Bebelusi de martie - aprilie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
rrox3 spune:
Sa va mai scriu si ce facem noi... am tot umblat si ieri si astazi creanga prin oras. Ieri eu si Mariuca am scapat de plete, ne-am tuns amandoua
Tati zice ca suntem dragute, asa ca e in regula, de obicei nu ne complimenteaza numai asa de dragul nostru
Dupa am dat o tura prin Carrefour, trebuia sa luam mancare si premiul pentru Mariuca. I-am promis un premiu pentru activitatea scolara
Am ales impreuna un videomicroscop, interesant. Mariuca e incantata de el. Partea proasta e ca dupa astea toate iar m-a durut capul ingrozitor, n-a cedat nici cu cafea, nici cu nurofen, dar, din fericire, a cedat cu somn.
Astazi am luat-o iar la picior, imi expira pasaportul si m-am dus si eu ca cetateanul normal sa depun actele pentru altul. Ei bine, era o lista de asteptare, eu fiind a 97-a persoana si in doua ore de program intrasera 19 persoane. Avand in vedere ca mai erau doar alte 2 ore de program, am plecat de acolo cu coada intre picioare. Au 8 ore de program pe saptamana pentru un sector intreg!!! Si venisera oamenii de la 5 dimineata sa se treaca pe lista!! Halal stat care intra in UE!
Ca sa fac totusi ceva m-am dus si am depus cererea pentru concediul de ingrijit bebeul, aici nu era deloc inghesuiala, a fost in ianuarie. Sper sa imi vina banutii in martie.
A, si ce e mai important, Ioana e super mucoasa!
De doua zile, nasucul ei e robinet. Aspiram de vreo 4 ori pe zi, dar cred ca si din ora in ora as extrage mult. Uff.. A fost si Mariuca, dar aproape i-a trecut. Alte simptome nu au. Le dau oscilococcinum doar si sper sa scapam usor.
Cam atat despre noi.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Andira vroiam sa-ti zic si asta, dar ma lasa memoria vad... nu te stresa prea tare cu cerclajul asta. Daca e nevoie, fa-l fara griji. E doar un fir menit sa tina colul inchis si pe bebe in burtica cat trebuie. Stiu de mamici cu cerclaj carora li s-a scos firul pe la 38 de saptamani si au nascut normal dupa. 
poze cu noi
dariaevelin spune:
LA MULTI ANI ADINA SI MELLISA!
mamacita bine ca Alexutu' e in regula! Tu esti extrem de vigilenta,nu avea cum sa fie rau. Stii,Brien a primi mai demult jucarii de acelea cu piuitoare. Evident ca le-am inlaturat rapid. Totusi....una am uitat s-o scot! Crede-ma ca exact aia trona majestuos in gurita printisorului!
Va pupam
Catxo privind ieri la pozele frumoasei tale...am avut o revelatie: intr-adevar,minunile noastre nu mai sunt niste bebelusi! Sunt copilasi mari de-acu'!! 

Oare mai aree sens sa va povestesc ca ieri....desi am stat 45 minute la - 10 grade,si am incercat in fel si chip sa convingem portarulnu am reusit sa intram?!?!?! 

Sunt convinsa ca,daca incercam sa mituim pentru ceva nepermis(droguri,tigari,alcool) sau daca incercam sa intram la un concert de manele....cu siguranta am fi reusit!![]()
Ei,nu-i bai.Ieri am fost tare,tare,tare suparata. Dar...cautand pe net,am descoperit ca urmeaza un festival al teatrului in Oradea,peste o luna. Va juca si Maia cu fiul ei. Asa ca...fiind exact in preajma zilei mele...uite cum karma e a mea!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
pisicuta si matei spune:
salut
din pacate eu nu am mai scris de mult si am vazut ca ati avansat pana la 76.sunteti tare vrednice :)).
intre timp ne pregatim de inca 2 dintisori sus,ne-am lovit de doua ori la gingie de i-a dat sangele :(.
si in plus e tare tare iubaret,toata ziua ne pupa pe mine si te papa(asa ii zice lu' tati)-se pare ce e francofon de mic :))
de fiecare data cand ne vede imbratisandu-ne sau sarutandu-ne hop si el sa il luam si pe el in brate!!
la multi ani pentru toti copii care au mai crescut intre timp si sanatate.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
pisicuta si matei spune:
ca am uitat sa scriu mai devreme:am nevoie de ajutorul vostru!
din pacate matei adoarme numai leganat si as vrea sa il invat sa doarma singur.el mai incearca,si se perpeleste pe toate partile,dar nu reuseste ca l-am invata eu prost.voi cum ati reusit sa invatati bebeul sa adoarma singur? ce sfaturi imi dati?
http://photos.yahoo.com/selfguide1
adseana spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari!Nu va nominalizez, ca nu cumva sa uit pe cineva,din lipsa de timp.
Alexandra nu mai sta locului o secunda, gata domnia mea
s-a terminat cu orele de navigat pe net,acum printesa mea o vrea pe mami non-stop langa ea
, mai putin cand doarme...ca atunci iese mami afara si dormim singure,asta daca nu plangem pana cand mami intra iar in camera![]()
Va
pe toate!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68496" target="_blank"> 77
poze cu noi