bebelusi de ian-feb2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Nu stiu, a ramas tava plina..poate ca a fost eclipsata de fingers si nu trebuie facute impreuna..

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Probabil, dar gustul cum e ? Ai fost multumita de cum ti-a iesit?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

doru zice ca a fost foarte buna, ar fi mincat-o pe toata inca de ieri. eu nu ma pot pronunta, ca a semanat mult cu prima brownies, dupa care nu m-am omorit cum a iesit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Va multumim cu intarziere tuturor celor care ne-ati urat La multi ani de ziua noastra.
Dupa aproape 6 luni amintrat aici ca sa vad ce mai faceti....mabucur ca in general sunteti bine si ati crescut mari si frumosi!Micile necazuri sunt inerente...sper sa treceti usor si cat mai repede peste ele.

Noi suntem bine. Dan s-a angajat si eu imi permit sa mai stau acasa cu fata. "Visul american " este deocamdata foarte frumos,datorita in mare parte si primirii calduroase de care am avut parte....
Ceea ce va pot spune este doar ca pentru copii aici este taramul viselor...daca ai bani(si nu foarte multi, caci unele sunt mai ieftine decat in tara,mai ales jucariile)poti face pentrucopilul tau oviata ca in basme. Asta a fost motivul principal al plecarii mele...si incet incet deja se materializeaza.Pentru asta sunt fericita...pentru ceea ce-i ofer copilului meu.In rest aceeasi viata monotona...servicii(2-3),casa....si iar de la capat.

Suntdoar de 2saptamani asa ca acesta este doar inceputul. Bun sau rau, vom vedeace va urma....

Sa fiti sanatoase alaturi de piticii vostri si sa va bucurati de fiecare clipa minunata pe care vi le ofera.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Mai intai de toate, sa urez sarbatoritilor zilei LA MULTI ANI!!!:

ANA MARIA (NataliaS)
ANDREI RAZVAN (tigabita)
IUSTIN GABRIEL (gabi.i)
RAZVAN (cici_2004)
GABRIEL (Catiflo)

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi. Sa primiti de la viata tot ceea ce va doriti!

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Ai facut-o de ieri sau de cand? Daca o lasi 24 de ore cel putin e mai buna decat proaspata. Eu de fapt o prefer dupa 2 zile, e de vis.
Oricum, trimite-mi si mie o bucatica online, ca tare mi-ai facut pofta.
Ai facut-o cu Mascarpone sau cu Philadephia? Eu am de gand sa o incerc cu Mascarpone data viitoare. Sunt convinsa ca va iesi super.
Hai, pune pozele alea ca abia astept sa le vad.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

care mai e formula de prescurtare pentru poze? ca am uitat...

Mergi la inceput

am facut cu mascarpone ca si data trecuta. dar blatul nu mi-a iesit mie bine....din cite imi aduc aminte, nu semana deloc cu a ta, este mai caramelizat, ca si prima data. ti-am zis ca sint antitalent.
DAr la gust (cremele) a fost buna. Probabil ca asta a fost, au fost puse odata cu tortul...si nu a mai prezentat interes...insa cu blatul ala nu o scot eu la capat.
Incerc sa pun poze dar cred ca e ceva cu yahoo ca mi le arata blocate. tu vezi ceva pe any yahoo??

iti trimit o felie virtuala...da, ieri am facut-o.

Mergi la inceput

Corneliaaaaaaaaaaa, ce ma bucur ca mai dai un semn aici. Eu te vedeam online si credeam ca sunteti tot in Ro.
Of, ce as veni si eu acolo. Imi inchipui cum este. Poate ma ajuta Dumnezeu sa ajung si eu.
Si-a si gasit Dan job? Bravo lui.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Wow Cornelia, welcome back! Ma bucur ca sunteti bine si ca Dan are deja job, e super! Da, intr-adevar poti face multe acolo pentru copii. Si daca muncesti, poti avea un trai decent mult mai usor decat in Romania. In Ro trebuie sa ai norocul unei meserii banoase (sau sa stai bine de acasa), ca altfel ... Asteptam mai multe vesti despre voi; sper sa ne mai scrii cate ceva de Alex si sa actualizati site-ul cu poze. si mult noroc in continuare!

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

care mai e formula de prescurtare pentru poze? ca am uitat...

[url=" link" apoi scrii ce vrei sa apara dupa care [/url] dar fara spatii.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput