/o surioara .... Ca tare imi pare egoist ... Chiar asa, ce mi-a facut : acum 2 nopti m-am trezit pe la 4.30 dimineata si nu mai puteam sa dorm. La un moment dat s-a trezit si el si ii zic da-te mai incolo sa doarma si mami cu tine. Raspuns (in timp ce ma impingea cu picioarele) : pleaca, mami, pleaca, e patul meu !!!!!
Aoleuuuu, iar vine seful .... va pup pe toti si astept sa ne vedem in parc !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
l_carmen2003 spune:
Uite ca sunt cateva luni de cand nu am ajuns aici... ma mai primiti?
Nu am putere sa va povestesc ce s-a intamplat de atunci, doar ca anul trecut am pierdut dintr-o eroare medicala o sarcina si mi-am revenit f. greu. Psihic, in primul rand. Acum sunt din nou eu de cateva luni.
Alex - 2ani si 6 luni deja - creste frumos si ne lumineaza viata. Stiti cum e pentru ca aveti si voi minunile voastre alaturi.
N-am reusit sa citesc chiar tot pana acum, doar topicul asta insa am ajuns cumva la zi...
Si am vazut si pozele cu puiutzii si sunt superbe. Sunt minunati, avem niste copii splendizi.
Cristina, sigur ca Andrei o adora pe Iris, doar acum el e fratiorul cel mare... Am vazut cum o tine protector in brate, super. Chiar ai un jurnal cu 70 de capitole?, Doamne, bravo tie. Eu din pacate in afara de cateva filme si cateva mii de poze nu m-am invrednicit sa scriu nimic despre evolutia lui Alex.
Mireaf, bravo ca te descurci. Jos palaria si in plus putere!
Ankalaura,
.
Danat - Superbe pozele. Superbe modelele - ce mare a crescut Raducu!
Roisin, si eu am aparut rar pe aici, dar chiar "Craciun fericit!????"
Irinuca, eu m-as opri direct la OPC si nu as ezita sa anunt si un post tv, pentru ca asa o practica e de neacceptat.
Azi am cautat gradinite pentru Alex si am colindat pe la 7 bc. Mi-am umplut inima de lumina cat de frumosi sunt copiii. M-am oprit la doua variante, una unde grupele au 8-9 copii si desi sunt cam departe si de serviciu si de casa au niste conditii superbe, insa nu au un loc de joaca frumos afara si o alta care are de toate numai locuri nu deocamdata pana in iunie...
Voi pentru ce ati optat, gradinita cu program prelungit sau normal?
Eu ma gandeam pt programul prelungit, chiar daca nu il voi lasa decat pana la ora 14, pentru cazul in care cumva nu as putea sa il iau in vreo zi... sa manance acolo dar fara sa doarma.
O saptamana frumoasa si numai bine tuturor.
iuliana spune:
Ne-am luat si noi, fetele, bilete sa venim acasa. Trei miute mari si late
. Plecam pe 14 iunie si ne intoarcem pe 12 iulie. Alex o sa isi ia si el bilet doua saptamini mai tirziu. Mai dam si acolo o mie juma. Asta este, bine ca venim acasa. Nasoleala e ca mie imi expira pasaportul in august si trebuie a fie valabil minim 6 luni si dureaza vreo 6 luni sa il faca Consulatul. O sa sunam azi sa vedem cum stau lucrurile ca am incurcat-o. De abia azi mi-a venit in minte sa verific:(.
Stiu ca cineva stia pe altcineva:) cu o pensiune la Sinaia...parca Irinuca. Spuneti-mi si mie unde am putea sa stau vreu 3 zile la Sinaia, intr-un loc bunut si fara preturi enorme si fandoseli...deh, ca toata lumea:).
L-carmen_2003, sa imi dai si mie nr tau de tel sa te sun cind ajung in Iasi, poate o sa poti sa ne intilnim.
Apropos, ia sa faceti bine sa fixati o data aproximativa de intilnire sa ne vedem....undeva la sf lui iunie:).
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
bebitzu spune:
buna la mamici de nazdravani,
va citesc de ceva timp, insa nu mi-am facut curaj pana acum sa va scriu, nu ma intrebati de ce, nici eu nu stiu.
Am si eu un baietel, Mihnea, nascut in septembrie 2003 care devine pe zi ce trece mai "domnisor" si de care sunt tare mandra,nu ca as fi singura mamica.
Cristina, de mult timp vreau sa te intreb - tu esti din Severin?
Numele tau de familie (de fapt cred ca al sotului) imi pare fff cunoscut, parintii mei aveau niste prieteni cu acest nume, lucrau in acelasi domeniu (pe vremea lui Ceasca) - comert.Daca nu ,scuze.
Spor in toate si sa auzim numai de bine.
iuliana spune:
Bebitzu, bine ai venit si te asteptam cu mai multe noutati despre "domnisor":).
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
bebitzu spune:
Iuliana, multumesc mult de primire.
Domnisoru meu este un rasfatat si jumatate, face aproape numai ce vrea el, insa per total este un copil cuminte.
Noi am venit cu el aici cand avea5 luni si jumatate, la gradi merge din luna a 9-a, acum deja vorbim (nu asa mult pe cat mi-as dori eu) in franceza, uneori o franceza-romano+ceva pe limba lui, are cuvinte pe care le zice in aceeasi fraza si in ro si in franceza - ex: dodo/nani, da/bien si multe altele.
La gradi este foarte comunicativ, dna lui educatoare este romanca (este o gardi de stat in care se vorbeste numai in franceza) si uneori mai vorbeste cu el si in romana, deja are un baietel de care este nedespartit si cu care face cam toate boacanele, pe fetite nu le bagam deloc in seama, insa acasa cand vine ne povesteste cam ce a facut fiecare.
Acasa incercam sa petrecem cat mai mult timp cu el, tinand cont la gradi sta aproape 10h.
Imi face mare placere sa va citesc, si promit ca in limita timpului liber va voi mai povesti si eu cate ceva.
cristinamh spune:
bebitzu, bine ai venit!!!
nu, nu sunt din severin. sotul meu e din rogova, si din pacate nus tiu cu ce se ocupa cei de la el din "neam"
. din ce-i cunosc, nu stiu nimic de comert, dar n-as baga mana in foc.
da' si sotu lu' mireaf e din severin...![]()
mei iuly mei, cum ne organizezi tu intalnirea de "iunie"
. normal ca facem , doar nu crezi ca ratam evenimentul?? fetele din afara, care mai veniti acasa, sa stim ce calcule facem!!
carmen, ma bucur ca ti-ai mai revenit si nu ne-ai uitat
.
n-am jurnal cu 70 de capitole, ci toate subiectele de pe forum arhivate. de-aici ziceam ca o sa scot toate povestile despre andrei, sa i le strang.
dupa cum vedeti, is f rapida, ca mai am un teanc de
care tipa dupa mine... si io tot frec menta!
ps. subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70646" target="_blank">aici
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003