Bebelusi de martie - aprilie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
gabrianah spune:
Dragelor
,
in primul rind
Mamanati vestea ta cea buna mi-a umplut si mie ochii de lacrimi! ma bucur mult pentur voi. sa va dea Dumenzeu un copilas sanatos si multi fratiori pentru el, asa cum va doriti!
ma bucur si eu cind ne mai scrii.
ma bucur fete ca voi si bebeii sinteti bine !
Andira iti doresc sa fie totul bine, si multa putere sa treci cu bine de perioada asta mai grea.
noi sintem bine acum, saptmaina trecuta nati a facut din nou sinuzita saracutul, insa am pus mult ser si ceva antibiotic local, si d-r nu i-a mai dat amoxi. mi-am comandat si eu pompa de aspirator, imi pun mari sperante in ea.
gabriel e bine,se ridica pe tot ce prinde, si ii place sa minice mincare de la noi, il punem cu noi la masa si basta . nu mai pot sa ii dau borcanase de bebei ca nu le vrea:)
va pup si plec acum ca trebuie sa puna sotul meu ceva fire-wall la computer
ana
mamacita spune:
mamanati,scumpo,ai fost intotdeauna populara si dorita aici,asa ca oricand te asteptam cu placere,pe tine si...droaia ta de copii![]()

ligia,am facut meat balls,dar dupa o reteta mai complxa,v-o dau maine,au iesit ok,mie si sotului ne plac,sa vedem maine proba de foc[daca nu trecem la mancat meatballs fara sare si piper
]
catxo,Alexia e ca o papusica in bratele tatalui;ce dragalasa.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
danuta_t spune:
Mamacita, daca nu s-au inchis urnele, raspund si eu la chestionar:
1. Iaurtul il scot inainte de a blendari pireul (daca e pe post de desert) si il pun pe calorifer (cel din bucatarie e doar caldut). Sigur e mai rece decat temp camerei dar n-as vrea sa-l cocolosesc prea mult pe Mihai. Sper sa-mi semene si sa nu conteze ca e rece (mie cu inghetata imi trece durerea de gat de ex). Pana acum n-a avut pb. Daca il amestec cu fructe il pun asa rece cum e, fructele si biscuitii sunt la temp camerei. So, ocrainic you're not alone !
2. Peste prajit in tigaia de teflon (ca sa raspund si la intrebarile suplimentare - am incercat merluciu si cod congelat; habar n-aveam ca nu e chiar sanatos, dar sigur viu n-o sa cumpar)
3. Perisoare n-am incercat (tot de lene)
4. Smantana am incercat de 2 ori dupa 8,5 luni in spanac. Dar nici asa nu-l vrea.
5. Ficat fiert in apa si scot spuma din apa. Dupa ce scot spuma, pun putina apa rece si iar se face spuma si o scot iarasi. Repet de vreo2-3 ori dupa care pun legumele in aceeasi apa si le blendaresc cu totul. Ii dau 1/saptamana. Supa asta mie mi se pare cea mai buna.
6. Macaroane n-am incercat, dar taitei facuti de soacra (normal ca pt noi adica cu ou si faina alba) am inceput sa-i dau si e OK. Am incercat acum si galuste cu gris si galbenus + putin ulei de masline si a fost OK.
Am retinut din retetele voastre cartoful copt cu branza, peste in folie si in aburi. Toate par de-a dreptul delicioase.
In legatura cu oul, e chiar asa bai mare daca il folosesti in taitei sau galuste ? Cantitatea mi se pare extrem de mica la cat papa un bebe. Iar in cartea Mama si copilul sunt retete pt sugar in care apare oul intreg (ex. papanasi).
Noapte buna,
Dana si Mihai (20.04.2005)
ninocikap spune:
La multi ani!! pentru Melissa Ioana - Claudia_2803, Adina Nicoleta -Giliutza.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
adseana spune:
LA MULTI ANI ADINA SI MELLISA!
Dar ce e cu linistea asta mare pe aici, fetelor?
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
claudia_2803 spune:
Multumim ninocikap si adseana pentru urari
.
pentru Alexandra si Alexandru
Claudia,
Melissa &
Laura
ocrainic spune:
SAlutare, sunt chiauna de somn, deci voi fi tare tare scurta!
Mamanati - pupici again, si sa stii ca si eu vreau multi multi copii, sa vad pt citi o sa am timp. Tare rau imi pare pt sarcina dinainte, bine ca acum e totul in regula. Sa ne tii si pe noi la curent cu 2-3 vorbe despre bebelus!
Dana_t - hei, ma bucur ca nu sunt singura cu iaurtul mai rece. Adevarul e ca m-am cam molipsit de la neamul kiwi, care nu prea ii cocolosesc pe bebelusi, uneori impingind cam la extrem atitudinea asta. Nu vrea sa fiu nici ca ei, dar as vrea sa fie un baietel tare, care sa se invete cu ...greul de mic. (Nu degeaba am calatorit de-a lungul intregii lumi la 10 saptamini!!!). Ca doar printre cei de aici o s atraiasca, si nu as vrea sa fie la mistoul lor.
Mamacita - bine ca s-a terminat cu bine. Nu mai tin minte daca v-am povestit, dar David s-a innecat odata fff rau cu prescura la biserica, pe la 7 luni, de atunci nu a mai primit finger foods, dar acum ar cam trebui sa incepem , caci trece vremea rau de tot.
Lorelai - ai primitPM, sau l-oi fi trimis in balarii.
Ligia - si eu am luat un ananas chiar azi si vreau sa-l incerc, dar sunt curioasa cum il maruntesc, caci din cite stiu eu e cam fibros. La fel patesc si cu mango, face niste ate!!! Apropos de fructele astea mai exotice, saptamina trecuta a mincat papaia, i-a placut la nebunie! Saptamina asta va primi si niste pepene galben. A mai papat si i-a placut.
Va pup ca i-ar am mesajul de final de baterie si nu mai vreu sa patesc ca si saptamina trecuta.
Pupici tuturor.
http://community.webshots.com/user/dcrainic
ionela_r spune:
Buna ziu la toata lumea
"La multi ani sarbatoritilor"
Stie cineva ce trebuie sa fac sa-i platesc asigurari si pensie bonei?
Dora plange noaptea de nu se poate.
Nu stim ce sa-i mai facem.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
rrox3 spune:
La multi anisori Adinuta
si Melissa
!!
Adseana felicitari micutei calatoare!
Tot asa s-o tina!
Mamacita uff, bine ca ai fost pe faza cu Alex! Sper sa nu mai fie vreodata nevoie sa-ti folosesti tehnicile medicale bine stiute pe el! Eu am citit despre primul ajutor, inclusiv CPR pentru pitici, dar recunosc, fara exercitiu nu prea iti ramane in cap
Ai idee daca in Romania poti face undeva cursuri de CPR ca in lumea civilizata?
Ellinia Ma bucur ca-i bine Stefanut, ne facusem cateva gruiji 
CatXO Tocmai o admir pe Alexia in pozele noi. E o dulcica si jumatate!
si ei si Mayei din burtica!
Mamanati si Zuzunaki asteapta inca un copilas. Avem mai multe burtici pe aici
Si pe a ta o iubim tare mult, asa ca sa faci bine sa ne scrii si sa ne povestesti cum creste
Nu te necaji pentru sarcina anterioara, se intampla asa cu 30% din sarcini, sunt eliminate rapid fiindca ceva nu este in regula, dar de cele mai multe ori mamicile respective nici nu-si dau seama ca au fost insarcinate. 
Ligia eu cumpar peste proaspat intotdeuna, de la Cora sau Carrefour de obicei. Se vede imediat daca nu e foarte proaspat, dupa culoare si, in special dupa branhii. I-am dat pana acum salau si pastrav.
Andira bine ti-a zis mamacita, subscriu!
multi, ai grija de tine si nu-ti mai tot gasi motive de stress. Irina e bine ingrijita si te poate astepta inca cateva luni cu luatul in brate si restul. N-ai cum sa faci altfel, prioritatea e bebe mic, ea nu poate sa te astepte, depinde de tine 100%. Doar te asteptai la asta cand ati hotarat ca bebe 2 va veni repede, repede de tot, nu? Te asteptam la noi des si optimista si vesela

Revin.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
carmenduta2003 spune:
Buna ziua tuturor.
Mai reusesc si eu sa scriu. Am avut doua zile tastatura stricata, iar dupa ce am reparat-o nu am avut internet, chiar si acum mi-a cvazut o data. Cred ca o sa-i iau pe incapabilii astia de la RCS la rost.![]()
Noi am mai scapat de mucisori. Nu i-am dat antibiotic, medicul de familie nu este adeptul antibioticului, si nici eu, sincer. As vrea sa aman cat mai mult momentul in care voi fi nevoita sa-i dau.
Multumesc pentru sfaturi fetelor care mi-au raspuns, sunteti niste dragute.
Vreau sa comand si eu asiratorul nazal minune, am vazut iarasi filmuletul acela, este fantastic cat de mucos este pustiulica.
LA MULTI ANI , MELLISA IOANA si ADINA NICOLETA. 
Mamanati, este o veste extraordinara, sa fiti sanatosi, tu si bebelusul, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebelus cuminte si frumos. 
Mamacita, succes la invatat, bafta la examene. Ce sa mai spun de isprava lui Alexut, cand am citit m-au trecut fiorii. Ma gandesc ca in orice clipa pot face nazdravanii de genul asta, mai ales ca nu pricep ce pericol ii paste. Cred ca o sa stau numai cu ochii pe Rares. ![]()
Andira, multa sanatate si tie, sper sa nu fie nevoie de cerclaj, sa te odihnesti si sa nu te mai stresezi. Pupici fetitelor frumoase.
Catxo, am vazut pozele cu fetita ta, foarte frumoasa si delicata. Are un par lung...Sanatate multa tie si bebelusului si asteptam poze cu Maya
Adseana, felicitari pentru Alexandra, ce fetita curajoasa. Am vazut si ultimele poze cu ea, frumoasa, ca de obicei. 
Ana71, chiar ii iese Evei prim ul dintisor? Ramanem codasi..
printesuca.
Rrox, felicitari pentru Mariuca cea desteapta, era normal, cred, sa aiba rezultate atat de bune. O sa fie premianta.
Gabrianah, sanatate multa lui Nati. Bravo mezinului pofticios.
Ocrainic, am citit despre peripetiile voastre la day care, saracul David, cat a plans singurel, fara sa-l bage nimeni in seama. E foarte bine ce ai decis, nici eu nu as putea sa-l las asa de mic la cresa. Sa mai creasca putin baietelul.. Ce de fructe minunate aveti acolo, David este un mic rasfatat din punctul acesta de vedere. 
Poze Rares
Varsta lui Rares