Nazdravani de aug-sept 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
cristinamh spune:
aoleu ma irinuca, io intru sa povestesc ceva "vesel" si ce vad??? bai nene, unii in romania sunt de-a dreptul ticniti!!!
nu stiu cu ce sa incepi, cu protectia consumatorului, n-ar fi rea si o plangere la politie pt abuz si inselaciune... asta imi vine acum in cap. dar te rog eu, nu cumva sa-i lasi sa scape!!! da-i si in judecata daca e nevoie, ca merita cu varf si indesat!!
acum sa zic ce aveam de zis. din seria "am copil cuminte"
. scot azi fata pe balcon, in carut, ca nu e timp de iesit afara. imbrac si pe andrei, las balcon deschis, eu la cratita. cat am curatat un cartof si-o ceapa, il vedeam pe andrei ca facea dumuri rapide in balcon..."pa tenu, pa ina, pa cru " (--trenu, masina, creion). la fiecare drum zburau pe geam obiectele in cauza... io credeam ca le pune in cutia mare cu jucarii... si-mi ziceam, vaaaaai, ce copil cuminte am!. pana cand a ajuns la creioanele colorate. cu astea nu se prea joaca, plus ca sunt prea mici sa le arunce la jucarii.. asa ca am fugit la el... si ma uit pe geam
, sa innebunesc... doua trenuri, un camion cu remorca, vreo 15 masinute mici si cateva mai maricele, + un pumn de creioane.
asa ca imbraca repede maimutza, aia mica dormea dusa, si iesi in fata blocului in pantaloni de panza si adidasi si aduna repede... o plasa de cora, plina ochi... si andrei se amuza fantastic cautandu-le prin zapada!!! exclama la fiecare cum le recupera!!!
morala: cine mai pateste asa???
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
danat spune:
Fetelor, primiti va rog si de la Raducu un martisor virtual plin de noroc si sanatate! O primavara cu multe, multe bucurii!!!
Irinuca ma sperii rrrau de tot cu gradi aia de tot kktul (ca sa nu zic altele!). Eu nu as sta degeaba, i-as face albie de porci peste tot, sa nu mai pateasca si alti copilasi asa. Doamne ce femei, ce inima au ma alea care ii lasa sa sufere??? Si-si bat joc si de ei, si de parinti...animale daca le zici, jignesti animalele! 
Roisin ma bucur ca esti mai bine cu "pisicu'" se simte din mesaj. Nu-i asa ca-i mai usor la servici decat acasa?
Cum mai rezisti cu trezitul noptile si a doua zi la servici?
Am pus niste poze de la munte la linkul:
http://community.webshots.com/album/548124375QbnyEg
Poate o sa va placa, e si pensiunea unde am stat in Bran.
Va pupam!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
mihaela_s spune:
multumim de martisoare! 
danat, am vazut pozele, mi-a placut Serena, cred ca v-ati simtit bine. Peisajele de iarna sunt minunate!
roisin, sper ca macar paste fericit sa ne urezi
. Stii tu vorba ceea: din an in paste, craciunu' fuse, pana la urmatorul ciocnim oua rosii, nu?
Eu am acasa o maimutica. In poza asta, Diana statea in spatele meu, facand ce o vedeti pe Silvia. O imita pe Diana in toate. Bune si nebune
. Cateodata imi vine sa imi iau campii, Silvia e foarte batausa, Diana incaseaza frecvent de la ea. La camin a impins o fetita nou-venita care a cazut, iar Silvia a stat in "time out". E locul si forma de pedeapsa la camin-izolarea temporara a copilului, un fel de colt dar mai uman
, ca sa stie ca a gresit. Acasa insa nu vrea si pace sa inteleaga ca nu are voie sa loveasca si sa muste.
Cand am intrebat-o de ce a impins-o pe colega ei, mi-a raspuns:"ca e mica!" Dar pe diana de ce o bate, nu mai inteleg.
Are o pasiune pentru masini, in fiecare dupamasa cand venim acasa de la camin, de regula cu taxi pana se face mai caldut, prima intrebare e: "cum o cheama pe masina asta?"
In ficare seara ma intreaba:"de ce ai venit la camin sa ma aduci acasa?" "eu vleau la camin!". Ma bucura foarte mult ca ii place.
Ii place foarte mult sa ii citesc povesti si din enciclopediile Dianei, inclusiv cea cu corpul uman. Se distreaza de "putulica", la fel cum se distreaza si de o reclama de la tv unde se vede o putulica a unui baietel.
Va redau si ultima discutie avuta: "mami, de la unde sunt eu?" "de la mama si de la tata"..."si tu esti a lui tata?"..."da, si eu.:))"..."esti copilul lui?"..."nu."..."ba da!" :)).
Apoi ma intreaba: "da' tu de la unde esti?:))"..."de la buni Eva, care e bunica ta si mama mea"..."nu, buni e si mama mea!" :)).
Cam astea de la noi, va pupam!
Pupici!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iuliana76 spune:
Buna fetelor.
Sa mai scriu si eu cum o mai ducem.
Am fost la munte cateva zile, de pe 15, miercuri pana duminica.
Prima zi a fost cu ninsoare si ger, restul zilelor au fost insorite. Mi-a parut rau ca n-am facut poze din prima zi cand era zapada pe brazi si era un peisaj de basm, cum a dat soarele cum a cazut toata. Am fost la Predeal, am stat la o vila "Cota 1200", pe drumul spre 3 Brazi. Foarte frumos acolo, am luat un apartament ca de vineri au venit si socrii si asa mi-au mai luat fetele de pe cap si m-am relaxat putin, nu de alta dar Emma nu statea mai mult de o ora fara mine. Le-am dat cu sania pe fete, am facut un om de zapada spre amuzamentul Andreei, am fost cu saniile prin padure pana la 3 Brazi si inapoi de cateva ori, Sambata, cand deja nu mai era zapada pe sosea, am luat-o pe Andreea pe jos la 3 Brazi si spre surprinderea noastra a mers dar cand am ajuns inapoi in camera a adormit instantaneu. Imi era frica sa nu raceasca fetele mai ales ca nu prea erau obisnuite sa stea prea mult afara in frig dar n-au avut nimic. In curand voi pune si poze.
Sa va povestesc de fete:
Andreea parca invata multe de la o zi la alta. Ce nu vorbea inainte acum ma mir de unde stie atatea cuvinte. Totusi nu face propozitii mai lungi de 3 cuvinte. Ma imita pe mine in tot ce fac, la bucatarie imi aranjeaza mereu oalele prin dulapuri, la baie baga si scoate rufe in/din masina de spalat,aseaza diverse lucruri pe acolo, ma ajuta la strans rufele de pe sarma, eu le adun si i le
dau ei sa le duca in casa, impacheteaza rufele. Ii zice Emmei ce are voie sa faca si ce nu, daca Emma plange o linisteste "gata puiu", o incurajeaza sa mearga sau sa se ridice " hai Amma, mete (merge) Amma, e haioasa foc. O ia tot timpul in brate, o pupa, o mangaie. Mai rau e ca vrea mereu s-o ridice in picioare si apoi ii da drumul, Emma nu are stabilitate si daca nu se tine cade asa ca trebuie sa fiu mereu foarte atenta, cand nu le pot supaveghea la secunda o pun pe Emma in premergator ca stiu ca de acolo nu are cum sa cada.
Dar prefer sa o las mai mult pe jos singura, sa faca "antrenament". Tot ce face Andreea vrea sa faca si Emma, orice manaca sau bea vrea sa-i dea si ei, la orice lucru zice "si Amma". Apoi "Si Dea (Andreea) si Amma". E foarte echitabila. Nu-mi vine sa cred. Cand o schimb pe Emma imi aduce pampers, servetele, crema. Daca nu o vede intreaba imediat de ea. Si in somn o aud strigandu-si sora.
E foarte protectoare, daca o vede pe Emma mai la marginea patului, chiar daca sunt langa ea striga "mami cade Amma", cand o vede ca-i e somn vine si-mi spune "mami Amma patu". Cand o culc pe Emma ii zic "sss, sa faca nani Emma" si ea face "sss" cu degetul la buze si apoi isi aduce papusa si zice ca ea il culca pe bebe. Stie ca multe din lucrurile cu care o imbrac pe Emma au fost ale ei si e foarte incantata, zice " ata (asta) aine (haine) Dea mica" .
Nu ma lasa sa vorbesc cu nimeni la telefon daca nu vorbeste ea prima. Cand vorbesc cu mama sau cu soacra-mea nici nu-mi mai da telefonul inapoi.
Emma e vioaie, merge de-a buselea, se ridica de patut sau de alte
obiecte de care poate sa se apuce, merge tinuta de maini dar destul de neechilibrat. Nu-i place sa stea decat cu mine sau Andreea.
O imita pe Andreea in tot ce face sau ce vorbeste. De la ea a invatat multe,chiar nu ma gandeam ca Andreea va fi pentru ea asa "profesoara". O iubeste pe Andreea mult, tot timpul ar fi peste ea. Efectiv tanjeste dupa ea. Ii place la baie foarte mult, se balaceste si nu conteaza ca-i intra apa in ochi, nu-i place
s-o imbrac. E mofturoasa la mancare, nu stiu cum s-o mai pacalesc si ce sa-i mai gatesc. Idem Andreea in acesta privinta.
Nu stiu ce sa va mai povestesc, cred ca am spus destule.
Dana, Frumoasa Roxana, sa-ti traiasca, parca seamana cu Oana, nu?
Hai sa-ti mai spun ceva, cand am plecat de la spital era acolo o asistenta mai batrana care avea grija de bebei si cand i-am spus
ca mai am acasa o fetita mi-a dat cateva sfaturi (poate le-ai auzit deja). Mi-a spus ca intreaga mea atentie trebuie sa fie spre cea mare, ca sa nu sufere din cauza schimbarii.Sa-i zic ca am adus-o pe Emma acasa pentru ea, ca Emma e papusa ei vie, ca sa aiba cu cine se juca, ca Andreea va trebui sa aiba grija de bebe. Daca plang amandoua nu-i nici o problema daca o lasi pe cea mica si te ingrijesti de Oana, pentru ca Roxana e prea mica sa-si dea seama in schimb Oana va inregistra totul. Nu-i face nici o observatie relativ la comportamnetul Oanei fata de Roxana, indiferent de ce face, cel putin pana se obisnuieste cu ea. Daca o strange prea tare in brate zi-i: gata, tu ai iubit-o pe Roxana acum hai sa te iubeasca mama pe tine", inventeaza orice.
Irinuca, ma bagi in sperieti cu cele spuse despre gradinita.
Iar despre cezariana, depinde de fiecare, de pauza facuta (eu la 11 luni dupa operatie am ramas insarcinata in timp ce doctora imi spunea sa treaca minim 2 ani), depinde de varsta. Nu-i refacerea mult mai grea dar se simte totusi altfel. Nu vei iesi dupa o saptamana dar dupa 2 poti incepe sa iesi cu amandoi.
Roisin, dar lunga mai e Irinuca ta, Emma are 10 luni si n-are 70cm. In privinta greutatii nu tine s-a depaseasca pe sora-sa la varsta ei.
Iuliana, frumoase pozele voastre, diana are niste falcute si niste picioruse, Emma mea e slabanoaga rau pe langa ea. M-ati dat gata cu proiectele de arta. Am luat link-urile si ma apuc si eu de asa ceva cu Andreea, daca voi avea timp si daca vom putea de Emma.
Cat despre timp, intr-adevar trece foarte repede, in curand vom serba 1 an, si se pare ca vom face "turta" ceva mai devreme, pe 2 aprilie cred, ca vine nasi-su de botez din Canada in Romania cu treaba si pleaca pe 7 aprilie, asa ca vom serba "turta" si apoi pe 27 ziua de nastere.
Mihaela, haioasa foc Silvia "maimutzica". Poate va trece perioada "batausa" si va da in altceva.
Cristina, frumoasa vacanta ai avut, daca se poate numi asa. Noi am fost la munte cateva zile si la o saptamana ii zic sotului ca am nevoie de un concediu."Pai n-ai fost la munte saptaman trecuta?" Ala a fost concediu. La mine serviciul sunt fetele, asa ca daca nu plec 2 zile de acasa fara ele inseamna ca n-am avut concediu. Bafta la gradinita lui Andrei! Am vazut si pozele cu balaioara.
Draguta foc!! Seamana cu Andrei, dar mai tarziu isi va lua trasaturile ei, cam pe la 6 luni.
Danat, foarte frumoase pozele, mai ales cele din final, niste peisaje superbe.
Mireaf, nu stiu cum te descurci, sincer, la mine e casa vraiste de mult, si tot zic ca angajez femeie dar nu am avut timp sa ma ocup. Asa ca mai fac eu, sotul, mai ma ajuta frate-meu, azi fac si maine e la loc si n-am nici un spor la nimic.
Axa_Io, noi am avut-o bolnava pe Andreea in toamna, i-am dat antibiotic ca avea febra sau infectie dar, pentru ca boala revenea,i-am facut analize temeinice sa gasim streptococul sau stafilococul sau sursa infectiei si apoi i-am facut antibiograma si i-am dat antibiotic "la fix" . Asa ca mai bine i-ai face niste analize si apoi antibiotic pentru ca asta luat prea mult slabeste sistemul imunitar si mai dai si ficatul copilului peste cap. Multa sanatate va dorim. Poate ne zici si noua mai multe despre regimu tau,asa un menu pe 3 zile ca sincer din cele scrise de tine insemna ca nu mancai
mai nimic. Bravo tie ca ai slabit atat, ai avut vointa. Eu in 3 luni am slabit 5 kg, si acum ma lupt sa mai slabesc 5.
Anca, Sasha al tau seamna cu baiatul nasilo nostri. Asa a avut si el o perioada, si nu de la gradinita. Dar a trecut, asa ca ai rabdare si totul va fi bine.
Liliac, m-ai facut sa rad cu fotoliul din balcon. Foarte misto!ca sa zic asa.
Hai ca m-am luat cu vorba si s-a facut tarziu si Emma ma scoala cu noaptea-n cap maine dimineata, parca ar avea servici, asa devreme se trezeste. Si nici nu vrea sa stea singura.
Numai bine tuturor!
Iuliana
iuliana spune:
Aoleu, Iuliana, mi-a luat ceva timp sa citesc mesajul tau:). Ma bucur ca fetele sint bine si iubitoare.
Si ale mele sint la fel. Ce ma mira e ca, daca o trezesc eu pe Emma, face scandal, dar daca o trezeste sor-sa (si eu profit sa o iau pe Diana si sa o duc in pat la Emma ca sa o trezim pentru gradinita:), nu zice nimic, ba chiar zimbeste. Si Emma toata ziua intreaba de Diana, stie care sint lucrurile Dianei, tot ce e mic e al Dianei. Vrea sa ii dea de mincare, azi am prins-o ca i-a dat apa Dianei cu un paharel si a udat-o toata. Nu stiam eu de ce face Diana hic-hic, dar sor-sa ii dadea apa si mindra mica bea cu noduri
.
Emma vad ca a inceput sa spuna propozitii mai multe si vine de la gradinita cu foarte multe cuvinte noi si expresii. Imi arata degetele mari ridicate de la miini si spune bucuroasa "I did it" cind reuseste ceva sau "I got it". Stie sa zica si in engleza si in romaneste ca de ex "take it off" sau "scoate" si multe altele. Are si ea scene de gelozie cu sor-sa de la jucarele. Cu ce se joaca Diana, vrea si ea si se duce sa i le ea, dar ii da altceva in schimb
. Trebuie sa ne razboim ca nu vreau sa o fac sa creada ca tot ce avem e al ei.
Diana e toata numai un zimbet. Merge tinuta de minute (atit cit poate sa isi tina echilibrul cu ajutorul meu) si e tare bucuroasa si sare ca broasca atunci cind o fugarim pe Emma mergind. Amindoua sint in extaz. Ii place sa ne fugarim pe scari si, imediat ce urcam, se uita in spate si asteapta hirjoana cu sor-sa:) si tremura din tot corpul. E mare dragoste cu ta-su. Cind il vede ca intra pe usa, incepe sa se framinte si sa tipe de bucuie, intinde miinile la el si face scandal daca nu o ia in brate. Emma, pe partea cealalta, intinde si ea gitul si se mitiie si asteapta atentie. Ce mai, e hai mare cind le vedem cum vor atentie:). Nu stiu exact cite kg are Diana si nici citi cm. O sa o masor saptamina viitoare. Mi-a trimis mama cereale pe care le maninca cu mare placere (de astea de aici, care sint numai praf de orez fara nici un gust nimic, de-a dreptul boribile, nici nu se atinge si nu ma mir ca m-am chinuit luni la rind cu Emma care nu le accepta deloc) si am mai scapat de scandalul la masa. A avut 2-3 zile cind nu i-am mai curs nasul ca ii trecuse deja raceala si acum e iar cu mucii pin'la briu. De data asta nu a luat de la Emma. Si da-i si lupta cu mucii si, cind stranuta, ii ajung mucii pina in barba
.
Diana nu merge in 4 labute, nu se ridica, incearca, dar nu reuseste decit in genunchi. Nu sta pe burta deloc, se intoarce imediat, dar merge pe spate ca racul. Se salta de fund si impinge de picioare. Azi ta-su a prins-o taman la tanc ca era atirnata cu capul in afara patului nostru... mai avea un pic si se ducea de pe pat. Am niste fete tare puturoase:). Diana s-a smecherit. Stie ca, atunci cind trag usa de la pat, inseamna ca plec si incepe scandalul. Vrea sa stau linga ea cind adoarme. Cum iau mina de pe ea, cum incepe mieuneala, dar o mai las sa scheaune ca nu vreau sa o iau de la capat ca si cu Emma cu dormitul la noi in pat. Ne trezeste de cel putin 3 ori pe noapte, dar vad ca ta-su se scoala mai des ca mine:). Dimineata intre 6.30-7.30 Diana se trezeste si asa as mai doooormmiii. Nu am mai dormit si eu pina la 8, nu mai zic de 9, de un car de timp. Sint rupta de oboseala. Ieri iar ma apucase febra si aveam dureri de muschi in tot corpul si asa patesc cind am ajuns la limita oboselii. Am avut noroc ca am tras un pui de somn de 2 ore:) si mi-am revenit.
Emmei ii place tare mult la ea in camera. Nu ne mai vrea cu ea in camera. Mai sint exceptii ca aseara cind nu a vrut sa doarma fara ta-su, dar in rest nu sint probleme. Are o boala cu inchisul usilor. Pur si simplu m-a terminat. Inchide si deschide usile de 100 de ori, cred, pe zi, apoi isi agata posete, palarii, pijamale de minerele usilor si o ia de la capat cu inchisul si deschisul usilor. La prinz nu a vrut sa stea in pat pina nu am inchis de tot usa la camera ei. De simbata mergem din nou la balet ca m-a innebunit ca ea vrea la balet.
O sa mergem si noi la Las Vegas pe la inceputul lui aprilie si probabil ca luna asta la munte. Am platit deja hotelul pentru ambele calatorii, dar trebuie sa sunam sa facem rezervare.
Mai scriu miine ca imi cad ochii in gura de somn. Pup fetele!!
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
rain spune:
Buna,
mamici de pitici, va cer si eu ajutorul, caut o bona (de incredere, care sa mai fi avut grija de copii, eventual o bona pe care ati avut-o voi si care a fost ok) sau o cresa particulara (unde sa fie conditii bune si sa fie aproape de noi, adica sector 4 sau 3) pentru moatza mea si nu stiu pe cine sa mai intreb, ma gandesc ca puii vostri sint mari si ati trecut prin multe, va rog, daca ma puteti ajuta cu sfaturi, informatii, astept mailuri pe adresa nicoleta@gmail.com
va multumesc din suflet si sper ca nu am deranjat cu mesajul meu!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
cristinamh spune:
rain, nu ai deranjat... daca o sa te poata ajuta cineva de pe la noi, sunt sigura ca o s-o faca... din cate stiu bonele is inca "in folosinta" pe-aici.
iuliana, am auzit o chestie... cum ca in vara acum biletele catre europa is mai scumpe din cauza campionatului de fotbal, mai ales atunci cand vreti voi sa veniti. verifica, poate schimbi plecarea...
ce-mi plac povestile cu pitici
... tot de ieri avem si noi una, cand tipa andrei ca disperatu la mine cand credea c-0am inchis-o pe sor-sa pe balcon. el stia ca doarme in carut, n-a vazut cand am bagat-o in casa... io inchid balconul si el striga IIS si-mi arata disperat carutul... i-am zis ca iris e in patut, si-a fugit repede sa se asigure.
a doua faza dura a fost la baita... o las pe iris dezbracata pe pat.. fuga andrei la ea, o prinde de picioare si incepe sa-i faca gimnastica
. ii misca picioarele si numara..."nu, doi"... imi reiau locul, o prinde de manute sa-i faca el extensii... iar la mama, cand a gasit papusa mea de un metru, a lungit-o pe pat si i-a aplicat acelasi tratament.
v-am promis niste www.nazdravani.ro/100_6165.MOV" target="_blank">"gangureli"
.. am facut un film nou, mai scurt, dati clik dreapta pe el si "save target as..." are 7Mb... daca nu se deschide, www.quicktime.com , de aici programelul. (ps. o sa-l sterg de=aici peste vreo 2 sapt... ca ocupa un spatiu de care e nevoie)
roisinu, cum credeai tu ca da caldura si nu iesim in parc??? ha???
iuliana76, mai, uite asa-mi fac eu curaj sa plec cu copiii, din povestirile tale. ca vreau si eu la munte

mihaela.. apropo de maimuta
ma chinuiam cu andrei sa repete cuvinte dupa mine... merg unul, doua.. ajung la pisica, tot ii zica "pica". "andrei, zi pisica". raspuns "miau".
ps. pusei poze noi
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
Cristina, ma distreaza tare Andreiu tau, pupa-l-ar mama pe el
. M-a distrat tare faza cu "pa tenu, pa ina". La un moment dat m-am gindit ca a aruncat-o pe sor-sa pe geam, dar apoi mi-am amintit ca Ina e a lui roisin si a ta e Iris
. Scumpa tare e Iris cum gingureste.
Irinuca, tre' sa faci ceva cu gradinita aia, sa ii reclami.
Danateu, misto pozele de la munte. De abia astept si eu sa vad cum reactioneaza Emma cind o sa vada zapada.
Mihaela, si Diana sta cind o cotonageste Silvia? Ma astept si eu sa vad batalii intre fetele mele, dar un pic mai tirziu:).
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
ankalaura spune:
Bai, v-a apucat zorul la scris!! Ati dormit doua saptamani si acuma nu mai are timp omu' sa ceteasca!!!!
Io, ca de obicei, in fuga....
NU MAI AVEM COPIL!!!! DACA MA UIT BINE LA CEAS, A AJUNS LA CONSTANTA ACUMA, FIX INTRA TRENUL IN GARA!!!!
CUM???? Pai am mers cu mama la gara,m si s-a instalat fata intren, a zis ca merge si ea, ne-a zis pa si ne-a expediat. MAi, nici chiloti n-are ma de schimb! Avea un pampers pe ea, ca nu stiam cat stam pe la bilete, alte restu....
Ma duc sa ii fac acuma bagaju', maine sa ii pun cateva izmene la fan curier, ca acuma daca tot s-a dus, nu m-oi duce dupa ea poimaine!!!
Hai ca va povestesc maine, ca si asa e ultima zi la jobul de kko, plus ca in weekend pot sa-mi fac de cap, daca ma enevrez ma duc si la discoteca, va pup si revin, ca am vazut ca sunt o multime de povestit, burtici noi, mamici noi (Salutare Gabriela!!!), grevisti cu graditina asta..
hai va pup, ma duc sa pun bagaju!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
mireaf spune:
Chiar asa mey, ce-i cu viteza asta? Zilele trecute am avut senzatia ca am gresit subectu' ![]()
Noi suntem bine,mai miscatori pe zi ce trece
, ca ieri am tras o sperietura cu Gabita, era sa-l adun de pe jos. Frate, nu mai au stare, se intorc, se tarasc, ala micu (Mihaita) e ceva de speriat, se intoarce de pe spate pe burta si invers, se arcuieste si ridica funduletul si se impinge in picioare. Eu nu-mi aduc aminte cu Alexandra sa fi inceput de la 5 luni. Dar ea a fost mai vorbareata, ce-i drept.
Cu mancarea eu nu pot sa urmez nici o schema, program, etc. Am ajuns la concluzia ca nu exista o reteta universala nici cu diversificatul, nici cu ora si cantitatea, ci depinde de copil. Asa ca ne adaptam din mers.
In rest, suntem bine, sanatosi, se trezesc in jur de 5,30-6,30, cateodata chiar la 7, ceea ce e un mare progres. In ultimul timp chiar m-am odihnit (noaptea
) ca a facut tati de serviciu.
In rest, as avea nevoie de o pauza, da nu prea stiu cum.
Mamici, ma tot laudati ca ma descurc, etc. Aiurea, sunt in aceeasi situatie ca si voi, fie un copil sau doi. Ca al treilea e inca in deplasare.
Greu e oricum ca mai exista si serviciu la unele din voi, basca scoala la Iuliana (apropo, ai toata admiratia mea pt. cum te descurci cu atatea!), deci nici o mamica nu e prea odihnita. Si in general femeile sunt mult mai muncite decat sexul tare.
Fetelor, as vrea si eu un sfat de la voi, ca ati atins un pct sensibil la mine cand povesteati de Sansana
(papusa mica si dolofanica
) si Oana sa stea impreuna. Nu prea stiu ce sa fac la toamna, cand implinesc baietii 1 an si tb sa o aduc si pe Alexandra aici, acasa. Eu ar trebui sa incep serviciul atunci. As avea varianta tot cu sokrela, sa-i duc pe baieti, da mi se rupe sufletul sa despart copiii. Pe de alta parte, dc imi iau bona pt baieti tot e ingrozitor de greu cu 3 copii mici si servici. Sunt asa derutata...
As vrea sa fac cum e mai bine pt ei, dar nici sa ajung o epava..
Era sa uit, Roisinule mama sa ne traiesti, sa infloresti alaturi de minunile tale si sa fiti cu totii sanatosi! Bine ai venit in clubul HB!![]()
GabGabriela, bine ai venit! Io astept impresii, cum e cu trei copii?![]()
Cristina, m-a dat gata Andrei cu grija fata de Iis.![]()
Iuliana76, brava, imi place ca-ti faci timp si pt odihna! Asa e bine, nu cum ma sacrific eu, uneori din ambitie, sa le pot demonstra alor mei ca ma descurc fara ei, desi mi-e tare greu, asa as avea nevoie de ajutor si eu cateodata...Da m-am cam suparat pe ei...
Danat mi-au placut pozele voastre, mai ales cu Raduc baiat mare, cu mainile in buzunar.![]()
Irinuca, ai mai facut ceva cu nenorocitii aia? Da eu nu inteleg cum poate o gradinita de stat sa functioneze fara autorizatii? Ca se fac controale, etc.
Va las, s-a trezit Gabita, va pup pe toate!
Flori, fetita Alexandra (22sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05